19

Dodo

преди 7 години

Може ли някой да обясни на господина разликата между "карадайъ" и "каравземъ", пък било то, и на майчин език. Не за друго, ами просто да не бърка даване и вземане. А иначе дето се вика - той взел дал. :-)

18

maei

преди 7 години

zaradi upravlenieto na talibanite i fashistite ot dps savsem sa obezludeni goliam broi sela i gradove v bg.

17

Анонимен

преди 7 години

Т+Р+И+Е+Н+Е за цензура ли е бе И+д+и+о+т+и

16

Анонимен

преди 7 години

ВЧЕРА ГОЛЯМО *** НА КОМЕНТАРИ

15

Гражданин

преди 7 години

Ха дано,ама надали ?! Как пък всички шефове на ДПС са от "един дол дренки ",бре?! Нищо ново-тоя повтаря едни и същи думи -толкова ли знае и може?!Вярвам му само в това,че най вече иска "сигурност за мюсюлманите в България" ?! За каква сигурност го вориш ,бе,аланкоолу ?! За какво сте несигурни в България?! Гонят ли ви,бият ли ви, зат варят ли ви?! Живеете по-добре от много хора,а вие дори нямата българско съзнание - все Турция и всичко турско ви е в главите - ами идете там и си живейте рахат!

14

Бивш Депесар

преди 7 години

До един сте мултимилионери мама ви крадлива депесарска, гнусна комунистическа!

13

stomin

преди 7 години

да дадем сигурност на всички граждани в нашата страна и най-вече на мюсюлманите-ха сега де значи на не мюсюлманите ....

12

ТОТО

преди 7 години

Село Караманци е едно доста приветливо село, в което основни забележителности са завързаните марагета из поляните и местната кръчма, посетителите на която обикновено блокират с колите си главния път за Маказа...Всичко е мирно и тихо, имат си даже хубаво училище на име "Христо Ботев"...Но когато се появи ДПС, изведнъж хората се сещат, че са турци, а не български граждани...Политиците мачкат народа наред, но иска ми се БГ турците да се сещат за България не само пред паспортната служба,,,

11

1234

преди 7 години

прателю когато 90% от членовете в тази партия станат с български имена тогава може да ви подкрепя

10

Анонимен

преди 7 години

Турците са много добри в строителството! Нека вьрнем казармата и всичкото ром турче изпратим там да строят за Бьлгария като истенски загрижени за своята родина а не за истанбул който нищо не им дал!!!

9

Ddd

преди 7 години

Обраха труда на бг мюсюлманите, изнудват ги по време на избори, заплашват ги че няма да им изкупят тютюна ако не гласуват за дпс, изпращат дори малки бойни бригади в домовете на някои по непокорни, започнаха да си запълват оределите редици с роми , ряботят много близо с БХК с цел дестабилизиране на обстановката, получават финансови помощи от Русия и Саудитска арабия, занимават се с контрабанда на цигари, финансират терористични организации, участват в нелегалния трафик на емигранти.

8

saki

преди 7 години

Тия бели шапки,които носят активистите на ДъПъСъ ,са по подобие на белите шапки от едно време на еничарите.

7

Анонимен

преди 7 години

таа..кое му беше неприятнотона "възродителният процес"?някой казват ,че лошото му било че не успя да завърши!сумати народ се чуди

6

vah

преди 7 години

Eй Шайка разбойници от ДПС, не смейте да си преписвате заслугите на обикновения, работлив и изтерзан турчин, с който ви е се подиграхте и с труда му си направихте палати в България и Турция!! Оня от горе вижда и не забравя ден ще дойде и си получите заслуженото!

5

Хитър Петър

преди 7 години

ДПС ще брани правата и свободите на турците. Вече 3 партии бранят правата и свободите ДПС, ДОСТ и НПСД. Успех в опозиция и повече да не се върнете на власт никога. Марш в Турция!

4

Чичо Барак

преди 7 години

Абе тоз Карадайтъ ко убразование има? Незапочнато висше предполагам. Хехехе

3

Тато из Правец

преди 7 години

Така му е казал агата от Дръндар...

2

БЪЛГАРИН

преди 7 години

А БРЕ КАРА ДАИЪ КАКЪВ МИР БРАНИШ КАТО ПОВТАРЯШ ДУМИТЕ НА ПРТИВНИКА ТИ АГЕНТ ОТ ДС САВА ---ТОВА ПОКАЗВА ЧЕ ИДЕИТЕ ВИ СА ЕДНАКВИ ---НАСТРОИВАНЕ НА МАЛЦИНСТВАТА СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ ----ДОГОДИНА ЩЕ ВИ ОПЯВА ПОПА

1

"Мустафа"

преди 7 години

Адаша взе да говори клишета,а и почна да повтаря "проповеди"от предишни събирания,адаш смени плочата де;)