70

хм

преди 7 години

да се застрахова в случай на провал-това е ! Някой ми с ра в гащите..

69

Анонимен

преди 7 години

... президентското кресло...

68

Анонимен

преди 7 години

Ако Еманюел гепи президентското, следващият може ще се появи с коза. Франция е люлка на изненадите и безбрежната любов.

67

Ала_Бала

преди 7 години

Тази атака е направена от свързани с екипа на Макрон. Искат да изглеждат като жертви. Типични соро-идни номера!

66

demograph

преди 7 години

Още преди три месеца написах, че бежансйата вълна, популизмът и путинизмът се спихват. Утре ще се спихне Льо Пен. Но Путин ще се спихне преди изнорите Германия, защото тогва ще излезе информацията, че "ислямския" терор в Европа и САЩ е руслЯмски. Службите на Запада, подвързват папките с доказателствата. И тогава ще стане ясно на всички, че руските ***, които мърсят мрежата с лъжи, са работили ЗА "ислямския" терор на Путландия, и са съучастници в убийствата на стотици невинни граждани.

65

МеркеLeaks

преди 7 години

Престъпна и небрежна нехайност от страна на евролиберастическите служби Меркел в затвора щом не могат да осигурят честни избори да ги правят на хартия бе.

64

Анонимен

преди 7 години

Французите познават калните номера на ФН и няма да се вържат на недоказани фалшификати от интернет.

63

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 99"Няма нищо просташко в това да разкриеш на френските граждани, че гласуват за мошеник, криещ данъци в офшорка."---Защо го правят днес в дена на размисъл? Ако беше вярно, защо не го напрвиха по-рано? Правят го днес защото всичко е лъжа и знаят че Макрон е коректен и няма да наруши правилата, като тях, за да се защити. И точно това е просташкото и наглото в тази отвратителна история. След като пр-остака каже че сетра ти е к...а ти разправяй после че нямаш сестра.

62

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 93 Хакерството е мимолетно увлечение в началото на изучавонето на компУрърните технологии. Пък и не е нещо чак толково трудно. Има и малко творчество, но в основата си е рутинна дейност. Пък сега е и много по-лесно, интернет гъмжи от готови пакети за взлом и затова имаме все по-млади хакери, особено в държави където няма друго поле за изява. Знам го по себе си! Но това беше отдавна. Руснаците днес отиват там, откъдето българите отдавна се връщат.

61

.

преди 7 години

До 1488Айде пак ще си говорим след няколко дена :)

60

Анонимен

преди 7 години

Убеден съм че тази про-сташка провокация, съшита с бели конци ще укрепи още повече позицията на Макрон и ще увеличи броя на избирателите му. Французите не са толкова прости за колкото ги мислят.

59

Анонимен

преди 7 години

Маринчето просто пропусна възловия момент да се превърне в Мариана, или съвременната Жана-Иванка, като дефилира гола до кръста, под разветия трицветен байряк. Така тя изпусна да се превърне в символът на новата Велика френска революция. Ама пък кой ще тръгне, вместо подир едни свежи, прекрасни млади цици, подир амортизирани провиснали вимета! Това и наш бат'Б не можа да го схване при последните президентски избори. Ама то затова требе акъл! Ех д-р Енчев, д-р Енчев! Не разбират Демокрацията днес!

58

Анонимен

преди 7 години

''Като чета жалбите на български, американски, френски и немски леви демократи, стигам до извода, че Интернет и компютрите са измислени от руски хакери по времето на Иван Грозни и докато още другите са говорили на родните си езици само с конете си, руснаците в дългите зимни нощи са ги изпреварили със столетия в технологиите.''

57

Анонимен

преди 7 години

Отчаени и жалки опити на льопените да шантажират изборите в деня на размисъл. Тези кални номера показват долната им същност и отвратителния лик на помагачите им.

56

Анонимен

преди 7 години

Само на мене ли ми се иска да го хвана тоя лигльо и да му обърша два яки шамара?

55

Анонимен

преди 7 години

Искал да бъдел френския Обама, а Меркел го харесвала. Представяте ли си що за *** е това човече?

54

Анонимен

преди 7 години

Боклу кът е разкрит, крие данъци в офшорки и господ знае още какво ще излезе за него до края на деня. Ето с какви "лидери" се идентифицират Западът и ЕС.

53

Анонимен

преди 7 години

За един час време трябва супер съгласуваност за да се постнат в готов вариант и да се прочетат и обсъдят преди започване на деня за размисъл та след туй да не се размишлява по тях за цял ден заради масива материал и натрупването на информация или седмица като минимум заради процентите дето ще се явяват,я въобще се разгледат щот трябва да се съгласуват,а там цялата информационо-компютърна система като връзка е в помощ само на хакерите,които са илюзионистите в занаята.

52

Бжежински

преди 7 години

Как прозира гадният Путиноиден стремеж за намеса във вътрешните работи на Франция, чрез финансираната от него кандидатка Льо Пен. Явно болшевишката му кратуна не може да преглътне краха на комунистическия експеримент в началото на 90-те и сега се опитва да си го върне на ЕС и САЩ, но докато се рови в чуждите работи в собствената му *** народа се надига.

51

Боби

преди 7 години

До Обективен 63Реторичен въпрос Ти знаеш Френски толкова добре че разбираш техните политически, финансови и прочие жаргони , имаш компютърно образование да провериш сертификатите с които са подписани документите. Познаваш в детайли системата на Офшорките за да кажеш кое е истина кое е лъжа или може б имаш права да правиш справки?Освен това си прегледа за няколко часа ей така няколко стотин документа...МОЛЯ НЕ НИ СЧИТАЙ ЗА АБСОЛЮТНИ (каквото искаш сложи като епитет)ПОНЕ ТОЛКОВА АКЪЛ ИМАМЕ