14

Бойко

преди 7 години

До АннаИмате право. Аз живея в Германия. Повечето пенсионери взимат месечно около 1 000-1 200 евро. При трудов стаж от 35 години. Гръцките пенсионери/без да имат вина/ взимат също толкова. Нашите 100 евро. ЕС търпи Гърция, но скоро крана ще спре, защото ще бъдат гласувани нови мерки за връщане на кредитите. само Германия е предоставила м.г. 13 милиарда евро на Гърция.

13

Наблюдател

преди 7 години

Ха, ха,,, "бедстваща Гърция"....! По този критерии интересно къде в този "пейзаж" се вписва "просперираща България"! Ха, ха.....! Пишман анализатори ....!

12

Анонимен

преди 7 години

Има да ! Да върнат беломорието на България. А ние ще им метнеМ малко Евро и заблудени туристи.

11

Анонимен

преди 7 години

Ако гърците бедстват как трябва да се нарече живота в България? ????!!!Хора осъзнайте се къде живеете и как!Защо живеете по максимата на Вуте- "Не е важно аз да съм добре, а е важно комшията да е зле".България е на първи място по корупция и бедност в Европа с най болния и нещастен нород, държава където се краде брзнаказано и пенсиите са 80 евро!Но явно българите си харесват живота щом продължават да гласуват за тези които им обешават още от същото! ?

10

Анна

преди 7 години

Тъй де.....аз съм наработа в Гърция вече 10 год.Шефът ми има голма печатница.Дължи 7 милиона евра заради бизнеса си и нищо не плаща.Прехвърлиха си имотите на трите двца преди 4-5 години ,за да не може банката да им ги вземе .Тук е в сила ,че единствен имот на притежателя не се взима!...Така ...жувеят си като царе!!!!!Всяка събота. и неделя гости по 10 души на басейна.Парите им са в Малта (виждам писмата пт банката всеки януари) Е те това са всички гърци!!!Дължат *** нема ги дадат!

9

Анонимен

преди 7 години

Само си представям ако ние бяхме на мястото на Гърция и Борисов трябваше да преговаря за дълга ...... дали щяхме да бъдем зачеркнати от картата на света ???

8

Анонимен

преди 7 години

Така е.Мъчително се бедства с един трилион долара.Толкова е мъчително,че е време да си раздадат тринадесета заплата през юни.Тия са такива театрали -поне махнаха ли бонусите за следобеден сън или ги увеличиха заради инфлацията?

7

Анонимен

преди 7 години

Е, докога - докато има хамави да дават.

6

гастарбайтер

преди 7 години

айде стига пропаганда, стига поръчкови статии и поръчкови коментари те гърците на едно место да стоят и ние пак не можем да ги стигнем,голема завист,типично е за българите да завиждат на съседите си,и все да си пъхат носа в чуждите работи,тоя финансист прилича на стругаро- фрезист,завършил ВИНСна не е в състояние да прави обективни коментари,дипломата му тежи колкото едно руло тоалетна хартия,просто е смешен има хора с по-сериозни дипломи дето ще му се смеят

5

meta11

преди 7 години

"Експертите" видяха, че положението тук е безнадеждно и тръгнаха да "оправят" Гърция.

4

до 2

преди 7 години

Да излезе тогава от ЕС и да си оправи икономиката.Може да се присъедини към Евроазиския съюз и Русия да инвестира в нея,ще отвори заводи за коли,телефони машини и кви ле не чудесии.Виж Кзакстан,Таджикистан,Беларус как просперират,гърците масове взеха да емигрират към Русия и Казакстан.Преди ЕС гърците са нямали кво да ядат и масово са емигрирали към Америка като бежанци на корабите които са минавали от там.Милиони са заминали за Германия да бачкат по заводите.Но гърците го помнят това и си траят

3

До Гърция

преди 7 години

Га яде кюфтета се смя, сега га тебе да плаща с дупе реве???? *** съм ги нас кой ни мисли?

2

Анонимен

преди 7 години

Гърция никога няма да се оправи. Как да се оправи като и унищожават икономиката. Една държава за да се оправи и трябва добре работеща икономика високо производство и износ. Това и на децата им е ясно но на по учените им е ясно като в мъгла. А Гърция няма нищо от горе изброеното. Какво произвежда какво изнася? С един гол туризъм икономика неможе да се подържа. Нито една от високо икономическите държави в ес не и помага с инвестиции. Е как да връща стотици милиарди да ги печата ли? ес е фалш!

1

Анонимен

преди 7 години

гъците няма ли да спретнат един ГРекзитили никой няма да им го опрости