4

Обикновен човечец

преди 7 години

Може ли да напишете източника на публикацията, по която сте работили, както и авторът й?Тъй като материалът, ако не се лъжа е авторски....

3

demo

преди 7 години

Щом говори за квоти значи е просто лапач на пари и никаква работа не се кани да върши а да робува на клишета. Какво значи равен брой жени и мъже? Ами нали е важно не пола, а кадърността! Ами ако има кандидати само жени тогава какво? Половината ще ги махне и ще вземе някакви мъже дето се вика от улицата или по заповед. Смешки. Истинската демокрация не работи с квоти, а с реална оценка за възможности и полезност.

2

Анонимен

преди 7 години

Макарона няма да стане президент това е повече от очевадно ако евентуално някой от триполовите не подмени вота на французите. Те не искат да станата като българите и да живеят в противният еss. Те са свободни хора и не обичат подтисниците. А точно това им налагат еsовците. Макарона с двете халки да си ги за.вре отзад да му държът влага!

1

От ромчос

преди 7 години

Дано макарончето да стане президент, инак в БГ моята прекрасна държава е гладничко в момента безработица за нашата (националност)!