17

kv nadejda

преди 7 години

armia li, da idva da prai parada pri nas...;)

16

Анонимен

преди 7 години

До ивчо 17Нито преди, нито сега сме имали армия като например Швейцарската! Преди казармата беше място за отлагане на агресията от един към друг (млад и стар войник) а сега се категоризира като среден стандарт държавна хранилка! От където и като да го погледнеш си е резил!

15

ивчо

преди 7 години

чешете си езиците за сметка на армията, но зимата около нова година докато ди пийвахте винцето на топло таз същата армия мъже и жени оставиха семейства и хукнаха във снеговете да изравят закъсали в сливенско.Много е лесно да се првиш на интересен пред компа.И не ми говорете за гордеещите се майки, точно те бяха на първа линия да се премахне редовната войска. Комитета на войнишките майки. Сега си дундуркат гейчетата, за жалост.

14

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

за каква армия става въпрос нима аз мога ла се гордея с тази армия сега която съществува това не е армия а детски лагер с воени игри,при живково време имахме силна и въоръжена армия и всяка майка се гордееше че е родила син достоен за да постъпи в редовете на бг армия

13

Загрижен

преди 7 години

Да НВИМ е интересно място ... но дали в музея няма повече танкове и самолети а и ракети отколкото има в "армията" ни ? Всяка държава без армия е обречена !!! Е Швейцария прави изключение но то е решено от великите сили и се спазва. Първа ще е Македония .. помнете ми думата .. после сме ние в списъка. Румъния има армия, Сърбия още по голяма, Гърция си е с истинска армия .. Турция има армия 2 М но със сигурност е повече. Правете си сметка какво сме ние !!!

12

Господ да ви"по

преди 7 години

Драгалевският Крадец и четата му се изплашиха, след време да не дойдат танковете пред Народното събрание и там да ги избесят,та взеха,че разтуриха армията,събориха материалната база,а танковете и самолетите, понеже не се ядат,ги продадоха за скрап.Наложиха евро-атлантико-гейските ценности: младежите ни да си бръснат краката и да си лакират ноктите, по примера на Данчето и"компания" от СДС.

11

Анонимен

преди 7 години

Баш пък боб чорба не си спомням да съм ял в казармата. Супа от свинско, или пилешко месо, таратор, или картофена. Второто включваше винаги месо, а в сряда риба. Говоря за времето, когато имахме армия, а не банда наемници.

10

Анонимен

преди 7 години

До Така е било!!!Не е работата в боб чорбата.И аз обичам боб чорба.Друго е...

9

Така е било!!!

преди 7 години

Какво по хубаво има от боб чорба? Това са яли войниците на полеви условия ! Защо пишете глупости?

8

Анонимен

преди 7 години

Е някои "патриоти" със сигурност са отишли само заради чорбата,особено от онези, дето са най-кресливи...

7

Анонимен

преди 7 години

Отидох да разгледам експонатите и не бях ял цяла сутрин, стомахът ме стържеше,но ми беше толкова интересно, че даже и не мислих за боб чорби, кИфтетЪ и кИбапчитЪ като 99% от съществата, които имам нещастието да имам за сънародници.Винаги съм се чувствал между вас като извънземно и като паднал от Луната.Като ви кажа, че ме е срам, че съм българин, да знаете, да не ми се сърдите.

6

Анонимен

преди 7 години

От цялата патаклама боб фасула е бил най голямата атракция. След като са го консумирали е имало залпов оръдеен огън в чест на трите изтребителя.

5

Гошо...Тъпото

преди 7 години

На музеи го...докарахме,ама военен музей не пази държава и не обучава момчетата голобради,да станат калени мъже в казармите.Евроатлантическите мишки си постигнаха своето и сега цвърчат...весело.Няма армия,няма държава;има...население и територия и безброй...евроатлантически партии,пълни с...мишки.

4

Анонимен

преди 7 години

,,GOLIAMIAT-GOL" letez vece e prezedent.S 20 CASA LETENE E GENERAL-TIPO ALBANEZE.

3

Анонимен

преди 7 години

На парада 3 изтребителя имаше.....аз просто нямам думи!Бай Тошо се върти в гроба!

2

Брежнев Л. И.

преди 7 години

До ИвановЕ-е-е-хх Иванов,И си умен и красив...

1

Иванов

преди 7 години

Да, точно така. За тях луканките, суджуците и първокласни меса, а за народа боб.Ето това е уважението на управляващите.