12

Кой????

преди 7 години

Тези новини започват супер....винаги са ми харесвали,когато пише,как *** се самоунищожават. Но когато стигна до изреченията,че се ангажира полиция и болница ме хваща яд. Пак ще им плащаме за лечение.

11

Анонимен

преди 7 години

Няма мозок в кафяви черепи

10

Dufs

преди 7 години

Това не може да е истина ,ромът не се събира на групи ,ромът не се бие нито краде.

9

Анонимен

преди 7 години

Във всеки български град има по един антиград - негова пълна противоположност. Този антиград е забранен за българи, но между него и града-майка непрестанно текат потоци от мигранти-мургавелковци.

8

Анонимен

преди 7 години

Абе, и в Дупница ли има ромска махала?! Защо все става така, че *** братя се окопават в собствени квартали-държави с алтернативни закони? И докога ще продължава тази абсурдна тенденция?

7

Анонимен

преди 7 години

Ако не са си платили здравните, за какво изобщо ходи линейка там?

6

anonimen

преди 7 години

Не пише полицията да е била там и ако е така правилно е постъпила не трябва полицията да се меси в споровете на тези хора и да им отнема правото на решения това са си техни традиции и колко повече пострадали и жертви толкова по добре за България.

5

Интеграция

преди 7 години

Родени в БГ, цял живот живеят в БГ и едно смислено и правилно изречение не могат да кажат. Не им върви интеграцията и това е.Други такива търтей няма никаде по света, никаде.

4

Ян Бибиян

преди 7 години

Особености на ромската идентичност

3

МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ

преди 7 години

Трябва всяка медия да има отдел Крими Роми .

2

antikomunist

преди 7 години

дали имат здравни застраховки...хихи

1

Анонимен

преди 7 години

Съвсем нормално когато се скарат композитори с математици и физици. Надделяват физиците защото ползват законите на физиката и Земното притегляне. Например, всяко действие има равно по сила и посока противодействие. Интелигентността надделява в тези спорове, не се рашават със сила а с аргументи. Сплотени, интелигентни общности. С тях България върви напред.