210

Блок бастер

преди 7 години

Щом икономическият растеж е малък виновният за това защо не е в затвора ??????

209

Анонимен

преди 7 години

*** чиляк!

208

Анонимен

преди 7 години

Комунистическа издънка с капиталистически методи ! Наглец от най-висша класа. Удобен за властта ! И този е като Герб -комунистическа издънка със злобен капиталистически манталитет. Зинали и не можеш да им напълниш устите!

207

Анонимен

преди 7 години

СКЪПОСТРУВАЩ ЗА НАРОДА ПОДЛОГАН НА ВСЯКА ВЛАСТ. УДОБЕН ЗА ВСИЧКИ ВЛАСТИ НО ИНАК ВИСОКОПЛАТЕН ЗА ДА УБЕЖДАВА НАРОДА ,ЧЕ ВЛАСТТА Е ПРАВА !САМО ЧЕ ЗАЩО ЗАПЛАТАТА НА ТОЗИ СЪВЕТНИК НЕ ЗАВИСИ ОТ ХАЛА НА БЪЛГАРИЯ СПОРЕД ВСИЧКИ МЕЖДУНАРОДНИ СТАТИСТИКИ А НЕ СПОРЕД ХВАЛБИТЕ НА БОРИСОВ. НА ПОСЛЕДНО МЯСТО СМЕ ПО ЖИЗНЕН СТАНДАРТ , НА ПЪРВО МЯСТО ПО КОРУПЦИЯ ЗНАЧИ ВЛАСТТА И СЪВЕТНИЦИТЕ И СА НЕКАДЪРНИЦИ. И ЗАЩО ТОГАВА ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ПЛАЩА С НАРОДНИ ПАРИ. КОГАТО НАРОДЪТ Е ДОВОЛЕН ТОГАВА ЩЕ СИ ЗАСЛУЖИТЕ ЗАПЛАТИ

206

ognyanz

преди 7 години

У нас ръстът на икономиката не означава ръст на заплатите а само ръст на печалбата на собствениците на фирми. Поради каква причина един собственик ще даде на работниците си по-високи заплати за работа, която всеки друг може да свърши? На вратата чакат безработни, готови да работят и за по-малко.

205

Анонимен

преди 7 години

Тоя перестройчик каква пенсия ще взема, та се изказва

204

Анонимен

преди 7 години

Какво го коментираме ? Нали знаем че е бил,,слушалка ,,на ДС. Сега със сигурнст о е ,,хлопка ,,на новото ,,демократично ,, ДС . Я как хлопа всеки път . Просто ,доносник един път ,доносник за цял живот .

203

Анонимен

преди 7 години

А неспазеното обещание за 500 лева минимална пенсия,800 лева минимална заплата и и 1600 средна заплата от- Гарантирано от ГЕРП и то ли е за добро ?

202

Бай Груьо

преди 7 години

Кво стана бе Каролев продаде ли апартаменчето в Банско ейй голем *** сии

201

sofiataxidriver@abv

преди 7 години

До Анонимен220Разбира се, че се фалшифицират. Точно поради тази причина правителствата след това на Кобурга са НЕЗАКОННИ. НДСВ беше избрано поради плиткоумието и наивността на населението, но беше законно индемократично. 800 дни, каза ЦарО, гепи к'вото можа и отсече на чист български: "На българите им е сбъркан чипът, нещо".

200

Анонимен

преди 7 години

Чие добро или пенсионерите трябва да започнат масово да измират с диагноза "системно недохранване"?

199

sofiataxidriver@abv

преди 7 години

Каролев, кое адмирира - неспазеното обещание или ограбването на пенсионерите. Нима точно това неспазено обещание не овласти ПФ? Неспазеното обещание е равносилно на лъха, другарю. А, за ръст на икономиката не говори третокласно специалистче, защото парите. на осигуряващите се трябва да се съхраняват и управляват от пенсионния фонд и да гарантира приличен доход на пенсионера!

198

Анонимен

преди 7 години

Разбира се че се фалшифицират. Поне 80% от познатите ми казват че са гласували за нова република, реформаторите или да България които взеха по 1(!)% и накрая както винаги с огромно мнозинство са изчадията на ДС-мафията - БСП и ГЕРБ Трябва да си интелигентен колкото черната златка, че да повярваш на резултатите от изборите

197

Гнилоч

преди 7 години

Народа си ги бил избирал....чушки Изборите се фалшифицират от '89 надам (преди това нямаше нужда) .. нагло се фалшифицират от мафията (БСП,ГЕРБ,ДПС) като предварително се подготвя стадото чрез "социологически проучвания."

196

Анонимен

преди 7 години

Значи ?150 - по 3? ! На ден е много за достойните хора градили тая държава Браво бе каролев...браво бе ГЕРБ... това е с уговорката че и БСП да бяха дошли едва ли щяха да дадат повече...

195

geam

преди 7 години

koi e karolev? ot koi razkopki go izvadihte? ;)

194

Субсидии за ПП

преди 7 години

Стартовата депутатска заплата е колкото три средни възнаграждения в публичния сектор у нас. Ако размерът й не бъде замразен, първата заплата на новите народни представители ще стартира от 3210 лв.Освен основни заплати депутатите, които по принцип участват в поне две парламентарни комисии, получават и добавки за това. Избраниците имат право и на безотчетни пари за представителни разходи, чиито размер е 2/3 от стартовата им заплата, или около 2000 лв. в случая.

193

Пуси

преди 7 години

Каролев е чисто и просто един гопак

192

Анонимен

преди 7 години

300 ЛЕВА пенсия= 99.99процента мъртав.

191

benzin

преди 7 години

bg zaplati kato belgiiskite ili b3 e out.