88

Пепа

преди 7 години

"Какво пионерче беше, щеше да си при дяда си в партията, добра комунистка.Щеше да плюеш капитализма. А сега се мъчиш, харчиш евро от подкупи за имоти и коли.Душицата д.ебела, ТЯ...."Как се будят сутрин, като знае колко милиона българи, ги кълне ?Не ги ли е страх, че цялата рода ще страда от болести и нещастия?

87

Анонимен

преди 7 години

Ами побързайте - с ОП на власт само ще се изложите.

86

Анонимен

преди 7 години

Кауза е за теб, дебела маторице, и за двамата дебелаци, които ти дърпат конците зад кулисите! Стотици милиони пак ще откраднете от бедния ни *** народ с поредната измама - европредседателство!

85

Анонимен

преди 7 години

Къде са кадрите на Собственика на ГЕРБ , канят *** за председател на НС, канят *** за министър за Европа . И като отказаха пълна каша с министрите . Погледнете Лилиту , Цецка , Захариева , Симеонов , Каракачана , ............ Такъв резил за пръв път от 681 г. насам . Срам за България !

84

Анонимен

преди 7 години

Защо не може да се прочете дори една новина , само идиотизмите на ГЕРБЕРСКИТЕ ПОЛУИЗБРАНИ ПОЛУМИНИСТРИ !!!!!

83

Анонимен

преди 7 години

Ако сега не се срине ЕС, няма кога! Навремето са заменяли ядрени бойни глави за български архитекти с по-големи възможности.

82

Анонимен

преди 7 години

До naco АБЕ НА КОЙ МУ ПУКА БЕ ЧОВЕК

81

МАГИ

преди 7 години

МНОГО СИ НАЕДРЯЛА *** ДЕБЕЛАНО! НЕ СПИРАШ ДА СЕ ГЛЕЗОТИШ С ХЕПИ! Я МИНИ НА ДИЕТА ЧЕ ПОЧВАШ ДА ПРИЛИЧАШ НА МАСЛАРОВА КАТО НЕЯ ЛЪВЕШ И НАГЛЕЕШ! С ГРЪМ И ТЯСЪК ТОЯ ПЪТ ДАНО СЕ СРИНЕТЕ ГЕРБАДЖИИСКОТО ВИ ДОЛНО ПЛЕМЕ!

80

Анонимен

преди 7 години

с дядо партизанин винаги си на власт

79

naco

преди 7 години

Другарко,толкова ли е ТРУДНО да разберете,че тези ЧАНТИ не са за МИНИСТЪР в България? Най-КОРУМПИРАНАТА и БЕДНА "държава" в ЕС!? Толкова ли е ТРУДНО????

78

Анонимен

преди 7 години

Какви чанти бе хора.Истината е,че няма кой да провери имотите,които купиха,банковите им сметки.Идея си нямате за какво иде реч.Да не ми се прави на вакло агънце.

77

Една чанта

преди 7 години

Защо ни прави на *** тази дебелана!Не сме паднали от Марс,много скъпи чанти и обувки купува не само тя-вижте чантите на Дариткова,Атанасова,Дукова.Минимум по 1000 лева.Колкото до костюмите на Нинова,тя не купува много и гледа евтинии и намаления в Луксима.Има 2,3 сАка на Гери Вебер и дизайнерката *** Колева.Не ,че няма пари,но е умна.Ако народа не беше толкова беден,не би се дразнил .Една чанта,пет пенсии.

76

SS

преди 7 години

На таа естествено не й е ясно, че за мнозинството българи национална кауза е ОЦЕЛЯВАНЕТО! А не измислени "приоритети", от които се облагодетелстват шепа хора.Що туй комунист.изч.адие не каже колко милиона е гушнала докато е 'работила в европейски проекти и фондове', а?А аз немам никва файда от нейната "работа", да не говорим за беззаконието с двойно по-скъпата винетка...

75

Анонимен

преди 7 години

*** израсъл в правилегиите на дедо, от ЦКна БКП.

74

Анонимен

преди 7 години

А ЩЕ ДОЖИВЕЕМ ЛИ НАРОДНАТА БЕДНОСТ ДА ВИ СТАНЕ НАЦИОНАЛНА КАУЗА ?МИЗЕРНИЦИ ! КРАЛЕ СТЕ НА ЛОКУМИТЕ ,ЛЪЖИТЕ И КРАЖБИТЕ. НЕСЕ НАЯДОХТЕ !ДАНО СЕ ПРЪСНЕТЕ ОТ ЛАКОМИЯТА СИ !

73

От фришопа

преди 7 години

Как сВинетка доказва доходи за притежаването на такива скъпи тоалети чанти о обувки? Че то един чифт Прада Булгари или Шанел с каквото тя вечно е докарана струва десетина министерски заплати и на фришоповете Едно ключодържател че Булгари е 2800 евро От къде има тя пари за такъв гардероб и аксесоари????

72

eden

преди 7 години

toz mnoo goluam bul traktor, ama mnoo drebnoproizvoditelen...;)

71

extremist

преди 7 години

ВЪН ОТ ЕВРОКОЧИНАТАААААААААААААААА

70

Гошо

преди 7 години

Г-жо Павлова, как приемат в Министерството на българското европредседателство: въз основа на изискване за минимални килограми живо тегло ли или по безвкусно избрано облекло? Може би там предпочитат пълничките и закръглени дами, та да се демонстрира благосъстоянието на хората в БГ? Благодаря предварително за отговора

69

Pastor

преди 7 години

Karakachanov i tazi g-ja mnogo si pasvat.