71

...

преди 6 години

Одъртяващ, но непораснал мъж, изпуснал безвъзвратно половото си съзряване, когато му е било времето... И той ще бъде президент?! Ами, по-добре да изберат ЛьоПен.

70

do 70

преди 6 години

Фройд е взимал кока ,не ми го хвали моля те

69

Валентин

преди 7 години

Интересно как меддите се разтапяха пред възможността Америката да избере килърито за първата жена президент. Един основните аргументи на килърито беше, че си имала *** и за това трябвало да я изберат. А сега, когато Франция има възможност да избере първата жена президент риториката се измести към избиране на най-младия президент.

68

Прав си

преди 7 години

"Макрон женен за баба си ?!Радев женен за Деса травестита?!Що за президенти са това..."Не са нормални тия ... мъже

67

Анонимен

преди 7 години

Не е проевропеец, а антифранцузин и про-ротшилдовец. Ше бъде избнран с манипулации и фалшификации за да утвръди статуквото, да продължи да пълни Франция с ччернилки и *** и вкрайна сметка да осъществи еврейския план за унижщожение на християнството и европоейската живилизацияМъж, който "спи" с жена на възрастта на майка си страда от тежка форма на Едипов комплекс, да не говорим,че активно се говори,че спи повече с мъже, щото е любовник на некъв парижки големецИзобщо,изрватена работа

66

нагъл поглед

преди 7 години

Не знам какво е завършил,и колко е умен,но определено има излъчване на третополов!

65

Луд свят...

преди 7 години

Макрон женен за баба си ?!Радев женен за Деса травестита?!Що за президенти са това...

64

Даааа

преди 7 години

Този е момче със сексуални проблеми и сериозна неувереност във взаимотношенията. Затова в жените търси майки и по-големи сестри. Незавимо на колко години е той е изостанал в базовото си развитие - детство и пуберитет. Истински президент! Чудесен за манипулиране.

63

Анонимен

преди 7 години

Елате лятото на морето че да видите какво правят руските бабички за 1 бутилка водка ;)Елате на Кранево, Бяла или Обзор ... всеки мъж е потенциална жертва, стига да им купинбутилка водка или да им обърне малко внимание!

62

Румен до 75

преди 7 години

Младите жени се женят за стари мъже по сметка. Тук няма такова нещо. Има тежка проява на Едипов комплекс и този комплексар ще управлява една велика страна. А дали на 70 г можеш да си сигурен в бащинството си силно се съмнявам. Може би ако си Авраам и създаваш нов народ по заповед на Бог.

61

Факт

преди 7 години

Най-младият президент с най-старата първа дама....

60

Азазел

преди 7 години

"Като чета болшинството от коментарите ми става много мъчно за България."Не се притеснявай, драги.Този форум изобщо не е представителен за българите. Да не говорим, че повечето гнусотии тук са написани от двама нископлатени младежи.

59

Майтапчия

преди 7 години

Все си мислех,че на мумиите мястото им е в музеите,ама Макрон опроверга тая теория и ще вкара една в Елисейския дворец.....

58

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКато гледам, жена му има лъчезарен поглед.Ти я погледни сутрин бабата когато става става от леглвото без грим и без перука и преди да си е сложила ченето колко лъчезарна и е усмивктата, но си приготви и торбичка за повръщане.

57

Хм

преди 7 години

Ха-ха,"проевропееца" Макрон!Колко да е проевропеец служителя на Ротшилд?Обаче не можем да отречем хитростта на ев.реите-чрез компромати успяха да елиминират конкурентите на ба.бо.е.еца и го пробутаха като единствена възможност!Сега сума ти народ ще гласува за него от немай къде...Ама хак им е на франсетата и тяхната толерастия е бая голяма,по-голяма от инстинкта за самосъхранение като нация!

56

Анонимен

преди 7 години

Ерик Клептън на 70 години се ожени за 39 годишната Мелия МакКенъри и направиха три дъщери. Интересно 39 годишния Макрон колко деца ще направи на неговата млада 65 годишна баба, щото човек се жени за да има деца, семейството е за отглеждане на деца, иначе другото е извращения и евроатлантически ценности.

55

Анонимен

преди 7 години

Буаааа, гнус! 65 годишна баба! Извратеняк!

54

Анонимен

преди 7 години

Макрон е истински мъжкар не му трябва 25 години по-млада спортистка за разлика от Путинчо.

53

Ала_Бала

преди 7 години

до 60Много просто, прочети Фройд! Мъж, които на неговата възраст, търси майка си е изостанал в сексуалното си развитие.

52

Гост

преди 7 години

Този по всичко изглежда ще е по-неприятен и от английската Терезиа