13

Ганю Балкански

преди 7 години

До АнонименАбсолютмо вярно! Блатечки е бездарен отвсякъде. Също толкова бездарен е и Веселин Плачков, който по същият сценарии заряза семействи с две деца заради също толкова бездарнат певачка М.П.Господ събира бездарните ;)

12

Анонимен

преди 7 години

Блатен Асечки... що ни занимавате с него?

11

Заблатен Асен

преди 7 години

този сайт го четат малки и големи - не се излагайте, като казвате, че един кръшкач, който оставя семеството си и забягва при други ( макар и послед да е осъзнал грешката си) е баща за пример. Просто вие не давате добър пример така...

10

Анонимен

преди 7 години

Е, ще го приеме, нали и тя му е сложила най-големите рога :)

9

Анонимен

преди 7 години

Неочаквам голям екшън. Ще се опитат да вземат парите на феновете на Бързи и яростни като им пуснат треторазряден екшън

8

до надя николова

преди 7 години

По-добре да прости на мъжа си, особено щом се е разкаял, отколкото тепърва да хукне да търси някой "верен до гроб". Някои бракове стават по-здрави след подобни сътресения. Катерина е мъдра и силна жена, творец, истинска интелектуалка, това днес е рядкост. Пък на Блатеча сто процента случката ще му държи влага до старини.

7

Анонимен

преди 7 години

Не знаех, че Ducati, правят хладилници!Ама щом Блатечки го е яхнал, значи със сигурност е хладилник!

6

Анонимен

преди 7 години

Този може без грим да играе в продължението на сериала "Planet of the Apes"!

5

pe6u

преди 7 години

до 9 браво за мисленето

4

Нели

преди 7 години

Много т*ъп тоз Блатечки. То, че Диляна Попова никой не я иска за нещо сериозно всички разбраха, но поне като си решил да се позабавляваш ползвай предпазни средства! Що за живот предлагаш на горкото си дете?! Баща, който в най-добрия случай ще вижда от дъжд на вятър. Не, че раздели и разводи не се случват и без изневери, но в случая от самото начало беше ясно като бял ден какво ще се случи! Жена му пък на Асенчу е дваж по-проста и от него!

3

До 3

преди 7 години

Същия като теб

2

Anonimen

преди 7 години

До мачоMnogo pravilno kazano !!!

1

мачо

преди 7 години

Ако Блатечки беше жена, тука щяхте да заливате ***.та с помия, ама понеже е мъж е мачо и плейбой. Ку.рвалъка няма лечение