24

Криси

преди 7 години

Как точно я търси, със затворени очи ли? Че тя е в Сърбия с Василев, а те се сетили да я търсят. При това вече 3-4 години след рухването на пирамидата КТБ. Къде спаха до сега? А като я намерят пък какво ще я правят? Ще я пуснат, че да могат после пак да я търсят ли?

23

Мартин

преди 7 години

Цялото семейство Василеви явно са престъпници! А кой ще възстанови задигнатите от тях милиарди?

22

Така е

преди 7 години

Разбира се че с червена бюлетина.Нали са комунисти.

21

Диди

преди 7 години

Василев ако беше поне малко мъж, нямаше да остави жена си да го отнесе, но уви

20

Иван

преди 7 години

Семейство недосегаемите ли го играят кво ли?

19

бла-бла

преди 7 години

А,бе чуди се Цацаров ,как да замете следите от събарянето на най-стабилната българска банка,ама то ще се чуе. Василеви осъдиха държавата-успешно..,проверяващата компания ,която прави на всеки 5,6 месеца проверки на всички европейски банки ,ги осъдиха,заради това ,че се хвърля петно на репутацията и , оманците ги осъдиха,излезе доклад от европейски проверяващи, че няма източване на банката ,преди събарянето й..ама да сте чули нещо по въпроса?Няма и да чуете..

18

Анонимен

преди 7 години

първо им посочват по кой път да хванат пътеките и после завардват всички пътища,мижи да те лажем,театър за пред хората,тези които ги търсят са същите дето ги укриват.28 години едни и същи хора и техните протежета ни УПРАВЛЯВАТ,с други думи ни крадат,време е за действия тип чаушеско,трябва да има ден на възмездие,това са национални предатели и е време да си получат заслуженото

17

сърбин

преди 7 години

А сръбският интерпол издирва и Бойко и Делян и Сокола

16

до.долния

преди 7 години

майната им на паричките , просто знаят теърде много за далаверките на БиБи и компания а БиБи и компания работят добре с хората които управляват Интерпол ...излиза че Интерпол и правата на човека и демокрацията са параван за едни хора да си правят далаверките

15

Анонимен

преди 7 години

Смешна държава сме и това е. Щом цялата държавна машина не успя да задържи навреме някаква тьотка, че и сега Интерпол замесени. Това ДАНС, МВР, разузнаване по цял ден играят карти и бият кучето. Досега, ако бяхме държава на място, трябваше отдавна да са хванали Цв.Василев за ушите и да го докарат да дава показания къде са 4 млрд.лева от КТБ. Същото важи и за бившият му ортак Делян Пеевски. Пълна корупция и некомпетентност.

14

Анонимен

преди 7 години

И ся кво? Доде БиБи и пак почна? КТБъ....не мъжА ...жИнАта за дирене! Май са му зели паричките на БиБи или нещо не ми се връзва. Горката женица...употребена и заФЪрлена, ще получи добри старини в некой дом у швЕйцарко... После ... ПръссТ.

13

Наблюдател

преди 7 години

Каква ирония, да издирват червените олигарси с червени бюлетини...

12

Ами ...

преди 7 години

...след като интерпол не издирва пеевски и борисов и доган иван искров ...излиза че имтерпол също обслужва нечии ибтереси вместо истината

11

Интер.пол

преди 7 години

Абе мноо ми е интересно сърби руснаци и китайци немогат ли да си направят свой си съд подобен на тоя в хага и организация подобна на интерпол те тогава да има купон до дупка едните търсят другите , другите търсят едните и цирк нон стоп

10

Анонимен

преди 7 години

Интерпол питаха ли най-хуманният съд дали може, защо тя е най-невинният човек според нашите съдии. През живота си изпрала 5лв, които забравила в джоба на бикините си!

9

Гошо

преди 7 години

Не е трудно да се залови и арестува.Праска не се крие и не живее като бегълка.Друг е въпросът колко може да плати за да и е спокойно.

8

Българка

преди 7 години

Минаха толкова много години през които им беше в ръцете и не я арестуваха - сега се сетиха.Отвратителни и безполезни сте всички управляващи и така наречената "съдебна система4

7

Анонимен

преди 7 години

Сърбия ни се подиграва. Нали сме член на НАТО и ЕС, нека нашите държавно хранени политици, да поискат помощ и да им припомнят 1999 г.

6

Анонимен

преди 7 години

Какво пране на пари? Това е само харчене на пари.

5

Анонимен

преди 7 години

Интерпол я търси им кво от това? Ще даде 5 милиона на Цецо Цървула и Бочко Каратиста и никой няма да в търси. Като Бай Тошо, той бил полулегален защото се криел и никой не го търсил. И да не мислите, че ще откажат? Нали братя Галеви им кихнаха 5 милиона и напуснаха страната спокойно.