30

Анонимен

преди 7 години

Снощи по Евронюз даваха половин час как пред Лувъра се беше събрала огромна тълпа от арабели, на импровизирана сцена под ритъмъ на арабски песни се играеха арабски танци и се вееха алжирски знамена! Празнуваха началото на Френския Халифат! Срам и Гнус за Франция!

29

Анонимен

преди 7 години

И ние имахме гей президент, Роско Плевнелиев, сега е ред на франсетата да имат гейтачеЛьоПрезидент! Има красива триполова физиономия, досущ като Плевнелиев, евроантлантици сладури!

28

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли, че? Това, че Макрон е сключил брак с 24 години по възрастна жена не е чак толкова трагично, работата е че с това се е опитал да прикрие хомосексуалната си връзка която е имал с главния изпълнителен директор на Радио Франс, Матио Галет. Сега вече знаете! Честито на франсетата за първия им гей президент!!! Евроатлантически ценности, какво да правиш!Прочети още на: dnes.bg/eu/2017/05/07/emaniuel-makron-noviiat-prezident-na-franciia.340371#comment-newest

27

вимпел

преди 7 години

льо пен отчете исторически резултат и отиде за лубриканти. рубли на сухо трудно се връщат....

26

Анонимен

преди 7 години

Микрон е отворил баба....пардон, жена си директно на 65 страница. Като прелиства много плюнчи пръстите, че иначе сухо като сахарски пясък.

25

Анонимен

преди 7 години

Защо не се пише, че Макрон е *** на подлогата Оланд, че се появи с две (2!) халки за да доказва безпределната си любов към жена си...що за тъпотии в държава с непрекъснати атентати и отгледано второ и трето поколение терористи с данъците на работещите французи!

24

Мишо

преди 7 години

Това с новата страница е страхотно, въпроса е ще има ли нещо стойностно което да се напише?

23

Да ви е честито

преди 7 години

Ах,тези женски французи-толкова нови задни-ци,пардон-страници отвориха...Всички нежни мъжленца и талибани гласуваха за "новата страница"...Жалко за нормалните и истински бели французи.Доста ще има да си патят от тук нататък.

22

Анонимен

преди 7 години

"Горкия Путин...изгоряха му паричките..." Не плачи на чужди гробища.

21

Учителя

преди 7 години

Горкия Путин...изгоряха му паричките...

20

аврам

преди 7 години

нещо друго ще отваряте ха ха

19

Българина

преди 7 години

И страницата е финито пополито..., франция отиде зян на евреите

18

дрън дрън ярина

преди 7 години

Кво коментираме тук ,геронтофила победил бабичката -голям дерт да му мислят французите с такива лидери,страната им е пълна с всякакви малцинства,атентати .А водачите слаби

17

Гост

преди 7 години

Светът няма да търпи дълго двете крайности - глобализмът и национализмът. Скоро властта ще отиде при умерените, а мечтите за световно господство ще рухнат.

16

Страхотно ;)

преди 7 години

Макрон и Франция - спечелиха.Льо Пенка и Путин, нейния спонсор - загубиха.

15

Анонимен

преди 7 години

20,кога пък Франция е имала армия?!Наскоро имаха и авария в АЕЦ.Моля те не ме разсмивай

14

Анонимен

преди 7 години

Ами айде започвайте войната с Русия като сте много отворени:)))Чакам да се посмеем.Защо не сте ги започнали.Колегата военен кореспондент предаде че не може да запалят танка си.Сега е момента франсетата, като Наполеон да победят Русия;)

13

Анонимен

преди 7 години

Другарю 17,ти карал ли си танк?Добре би било да говориш за твоята професия, а не неща които не разбираш.Между впрочем миналата седмица един американски вертолет се разби като тренирали, ама са забравили да те осведомят

12

Иван

преди 7 години

Само FREXIT ще ги оправи. Либерастията не воеди до нищо добро - справка баба Меркел и тълпите от високоинтелигентни пришълци със тъмно минало и още по-тъмно бъдеще.

11

Анонимен

преди 7 години

Другари, дайте някакви нови опорни точки против либерастите, еврогейците и гнилия ЕС, че тези вече се изтъркаха и вече и малките деца ни се присмиват, как имаме само 1 дежурен *** и той се излага като руски танк последно поколение, дето не може да запали на официалната презентация на Червения площад!