8

а , бяхме млади

преди 7 години

до 4 , към по - старитеВинаги е имало по - пълни и не толкова.Преди 40 г. ,храненето беше по - здравословно.В магазините се продаваше чиста без ГМО , химикали и Е- та ,но пълнотата зависи от количеството приета храна и обмяната на в- ва в организма.За съжаление сега трудно се намира екологично чиста храна.

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9Няма как да стане - къде ти толко мозък да съобразиш, че едната снимка е правена с телефон пред огледалото:):):):):):):):)

6

Анонимен

преди 7 години

До 4Ми хайде ти и тия 13 шмиргела които са ти ударили плюсове се съберете и помислете ако ви е възможна изобщо такава дейност.

5

Анонимен

преди 7 години

На първия кадър и двете са зле. И поради сланините, и поради татуировките. В главата като е мръсно, избива навън.

4

Румен до 4

преди 7 години

Елементарно Уотсън. Първата снимка е автопортрет пред огледалото. Образът става обратен.

3

48 годишен

преди 7 години

До Към по-старите (5):Да, имаше и такива. Аз имах съученички, близначки, точно такива бяха като момичето от снимката с разликата, че си останаха такива. Имаше много пълни хора и по времето на соца, но това беше заради неправилното хранене. Не може да почваш деня с баници, мекици и боза, и цял ден да блъскаш бързи въглехидрати и вечерта да седнеш на обилна мазна вечеря и да няма последици. Дебел не се става за един ден, това са години на неправилно хранене.

2

Към по-старите

преди 7 години

Искам да питам хората на 50, 60 и 70 години.Виждали ли сте такива туловища на хора в периода 1960-1985 ?Питам съвсем сериозно и искам да знам дали затлъстяването е свързано с ГМО и разните животни наблъскани с химии започнал в света около редата на 80-те години.

1

Анонимен

преди 7 години

До Надя Николовати във всяка статия ли коментираш? Досадно...