326

Франкофил

преди 6 години

Слава на Франция! Дано Макрон бъде добър президент!

325

Анонимен

преди 7 години

Пет пари не давам дали ще е Макарон или Пенка,но това,че се унижават и унищожават европейските народи,че губят правата си и най-вече право на глас,че губят самостоятелността,държавността си,народността си,не мога да го преживея!

324

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 406Ми не знам дали е бил умен. Бил сифилистичен и идол за поколения руснаци, вкл и сегашните.

323

Анонимен

преди 7 години

Снощи по Евронюз даваха половин час как пред Лувъра се беше събрала огромна тълпа от арабели, на импровизирана сцена под ритъмъ на арабски песни се играеха арабски танци и се вееха алжирски знамена! Празнуваха началото на Френския Халифат! Срам и Гнус за Франция!

322

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 403И правилно - сами си се унищожават, техен проблем. Явно Ленин е бил умен човек, а, какво ще кажеш?

321

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 400Йе, гай, ти чак запелтечи, бе човек, споко го давай, ще си получиш центовете. Лошо е, че нещо в кашата над раменете ти коагулира, та бъркаш Рашка с твоята фамилия Гов.нашка. Аре ся тичай за хапчетата.

320

Анонимен

преди 7 години

И ние имахме гей президент, Роско Плевнелиев, сега е ред на франсетата да имат гейтачеЛьоПрезидент! Има красива триполова физиономия, досущ като Плевнелиев, евроантлантици сладури!

319

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 402Едно от първите неща които прави Ленин след преврата в русия е да отмени хомосексуалността като криминално престъпление.

318

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 397Я не лъжи, бе! Първо - на Макрон жена му не е "по-възрастна от него", а му е БАБА! Второ - ние нямаме първи ръководители педофили! Това е грозна лъжа!

317

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли че доказаните милиони евра от кремъл за Льо Пен не помогнаха никак ?

316

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 396Не е някоя Рашка :)) Известна е с определението Гов.нашка. И факт е, че руснаците са наркомани, алкохолизирани полуид.иоти. Имат икономика на африканска държава, дикттор на власт а.к.а. пожизнен президент. Освен това за неразрешен протст вкарват за 3 години в наказателна колония в Сибир. Наскоро арестуваха и осъдиха 5 човека които просто четяха прави руската конституция на червения площад. Смятай кво психясало джудже имат на власт.

315

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 395Та това е в превърнат вид една от идеите на Льо Пен. В последните дни преди втория тур, малкият хитрак окраде половината от програмата на националистката, побоядиса я и я представи като свои виждания. Хитрушко!

314

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли, че? Това, че Макрон е сключил брак с 24 години по възрастна жена не е чак толкова трагично, работата е че с това се е опитал да прикрие хомосексуалната си връзка която е имал с главния изпълнителен директор на Радио Франс, Матио Галет. Сега вече знаете! Честито на франсетата за първия им гей президент!!! Евроатлантически ценности, какво да правиш!

313

Анонимен

преди 7 години

Ей, големи европейци има в тоя сайт!Плюете човека, че жена му била по-възрастна от него, но не плюете своите лидери че си падат педофили и си лягат с непълнолетни! Интересно нещо е това двойния стандарт. Аз лично уважавам хората, които си лягат с по-възрастна кака, отколкото педофилите.

312

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 394Говорим за теб и обкръжението ти, а не за някоя си "Рашка". А къде са твърдите наркотици и децата знаят, да си чувал нещо за КалАфо-ния? Цъ, е, жалко, то неграмотните не могат да знаят всичко само от слушане, пък и шопският диалект не е признат за международен език.

311

Анонимен

преди 7 години

Има секретна точка в програмата на Макрон. Да се изпратят 10тина овцевози в Черно Море.

310

Анонимен

преди 7 години

Харесва ми платформата му за много обединена Европа. Искрено се надявам да успеят да я направят. Аз ще подкрепям с гласа си всяко едно начинание което прави ЕС по-единна и по-сплотена. това е бъдещето ни, колкото и да не се харесва на някои хора.

309

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 389И на бебето и на бабата им трябват памперси.

308

Анонимен

преди 7 години

Франсетата обичат *** сирене и мухлясали бабички. Може и обратното, няма значение. Важното е да има извращения.

307

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 393Рашка е на първо място по употреба на твърди наркотици в света. Смени си опорната точка, че ставаш смешен. Но пък *** не се отличават с особен интелект.