29

светоглед

преди 7 години

Колко нещастен трябва да е човек за да иска ЕС да се разпадне,хората да се затворят в държави,заобградени с бодлива тел и хора с автомати,които стрелят по всеки който иска да излезе от обора.Вместо света да е едно цяло и да строим космически кораби с които да изследваме галактиките,някои хора предпочитат да се отделят,да водят войни с други държави,да *** по заповед на някой вожд,да мразят,да живеят като овце в кошара,уплашени от големия лош вълк наречен глобализам.Страхливци,това са тези хора.

28

Аз

преди 7 години

Цял свят е заинтересуван от слаба Франция при слабия Макрон. При Макрон няма да се промени нищо във Франция.Тя няма да има собствено мнение и ще плува по течението на решенията на Германия и чиновничеството от Брюксел. Затова всички чиновници и Меркел толкова много му се радват. Биха ли се радвали на човек със собствено мнение като Льо Пен?Франция ще се превърне в прибежище на мюсюлмани мигранти, които Макрон покани,казвайки че френската доминация в Алжир била "престъпление срещу човечеството"

27

До 28

преди 7 години

Съгласен съм напълно с теб. Самата Слава Севрюкова предсказва, че след 2020 в ЕС ще става от зле по-зле. Дадоха се много пари за ЕС, защото трябваше да се покаже пред соц. блока, че е по-богат. Сега планът е да се съсипе ЕС, да има размирици, бунтове, минивойни и като резултат да се наложи световно правителство и една валута, като преди това всичко се срине. Да ама нещо с Русия не им се получава.

26

Анонимен

преди 7 години

Ако някой си мисли,че Макрон ще стабилизира Франция с избралите го гласоподаватели-предимно емигранти,бежанци и смучещи средства от ЕС е пълен и завърщен наивник!!Как можеш да управляваш с гласове на горепосочените след като един работещ,пряко зает в производството французин не е гласувал за теб-не знам!!Лека-полека не само Франция и Европа върви към революцийки тук-там!!Как да стабилизираш нещо,което е извън контрол,също като гето и анклав със собствени закони в които полиция не може припари!!

25

Анонимен

преди 7 години

Искал да построй нов комунизъм. В новините на нова сутринта го пуснаха. Проевропеец комунист. Честито Франция. Сложихте си примката сами.

24

анти

преди 7 години

Вярно ли е,че Радонов е спрял хапчетата?

23

Факт

преди 7 години

До Крив и мек МакаронВерно,тоя го направи президент Рот.шилд не за да стабилизира Европа и Франция в частност,а за да провежда неговата политика!А тя е нещо доста по-различно....Много ми е смешно,като наричат Макрон "проевропеец",а той си е чисто "роши"!Роши-съкратено от рот.шилдоид.Ако някой измисли нещо по-благозвучно,да го предложи.

22

Ясна е работата

преди 7 години

Щом Меркел разчита на него следователно е човек на статуквото. То е видно колко Германия прокопса с Меркел. А този Макрон е човек на Ротшилд, което още веднаж потвърждава, че на само българските избиратели са балъци и французите тепърва ще ядат дебелия край на тоягата.

21

Циник

преди 7 години

МакАрон е умен...ще довърши това, което Меркел пропусне!Африка, и Арабия ще опасат останалото!

20

Стана президент, но!

преди 7 години

Даскалицата ще го учи какво да прави.Само на мен ли ми се струва, или този наистина цял живот ще търси майка си - да го напътства и закриля?

19

Кап Йот

преди 7 години

За живота в икономически общности отговорът е ясен: по-добре в Европейския отколкото в Евразийския съюз! В нито един от двата няма да сме равноправни,но в първия поне няма да мизеруваме и в един момент все ще се разкачим от крадците!

18

Хайтър Пийтър

преди 7 години

Ротшилд е истинския началник на Путин: Сорос и Ротшилд са бизнес-конкуренти,затова Путин враждува със Сорос.

17

Анонимен

преди 7 години

Как да я стабилизира, като в ръкава няма нищо по-различно от Оланд и Саркози, а 7трилиона дълг тежат, като воденичен камък !?

16

Дежурен трол менджър

преди 7 години

Другари, бива да сте активни, всички знаят, че пишем за няколко рубли на коментар, ама не се излагайте повече от нормалното! Тръмп щял да влезе в Евразийския съюз... то не малките деца, ами вече и *** ще ни се смеят!

15

Лао Дзъ

преди 7 години

Трънп ще събори недонoсчето, първо ще ги накара да си плащат яко за НАТО, като ги източи и ще им набие шута силен ЕС е заплаха за националната сигурност на САЩ, а Китай вече точи зъби да ги купи.

14

Анонимен

преди 7 години

САЩ и Китай вече си стиснаха ръцете Тръмп скоро ще се присъедини към Евразийския съюз.

13

Циник до 11

преди 7 години

Мда...и свещички против хемороиди....най-вече!:-)

12

до 10 от славянин

преди 7 години

На това 39-годишно г.ронтофилче Путин няма да му нарежда, а ще му заповядва!

11

анонимен

преди 7 години

нищо няма да стабилизира и изобщо не разчитам на него гетата остават атентатитесьщо пригответе си плюшените мечета и свещите

10

Анонимен

преди 7 години

Ех, а как само можеше Путин да нарежда на Льо Пен...:)