25

Анонимен

преди 7 години

Борисов е най-предпочитаният. Факт.Точка.Троловете нека се пенят колкото си искат :)

24

Анонимен

преди 7 години

До # 24:Не си ли разбрал досега,какво значи това?Това значи,че нашите "избраници",ги "избират" отвън,разбира се със съответните фалшификации,за които в резерв се държат няколко стотин хиляди "мъртви души",за чието изчистване партийната каста не посяга,когато е на власт,което значи,че тя е под единно командване,което съвсем естествено е извън Територията!!!А плебеодемосът се напъва като обезумял,по време на "избори".Циркът за плебеите трябва да работи - така е било и в древния Рим!

23

не е вярно

преди 7 години

Българския народ не е гласувал за крадливите и корумпираните КАЛИНКИИИИИИИИ на картонения генерал Асвалт паша.....изборите за пореден път бяха купени,бяха манипулирани на места от крадливите КАЛИНКИИИИИИИИИ...те са туморно образувание в обществото и имат пипала и метастази навсякъде...това е истината и затова държат стадото да е гладно и болно.....ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА и Асвалт паша с крадливите и корумпираните си КАЛИНКИИИИИИ на съд и доживотен затвор.......да се каже самата истина на ОРБАН

22

Кире

преди 7 години

До sofetoАко Троловете драскащи във нета можеха да гласуват по много пъти, както пишат тук, Бойко нямаше никога да спечели избори. Но реално не така стоят нещата и народът мисли "без да му плащат"

21

Гробокопач

преди 7 години

Абе видите ли абревиатурата ЕНП, трябва да знаете, че нищо читаво оттрам, не може да излезе. Орбан щеше да е мъж, ако не бе клекнал пред Брюксел за университета на Дьорд Шорош, но клекна. Същият е и нашият Мустьо, ама той е банкянски хитрец, не се пери,з а да изглежда аслан в очите на електората, ами се навежда, за да го потупват по рамото: "Конграчулейшън, Борисов". От двамата, по-долени гнусен е само последният!

20

sofeto

преди 7 години

Ако се ориентира човек по форумите, болшинството все срещу Боко, додат избори и пак Боко печели. Кво ше да е това?

19

Анонимен

преди 7 години

ОРБАН КАЗА "ДА СПРЕМ БРЮКСЕЛ"БОЙКО НЕ Е КАЗВАЛ ТАКОВА НЕЩО, ЩОТО НЯМА УКАЗАНИЕ ОТ ЖОЗЕФ ДОЛ (ГОЛЯМ ПОКЛОННИК НА ВИНОТО)

18

КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА

преди 7 години

И ПРЕЗ ДЕВЕТ БАИРА СЕ НАДУШВАТНародна поговорка

17

naco

преди 7 години

Но,КОИ Сте Вие,ДРУГАРИ????

16

Пустиняк

преди 7 години

И двамата с болни амбиции, но оскъдни качества. И двамата превръщат населението на страните си в емигрантски поток за функциониращите държави. И двамата превръщат страните си в изолирани, маргинализирани провинции на световната политика. Но понеже Унгария беше символ за прогрес, та затова шокът там е по-голям.

15

свободен

преди 7 години

Колкото кремълските фашисти са по-далеч от България - толкова тя е по-силна и независима! България избра ЕС и НАТО - българският народ, се отрече от червената идеология!

14

Анонимен

преди 7 години

Е лошо няма - конгратулейшън Борисов. Той преди време така си каза сам, чуе ли тези думи, значи всичко е наред.

13

1234

преди 7 години

за Орбан това е радост, колко му е да кажеш това на тикуний което иска да чуе, а ти да защитиш народа си.. Елементарно..

12

Анонимен

преди 7 години

Орбан искаше да събори един университет, дадоха му 100 млн евро е тъй за да не го събори, ха-ха-ха А вие си църкайте, кой е *** вие сте глупаците Иначе Орбан може и по няколко пъти на ден да ви поздрави

11

Анонимен

преди 7 години

САМО ДЕТО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЕ Е ЩАСТЛИВ ,ИЗКЛЮЧАЯ ПЕЕВСКИ ,ЦАЦАРОВ И ШАЙКАТА ПОЛИТИЧЕСКИ РАЗБОЙНИЦИ ! МИЗЕРИЯТ НА 80% ОТ НАРОДА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ЗА ДА СА ЩАСТЛИВИ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ НИ ДЕРИБЕИ.....НО ИМА ГОСПОД....

10

Анонимен

преди 7 години

Само че Орбан направи два реда ограда,а нашата с пръст да я бутнеш ще падне.Да не говорим,че още 70 км.са умишлено недостроени и през тях всеки ден си минават десетки мигранти,които стигат до сръбската и румънската граница и едва там се залавят и си остават завинаги наши,ако все пак не успеят да се промушат през добре пазената сръбска граница.Та затова му се радва Орбан,че не му ги пускаме,а си ги задържаме тук да ни оправят генофонда,понеже са ни малко ***.

9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимендо 7: Щастливи са само тъпанарите в бг, а те както знаем се оказаха мнозинство...

8

Орбан

преди 7 години

Един по-здрав на гробажиите от мен с тоя васал повече афганистанци при вас по-малко при мене, дълъг и щастлив мандат на гробажиите.

7

Ко?...Не!

преди 7 години

Винету Банкянски е приятел и с Орбан и с тези които са протиж неговата политика - Меркел и сие, приятел е и с Путин и с Ердоган и пак с тия, които са срещу тях...как се нарича това...БЕЗГРЪБНАЧИЕ е най-мекото определение!

6

ТОРБАЛАН

преди 7 години

Хитър е Орбан, знае че слаби лидери като Тиквата, Юнкер и Меркел ще затрият ЕС.