92

Анонимен

преди 7 години

Шкембе войвода да намали малко темпото.Да престане с тоя пример в Австрия.Родителите им там не взимат 350-400?заплата.Уволних се преди 21години.5месеца за закуска ни даваха боб чорба и лъжица конфитюр.

91

Анонимен

преди 7 години

Айде почнаха обществените поръчки и какво по-хубаво от това, на държавната хранилка чакат.

90

Дъра бъра

преди 7 години

В книгата на Гуин Дайър"ВойнатаСмъртоносната игра на човечеството" е обяснено и безсмислието на наборната служба= Пушечно Месо.

89

Анонимен

преди 7 години

Време е вече да се извика ОСТАВКА на каракачанката!

88

Анонимен

преди 7 години

Наборна служба, ОК, но първо дебелият Раюон да прати щерка си в армията. След него Шкембе чоба воееодата да върне щерките си от Англия,Винкела също, Нинова и Цецка Мамата синовете от САЩ.Цецо Цървула да не праща дъщерите си в чужбина а първо в армията и после където може да плати. И кво, бедняка ще служи да пази крадците Рапона, Винкела, Шкембето, Цървула, Шиши, Свинетка, Гергов, Главчев, Социоложката, кметовете-крадци-милионери начело с Картофка? Омразата ще накара войската първо тях да изтрепе

87

Анонимен

преди 7 години

Сина ми ще влезе,след като видя всички богаташки синчета вътре.Иначе,не давам!!!А те ще се измъкнат,така че тоя път кръв ще се лее.

86

Анонимен

преди 7 години

Тоя измислен министър първо да сложи собствените си деца в казармите, пък тогава да говори за нашите. Армията да е платена. Още по време на царете всеки феодал като него, е поддържал определен брой войници. Стига сте си стискали парите. А нашите деца да ги използвате безплатно за пушечно месо в изпълнение на чужди интереси.

85

Анонимен

преди 7 години

Ха ха, ако това стане, няма да стъпят повече децата ми в България, да дойдат да ги вземат на сила. Простотиите от преди 20-30 г. не искам да ги преживявам. И в Швейцария има задължителна служба, но говорим за светлинни години разлика, няма как да е същото в България. разни шапкари-шкембаци да се подигравам със синовете ни и да ги дондукра държавата няма да стане.

84

Льо Пен

преди 7 години

От "Обединените ***" този е най-големият!

83

Иванов

преди 7 години

Щом един път е предавал и доносничил, ще предава и доносничи пак. Вчера изчетох част от сведенията на Великия Агент има публикувани, като се напише в Гугъл. Не разбрах , какво толкова Велико е Служил на България, освен обикновени доноси, да предава съратниците си с македонски възгледи. Подло да се прави на активист там, на съратник, да бута "фитили-да активира" хора с македонско самосъзнание. Голяма подлост!!!!!!!! Пише , че службата като доносник на ДС му била наследствена и баща му бил такъв.

82

Илия - Варна

преди 7 години

Честито Българи! ИМАМЕ СИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДОНОСНИК ЗА МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА!Горко ни. Никога няма да се оправим докато такива хора не се махнат от политиката. Н А Г Л Е Ц И!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

81

ало

преди 7 години

До не знамНе знам какво си учил но нямаш понятие от история. След като този доносник става министър жално на държавата ни.

80

не знам

преди 7 години

Знам само че Албания,въоръжена с бебелашников,си прави в Македония трета държава!А за протокола ще кажа,че преди Освобождението български села е имало в Сърбия чак до Белград,в Мала Азия около 30 села до днешните Измир и Измит,цяла Македония е говорела български чак до Солун,цяла Добруджа е била с българи!Интригите на граф Игнатиев за въстание обаче унищожават бъдещето на България!

79

До 87

преди 7 години

А бе пич!Ако БАН ти прави разработките за армията, ще воюваш с прашки!Акад.Воденичаров и компания взимат дебели пачки, разработват проблема дали еди-каква-си броня може да бъде пробита от еди-какви-си боеприпаси! Бъди сигурен, че германците са разработили този въпрос още преди да Втората световна война. Казвам "Да" за модерни технологии в ръцете на добре обучена професионална армия. Но нашите момчета имат нужда от поне няколко месеца военно обучение, за да имаме Гражданска гвардия на ниво.

78

Анонимен

преди 7 години

Sled 72 godini ( 3 x 24 i 2 x 36 ) SSubitiata se Povtarat ... IMA Nakakuv ZZikul - Opredeleni Periodi ,kratni na 12 godini ,koeto E srednia Slunchev zikul na Aktivnosst 11-12 godini i Perioda na Obikolkata na JUpiter okolo Slunzzeto ... 12 godini ... JUpiterianska Godina ... 72 godini Izminavat ot Bolshevishkia Prevrat do R-R-Razpadaneto na Se-Se-Se-Re ..1989 - 1991 ...Of 1917 do kraia na SStalin ,1953...sa 36 godini ...Ot Purvia Opit za Prevrat na Masonite - ILLuminati v 1905 .. do 1917 godina sa 12 godini ...Ot kraia na SStalin do Promenite prez 1989 ...sa 36 godini tochno ..Ot Id

77

Смех

преди 7 години

Това дебело прасе ще ми говори, че армията била зле. Ще мине десет метра, ще се прицели два пъти и дотам му е бойната готовност на тоя ***, който от всичко разбира. Цирк и камара клоуни, а този е един от професионалните клоуни...

76

naco

преди 7 години

Да,но след като ФИРМИТЕ на "Обединените патрЕоти" направят "оградата" и останат ПАРИ след това ,разбира се!?

75

Анонимен

преди 7 години

Българската казарма възпитаваше в омраза а не партиотизъм.Да служиш без пари за да ти промиват мозъка - така се произвежда лош матрял.Връщането на казармата ще ни направи в дългосрочен емигрантски донор и неизкоренима корупция в държавата.Без справедливост - няма държава.

74

Анонимен

преди 7 години

до 52Абсолютно си прав, какво ми дава каракачанката за пример Австрия с наборна служба, първо менте политиците като него да изравнят стандарта на живот в БГ с този на Австрия и после да искат от обществото саможертви ( които даже в случая с наборната армия не са и необходими)

73

Наивен

преди 7 години

Искам да помогна на Каракачанов да формулира мисълта си. За всички желаещи, наборната военна служба става задължителна. Това е за след четири години. Ако такова...,по рано, аз грях нямам.