30

Totenkopf

преди 7 години

"Не се гаси туй, що не гасне"!!! 14/88

29

aaa

преди 7 години

Нали сте големи демократи бе.Полумесец може,а свастика не може ,що така ,нарушавате на хората правата...

28

До ОНЗИ

преди 7 години

Какви руски кибер оръжия си прочел. Спри го това RT и ТАСС, че виж какво почна да пишеш.Ако Германия започне да се въоръжава и изгражда собствен ядрен потенциал ония на исток ще преместят столицата във Владивосток.

27

Актуални новини

преди 7 години

Заловени са двамата нацисти Мехмет и Мустафа от германската армия за притежание на символи на Вермахта. Те признали, че са им били дадени от Аптула ибн ал Ибрахим - шеф на клуба на нацистите в една от махалите на Дуисбург.

26

ОНЗИ

преди 7 години

Икономически просперитет на Германия - безусловен! Но когато започват отново да се бъркат дименсиите в посока на военни мераклъци има нещо на изток което се казва РУСИЯ!!! И този път ще бъде нещо много страшно за всички и всичко което има склоност към подобне военни мераклъци. Руската техническа кибернетика във военните технологии е далеч напред пред всички вземи ги американци германци французи и какви ли не пъчовци.

25

Kebab

преди 7 години

Колко още ще се опитвате да компенсирате че избихте милиони през ВСВ?

24

KING OF KINGS

преди 7 години

Че какво им е на символите,, това е част от германската история. Хубава, лоша, това си е история, и нищо не трябва да се пипа.

23

Анонимен

преди 7 години

В Германия ги осъждат ако прекалят с нацистките изцепки.Имаше друг,различен случай,при който загинаха при странни обстоятелства трима младежи нацисти.Така,че настрана от нацистите.

22

Лъч светлина

преди 7 години

Вермахта е жив!Да живее вермахта!

21

А на мен ми се чини

преди 7 години

Ако не е Вермахта ще е башибозука...

20

Анонимен

преди 7 години

Германците трябваше да кажат на Хитлер, че немците не са раса, а народ. А те вдигаха ръчичките и го защитаваха до последно. Такъв ненормален народ трябва да се обогати и облагороди с други народи. Това е целта на германските власти.

19

ВАЛХАЛА

преди 7 години

ЦИОНИСТИТЕ ИСКАТ ДА НЯМА БЯЛА ЕВРОПА.ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА ОТ ПРИКАЗКИ НИКАКВА ПОЛЗА.14/88

18

До 18

преди 7 години

И къде избягаха останалите проценти за 15 години? Във баровете на Турция ли?Няма нищо общо това което си писал, че били шкембеджии и пиели много бира. Напротив ако бяха такива добре, но просто са станали много метросексуални, и мъжествеността и закрилата на жената не са им приоритет. Из педерастили са се достаУспех в Норвегия и не забравяй че никде по света няма като България една ;)!

17

Анонимен

преди 7 години

Дружно в Германия ще живеят ***, индианци и китайци.

16

Анонимен

преди 7 години

В Източна Германия няма проблеми. Защото фашистите след войната избягаха в Западна Германия.

15

ВАЛХАЛА

преди 7 години

ДО 18 ТОВА ЗА ПОЧТИ ЦЯЛА ЗАПАДНА ЕВРОПА СЕ ОТНАСЯ.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ФАКТ 14/88

14

Анонимен

преди 7 години

Ако някои преди 15 години са ходили в Германия знаят каква държава беше. Сега ако отидат ще се учудят. От предишната Германия не е останало нищо. Чисти германци са едва 20 % от народа. Това е така щото германските мъже нестават за нищо. По цял ден лочат бира затлъстели като пр.асета от такъв какво да очаква една жена която иска да има деца и семейство. Затова се омъжват за чужденци които им вършат работа в леглото. Преди 1 год. се изнесох от Германия сега съм в Норвегия където е много по добре.

13

Гробокопач

преди 7 години

Кайнодесните тенденции в армията са за да бъде сдухана скрелотиралата от либерализъм баба Меркел. Един ден просто армията ще измарширува през хола и подхвърляйки един черен с натопорчен в спалнята й, за онагледяване на евроценностите.

12

Анонимен

преди 7 години

Добре де-и какви са били тези светини на показание?Чак знаме със свастика едва ли е било.Истината каква е?

11

Анонимен

преди 7 години

Ей , тези евреи - не прощават. Ни на араби ни на немци!DEUTSCHLAND UBER ALLES!