93

макарончето фалира

преди 7 години

Дезинформацията е изкуство. Имаш още много да учиш.

92

макарончето фалира

преди 7 години

Черни облаци над Европа: Марин льо Пен изненадващо увеличава преднината пред МакронЕкзит полове от секции във Франция, направени към 12:30ч. българско време, показват неочакван обрат на президентските избори. Соченият за фаворит Емануел Макрон изненадващо изостава от своя съперник - крайнодесния кандидат на Национален Фронт - Марин льо Пен. Макрон събира подкрепата на 43.7% от френските избиратели, а Льо Пен - 56.3. Развитието на ситуацията е твърде шокиращо, тъй като всички социолози даваха п

91

хм

преди 7 години

И двамата кандидати обещават на Франция,евентуално излизане от ЕС.Смятайте -какви са настроенията там. Ама не,че е лошо,то тогава току виж България станала локомотива на ЕС:)

90

Анонимен

преди 7 години

Да проблемът си е наш, но не трябва и да бъдем лакеи на ЕС, защото ЕС не е държава и от там помощ не можем да очакваме дори и да не се разпадне след преизбирането на мейнстрийма в лицето на макарона и баба меркел

89

Анонимен

преди 7 години

До 139Те източните провинции още не ги смятат за хора. Манталитета им е съвсем друг ама то е така където е минал руски ботуш хубаво не е станало.

88

Анонимен

преди 7 години

До 141И за кого трябваше да гласуваме ? За батака ли? Ония шизофреник Болен?

87

Анонимен

преди 7 години

Балканеца още си мисли че французите се бунтуват срещу черните хаха толкова сте глупави

86

до 137

преди 7 години

Не си схванал за какво ти говоря - ако спазвахме егоистичната политика на ЕС Видин щеше да бъде не просто по-слабо развит спеямо София, а в пъти по-слабо развит, например нямаше да има пътища до там, заплатите във Видин щяха да бъдат по 60-70 лв, а видинчани щяхме да ги пускаме в София без право на помощи, ако не поработят две години. Но ние софиянци понеже се чувстваме една сържава с видинчани не сме допуснали това да се случи въпреки в пъти пи слабото развитие на северозападна българия от стол

85

Анонимен

преди 7 години

До макарончето фалираДжудженцето от Рашка Парашка ще гледа Европа през крив Макарон!

84

Анонимен

преди 7 години

Високите пенсии и мин РЗ имат положителен ефект върху икономиката като вдигат оборота в сектора на услугите и стимулират потреблението. Това го видях с очите си в едно забутано немско градче без никакви значими фирми или заводи, но пък там супермаркетите бяха препълнени със стоки и пазаруващи пенсионери с усмивка на лице.

83

Анонимен

преди 7 години

Да в Фронт Насионал всички са рода и всички се таковат. Затова най-новото им поколение има съществени дефекти поради тежка форма на инбрийдинг.

82

Путин

преди 7 години

До макарончето фалира "Екзит пол от Париж: Льо Пен - 54%, Макрон - 46%"Оф,тия европейци много ме изнервят. Какви са тези 54-55-60%. Западни гейщини и лиготии. Да си водят записки,как се печелят избори.Поне с 120 %. Трябва да има и 30 % за другия кандидат,да не кажат после,че няма опозиция.

81

Франсе

преди 7 години

Ходих да се запиша в Националния фронт,но ми отказаха. Не отговарям на условията.Не съм баща,племенница или любовник на Маринчето.

80

до 126

преди 7 години

Напрорив, в една мегадържава, за която мечтаем да конкурира китай, САЩ и Аватралия, е напълно редно всичките и области (понастоящем държави) да имат еднакви заплати и пенсии. А проекти между другото си имат всички членки на сегашния ЕС, дори и в богатите държави имаш възможност да се доразвоваш с проекти при това сумите там са и по големи

79

Европейският съюз

преди 7 години

Европейският съюз да не е Съветския съюз ,че да се разпада. Европейският съюз е най-голямото политическо постижение на човечеството от както свят светува до наши дни. Европейският съюз е сложен жив организъм, който се развива и се променя. Това се случва в момента. Този тип съюзи е бъдещето на човечеството.

78

Не забравяйте

преди 7 години

Не забравяйте, че младите социалисти са деца и внуци на старите комунисти, които ридаят за изгубените си привилегии. Борбата им е да вземат властта и отново да продадат страната на руснаците, за да си осигурят още 30-40 години безгрижен живот като колониална администрация на Задунайская губерния.

77

До 113

преди 7 години

Всеки атентат може да се разглежда като антиреакция на съответна политика.

76

макарончето фалира

преди 7 години

Европа в ШОК! Екзит пол от Париж: Льо Пен - 54%, Макрон - 46%ХАХАХАХАМАКАРОНА ГЛЪТНА ВОДА. ХОРАТА НЕ ИСКАТ ГЛОБАЛИСТКА *** ДА ГИ УПРАВЛЯВА. ЕВРОПА НЕ Е В ШОК, В ШОК СА ГЛОБАЛИСТИТЕ!

75

Анонимен

преди 7 години

Тогава кажи ми като сме пазарна икономика защо във всички области в Бтлгария има еднаква мин заплата? Нали сме ПАЗАРНА икономика? Айде да направим мин заплата в София 700 лв като спрем да даваме пари в националния бюджет? Айде престани да защитаваш тия извратени западноевропейци които предпочитат да душат пъзните на африканските и арабски натрапницо пред това да са една държава с нас

74

антифашист

преди 7 години

Господина на снимката е единствената преграда срещу неофашистките руски интереси. Треблинка, Освиенцим, Дахау, такива неща.