250

Жибор

преди 7 години

Ето я истинската тиква- не била оная,за която бленуват всички буйстващи русофили а си била техен човек!

249

ЦОНЬО

преди 7 години

ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА ПОЧИВКА НЯМА

248

абв

преди 7 години

Колкото и простотии да прави това недоразумение на природата,все още има много *** които го следват .

247

Пак и пак тоя

преди 7 години

Странен народ сме. Не сме съгласни и не гласуваме, надявайки се да има и други като нас, които да направят същото, при това да са голям брой. Така ли е? А можеше въпросите да са много по-радикални. И тогава какво? Отново разчитаме на солидните си социологически познания, изчислявайки каква част от хората няма да гласува, каква част ще гласува, как ще гласува, вместо сами да предопределим съдбата си. Не трябва да се провеждат референдуми в България. Не още.

246

Пак тоя

преди 7 години

Не виждате ли колко е абсурдно? Можеше да има такъв въпрос: Подкрепяте ли пропорционалната система? Тогава, следвайки вашата логика, трябваше да причисляваме негласувалите към поддръжниците на старата система, т.е. мълчанието в единия случай е знак за съгласие, а в другия - знак за несъгласие. Спорен мен мълчанието е само и единствено знак за безразличие. Затова не трябва да се правят никакви догадки и изводи относно позицията на негласувалите, защото те явно са решили да не я "споделят".

245

Слави болен?

преди 7 години

нещо много по-завехнал даже от опекун-Тиквун зе наш батю Слави да ни се представя. седящ, старческо лице и виснал турбух. нещо с метаболизма и лимфите секаш е заформил. Бойко изглежда много по-млад и може даже прав да стои пред парламента, а мое и да полегне дорде Слави се умаря седящ да седи седнал. а? кво каза?

244

Тоя (Оня)

преди 7 години

До св.св.Маркс и Енгелс: Не съм казал, че съм съгласен с точките. Казвам, че трябва да се гласува. Как - това си е ваш избор. Да имаш позиция, но да не я изразиш, опитвайки се по този начин да саботираш референдума, е признак на гражданска незрялост. Предлагам да променят Закона и да е необходима стопроцентова активност при референдуми, за да влизат в сила. Така поне ще е сигурно, че референдумите никога няма да минават, а не да си правим тънки сметки, както сега.

243

extremist

преди 7 години

ДОЛУ ГЕРБ ! БРАВО СЛАВИ

242

Група патриоти

преди 7 години

Леле,пак ли тоя тиквар ще ни трови настроението- хубаво ни беше без него цял ден,докато не ни занабутва досадното си предаване вечер,а сега взе да ни се пречка и през деня! Айде бе,кога ще се пенсионираш- спри да ни досаждаш,разкарай се нанякъде!

241

Анонимен

преди 7 години

Tрифонов да си прави протестите в Плевен! Това, че работи в София не му дава правата на столичанин! Със столчето,...там! Този паметник май заслужава малко уважение!?

240

mebelist

преди 7 години

bg sediasti nemili nedragi okolo koncheto v sofeto na bg stolove...reklama....;) hemtelhemmor...dubeli...

239

Анонимен

преди 7 години

За тези които критикуват Слави.Той поне прави нещо. А вие какво направихте?

238

3 х С

преди 7 години

тва седящото все повече зе да конвергира от Славев към Сугарев.ко за консул у УланБахур ли се стега. ако да, да покае къ са сиди по турко-монголски и 4е има достатъ4но косми на пипона от дека да заплете Чингисханската плиткаа баба рече и отсече: тръгна като Слави, зе да мяза на Сугари и ще свърши като слейвъри

237

mutlu mae

преди 7 години

bravo, efendy Slavcho!sen cok erbap!edin za vsichki - vsichki za edin.

236

ангел

преди 7 години

Точно неговите предложения ще вкарат олигархията масово в парламента , партийте ще се финансират от олигарсите и ще са тотално зависими от тях , но Слави сигурно точно това иска ?????

235

Snorky

преди 7 години

Вместо да стои пред парламента и да ръси популизъм да вземе да си изтегли милионите от офшорката на Маргините. Тогава може и да хване дикиш това, което прави...

234

USA

преди 7 години

Може да е бил всякакъв. Може да е всякакъв. Не реагирахте на Плевналиев. Поткрепихте Слави на референдума. ( защото вота е таен и никой не Ви вижда. ) а сега го плюете - скапа ни пъзльовци.

233

Анонимен

преди 7 години

Първо въпросите не бяха обмислени и обсъдени с народът.Второ Плевнелиев най-нагло оряза тези,които са срещу интересите на мафията.Трето на депутатите не им изнася и те няма да подкрепят референдума.Обаче Бойко щото е селски тарикат сега ще каже,че подкрепя,но патриотите са против и опозицията е против и така той ще е добрият,а те лошите и пак няма да стане промяната.

232

Анонимен

преди 7 години

СЛАВЧО КАТО ИДЕШ ПРИ ИЛИЯ ПАВЛОВ ТВОЯ МЕНТОР ПРЕДАЙ МУ ЧЕ БЪЛГАРИЯ МРАЗИ ПОРОБИТЕЛИ

231

...хъшове

преди 7 години

ЗА БОГА ХОРА... НЕ ПИШЕТЕ ПОД ТИЯ ДРАСКАНИЯ! ТОВА Е ЦЕЛТА НА ЕВТИНАТА ЖУРНАЛИСТИКА! ТЕ СА КАТО ВАМПИРИ ХРАНЯТ СЕ ОТ ТОВА!( да не говорим,че самите автори на статията участва активно с АНОНИМНИ мнения, за да вдигат интереса към статийките си)!Ако имате нещо да казвате, тогава отидете и го кажете ТАМ пред народното събрание, където са гнилите ябълки.