35

Ние

преди 7 години

Българите трябва да се "гордеем", че си имаме Дон Корлеоне, който да ни "пази и закриля".

34

Хитър Петър

преди 7 години

Горките атакисти, толкова много плюха против ГЕРБ и накрая направиха коалиция с ГЕРБ. Да целуват *** на Борисов, продажници.

33

bobo

преди 7 години

Pa li Boko yee. Woww, nema otturvane ot toa shop, be. Prekrustí zela Evpropu.

32

Анонимен

преди 7 години

......сърчице дали му е изпратил...?

31

Анонимен

преди 7 години

Не им обръщай внимание на интригантите и клеветниците Бойко. Те просто искат злото на България. Води ни смело по пътя на европейското развитие. Там е спасението на страната ни.

30

Млад

преди 7 години

Председателят на ЕК е изразил своята увереност, че под ръководството на премиера Борисов страната ни ще продължи да следва неотклонно европейския си път.С една дума Б.Б. е послушко.

29

9689

преди 7 години

Кой премиер в Европа не знае поне един чужд език-нашата мутра.

28

Анонимен

преди 7 години

МАФИЯ

27

Анонимен

преди 7 години

Европа го знае що за стока е, не мислете че не знаят! Но им е удооообен, провежда брюкселската зараза в България! Толерастията е отрова, но нашия бай *** му е все едно...народа мре,бяга в чужбина, а него го тупат по мутренските рамене! Цинизъм в действие, но им върши работа в момента...като спре да им върши ще го пратят където му е мястото!

26

Конграчулейшънс

преди 7 години

Конграчулейшънс, другарю Борисов! Колкото повече те потупват по рамото, Борисов, толкова по-дълбоко те забиват в земята!

25

:))

преди 7 години

До АнонименЕС, Русия, САЩ само нази гледат!Най вече Бойко примата! :)) Те други проблеми се немат! :))

24

Анонимен

преди 7 години

До байхейс 24"кога най-сетне ще разберете че запада са ни най-лютите врагове !?"--Запада не са ни врагове. Те са ни съюзници и имат само интерес ние да сме добре. Затова ни помагат по всички възможни начини. Виж за Русия е обратното. Те не са ни съюзници и затова искат да сме зле, за да се отслаби западния съюз. Второ, понеже Русия не може да излезе от калта и да подобри положението на руснаците, затова има интерес да сме зле за да казва на руснаците че те са зле ама и ние не сме по-добре.

23

Анонимен

преди 7 години

"" кога най-сетне ще разберете че запада са ни най-лютите врагове !? ""...............Да точно така, ... а Русия е най-добрия ни приятел и лично товарищ Путин мисли всеки ден и час за добруването на българския народ и пак ще ни спаси от турците и ще възстанови комунизма, за който ние така си мечтаем.Така казаха по руската телевизия, а те никога не лъжат !!!

22

М, да ...

преди 7 години

До шматка:)) Жлъчен и зловещ смеех на безразличие, какво ще е/е мнението на герберастите! Пространството кънти даже или ти е необходим слухов апарат?!пп. шматка, радвам се, че се засягаш и те понаболва! :))

21

Анонимен

преди 7 години

До шматкаЕ хайде стига с тази подкрепа на комунистите от Герб. Аз не правя разлика между Герб и БСП а вие герберите може и да си мислите ,че сте различни от *** от БСП ама като гледам на всички задниците ви червени ,а и манталитета ви е същият както и лакомията. Нямате насита нали ,с какво сте по-добри от БСП ,защо аз като отявлен антикомунист не виждам нищо хубаво да струи от редиците на Герб. Бойко си е подченил всички в държавата ,щом независимите от ВСС му стават на крака като влезе

20

Анонимен

преди 7 години

Dokato tazi pasmina upravlqva ne n

19

шматка

преди 7 години

Малеее червените и.иоти пръскат слюнка от злоба.Абе червени копои на Нинова усмивката що така като восъчна напоследък.Няма я онази мазната.ХехехеИ вашите усмивки ли са такиваОстана ли сте колкото отряд Чавдар.хехе

18

М, да ...

преди 7 години

Започна се със селташкият сеир на ПРите на ГЕРБ! Вижте какви влиятелни "приятел" - началници има Борисов?!? пп: Как само Борисов /като самка/ си е поднесъл ръчицата да покаже подчинение, а? :))

17

ХХХ

преди 7 години

Заръча или заповяда ? Командата "Бързо" не е заръчване май маи ! КОЙ КОЙ КОЙ е Премиер на България Юнкер или Тиквата ?

16

Хитър Петър

преди 7 години

Лесна работа с еврокомисаря Кунева чака за поста.