28

Тъп гербораст

преди 7 години

руска намеса сънува

27

хахахаха

преди 7 години

Тая да не са я шлифовали в България, че говори като средностатистически бг политик с над 1% електорат :) Другият вариат е да си измие ръцете пред Путин, че май ще се наложи да връща "кредитите" от него в най-близко бъдеще :))))))

26

Анонимен

преди 7 години

За масоните искащи да набутат мажоритарната система в родината ни - за ваше съжаление българския еквивалент на Льо Пен е Корнелия Нинова, тоест на втория кръг народът ще избира между един системен играч (Бойко Борисов) и два антисистемни (БСП или националистите)

25

Анонимен

преди 7 години

И 20 милиона да спечели, мажоритарната система няма да и позволи да вкара повече от 3-4 депутата. Това иска да вкара у нас и чалгамасона Слави, на който толкова мног се радвате. Хубавото у нас е, че нашето БСП няма нищо общо с френското БСП и сметчицитите на българските масонски ложи може да излязат криви.

24

Анонимен

преди 7 години

Е как няма да е историческа победата за Льо Пен като Макрон зае едва предпоследно място, а Льо Пен го победи заемайки втора позиция.

23

К.М.Т.

преди 7 години

До Анонимен(29)Добре, комунизъм казваш е имало в Русия! Прав си! Но по тази логика на Запад не е ли имало тоталитарен режим? Хитлер не е ли управлявал Германия? А Наполеон Франция? Конквистадорите какви са били, испанци и португалци! Колонизаторите на Африка, французи и англичани. Кръстоностните походи кой спонсорира? Бомбите над Япония кой хвърля? Руснаците ли? Въобще не ми говорете за комунизма в Русия, след като Западната история също не е "неопетнена", както се казва!

22

с тези

преди 7 години

11 милиона гласа Льо Пен ще е първа на парламентарните избори.

21

Анонимен

преди 7 години

Руската намеса в европейските държави и САЩ ще им излезе доста солена на бедните русначета. Ще хапват борш и пийват лосиони поне още двайсетина години.

20

Анонимен

преди 7 години

КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ Е АБСОЛЮТЕН ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ!!!!КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ИЗБИВА ЦАРСКОТО РУСКО СЕМЕЙСТВО ЗА ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТТ!!!ЦАРСКА РУСИЯ Е БИЛА ПРИЯТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ !!!!!

19

К.М.Т.

преди 7 години

До Анонимен(21)Русия е враг на България? Не мисля, че от историческа гледна точка такова съждения е българофилско? Тогава по тази логика и Раковски е бил враг на България, защото е действал като руски шпионин през Кримската война и е ходил няколко пъти в Одеса да моли Русия за помощ. Както и Левски, който във всичко е подражавал на Раковски, както и всички революционери, работели с тях? Така ли?Я кажи въобще имаме ли някой нац. герой, който да е искал да сме с Европа? Аз такъв не знам!

18

Анонимен

преди 7 години

Тая крава наистина си е повярвала. Не вижда колко пари похарчи кремълския гном по нея, не вижда колко атентата направи гнома заради нея да и вдигне рейтинга, а всичко счита за собствена заслуга. Ей на това се казва неблагодарен човек... пардон крава.

17

Анонимен

преди 7 години

Микрон е жуже.

16

Яка кака . com

преди 7 години

Хаха. Следващите избори льо Пен ще ги спечели. Дотогава такива екшъни ще стават из фхренско.

15

Анонимен

преди 7 години

Русия и джуджето отново загубиха. Най големият враг на света е русия.

14

Анонимен

преди 7 години

Пълен провал за лю пюн която увеличи с 10-15% резултата си от подкрепата на комунистическата партия за нея!!!!ИЗВОДА Е, ЧЕ ЛЮ ПЮН ОСВЕН БЕЖАНЦИТЕ НЯМАШЕ НИКАКВИ ДРУГИ КОЗОВЕ!!! НИТО ВЕДНЪЖ НЕ КАЗА, ЧЕ ФИНАНСОВО Е ЛОШО ДА СА В ЕС :DПОЛИТИКАТА НА ЕС ЗА БЕЖАНЦИТЕ Е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ НО ЕС НЕ Е САМО БЕЖАНЦИ!!!

13

Анонимен

преди 7 години

Русия е враг на България и Европа. Време е да скроят ковчега на джуджето

12

ДО 18

преди 7 години

Бъракаш,сорошко клефуче.Русия няма как да бъде изметена от Европа,защото тя владее почти половината от този континент.Ама на вас,дрогираните,географията никога не ви е била силна.

11

Анонимен

преди 7 години

Скоро всичко руско ще бъде изметено от европа.

10

Анонимен

преди 7 години

На джуджето манипулациите не му се получават вече.

9

Анонимен

преди 7 години

Французите много обичат Макарон. Затова един му отпра такъв ШАМАР че жужето сгъна колесника и още му пищят ушите. В тубата има клипче.