59

Анонимен

преди 7 години

"Вземаме решение за нещо, оставяме го да поотлежи и изчакваме да видим какво ще стане. Ако никой не вдига шум, защото повечето хора не разбират какво е решено, продължаваме стъпка по стъпка докато няма връщане назад."Жан-Клод Юнкер, председател на Европейската комисия.

58

Анонимен

преди 7 години

"Като най-големият донор на помощи в света, ЕС се стреми да утвърждава върховенството на закона и демокрацията в чужбина. Така той успя да превърне бившите комунистически страни в добре развиващи се пазарни демокрации."???!!! Я пак, че нещо не ахванах.

57

!

преди 7 години

До този с точката, преди да му набутам колчето! Научи се най-напред смислено, логически и граматически да се изразяваш,а след това ръси политическите си "бисери "! И помни: паричките, които получаваш от отровеното общество, не ще те направят велик!

56

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли, дечица, че писанията на Черноризец Храбър, на Константин Преславски, и каво ли още не от средновековната БГ летопис и творчество са се възпроизвели в десетки хиляди преписи, чак отвъд Урал и в цял СИБИР, знаете ли че 90% от средновековните български извори в момента се намират в РУССИЯ?!!! Не, не знаете, но от мен да знаете-руснаците в БГ трябва да идват като на хаджилък,щото ако не е била България, нямаше и тях да ги има в съвременния им вид! Това е истината!!!

55

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 65Абе малкия, ти щом се учиш от тубата......направо ми е жал за тебе!!!! АМИ Я МИ КАЖИ БЕ, ПИЛЕНЦЕ, ОТКЪДЕ ИДВАТ НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ БЪЛГАРИТЕ????? За хан Аспарух да си чувал! ТА ОТКЪДЕ ИДВА ТОЙ????? И ДА НЕ БИ ДА Е БИЛ ГЛУХОНЯМ, ПРЕДИ ДА ДОЙДЕ ТУКА! И СИ Е СЛУЖИЛ С ПАНТОМИМА???? Леле, каква неграмотност!!!!!

54

Анонимен

преди 7 години

До самая_могучая 63Ако знаеш колко им пука на товарищите за тия триполовите......???!!!

53

Анонимен

преди 7 години

ЕС може пък да въздиша.

52

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли бе мили хора, младежи, които хълцате по ***, ако ли не- гледайте, има в тубата разни и то РУСКИ, предавания, за пример-Истоки и корни, там двама академици хълцат и превъзнасят ролята на БГ за изграждането на съвременна россия?! Знаете ли, пилета шарени, че в нячалото на ХХ век има изследване на руската академия на науките, съглано което руският език е ДИАЛЕКТ на българския, тъй кято над 60% отдумите им са български, а, не знаете, ама трябва четене на книжки, за го знаете, не ли?

51

Анонимен

преди 7 години

А така...."вдъхновяването на проевропейското въстание в Украйна"......признаха ли си най-сетне, че това си беше ЧИСТ НЕКОНСТИТУЦИОНЕН ПРЕВРАТ????? И няма нищо общо с разните там обяснения, че хората излезли "против корупцията"!!!!! И само Янукович им пречеше да завземат, разрушат и разпарчетосат още една държава, да и разрушат промишлеността и да им продават техните си ***! ЗАЩО ЛИ МИ НАПОМНЯ ЗА ОЩЕ ЕДНА ДЪРЖАВИЦА?! Която не кабинет-3 да си избере, а кабинет-33 да е,пак същата разсипия ще е!

50

.

преди 7 години

До АнонименПо-близо са до големите страни. Също така в тези държави, въпреки че е имало комунизъм, те не помнят онези времена както платените тролчета в коментарите. Само ние в България се надяваме "можещата" бъдеща световна сила - Русия, да ни спаси ОТНОВО.

49

.

преди 7 години

"херцог дьо Гиз" "Крал Торвалд" "Хипстър Многознайков"Личи си, че сте с психически отклонения или сте платени. Майка ви да умре, проруски тролчета <3

48

Анонимен

преди 7 години

Но и не е само това, не знам дали знаете изказването на Франсоа Митеран за значението на българите за историята на Европа, ако ли не -прочетете го, ама знайте друго, ако не е била БГ днес Русия не би съществувала в този си вид. Знае ли некое платено гве..до, че най-върховния отец-ПАТРИАРХЪТ христиански на росссия Киприян е българин, роднина на Евтимий Търновски, роден и ръкоположен б БГ?! Че десетки хиляди БГ свещеници са мигрирали в росия! Ама нема нужда! Азбуката я е измислил Ленин, не ли?

47

.

преди 7 години

До Анонимен 49Путьо, за какви 30 години говориш ? Май бъркаш падането на комунизма с ЕС. Преди да дойдат руските "братушки" след ВСВ сме били на нивото на Полша, Испания, Португалия и други. Какво става след това ? Стагнация. За това можем да благодарим на братята си.ПЛАТЕНИ СТЕ И ПЛАТЕНИ СИ ОСТАВАТЕ.

46

Анонимен

преди 7 години

Обозе, признават гадов..те, макяр и с половин уста, че българите са едно от от ПАЛЕО-ПЛЕМЕНАТА, демек от тези 3-4 , от които се е формирала съвременната човешка раса. Така че, четете, науката се рязвива, историографията -също! Случват се находки, европейците отдавна са наясно, че когато прадедите ни са градили водопроводи и канализации, те са *** по улиците и неса се къпали. Това също го пише във френската уики! И не забравяйте -БГ е единствената държава и народ с НЕПРОМЕНЕНО название!!!

45

Анонимен

преди 7 години

аве много мюсулман се изсели в европата.и не е същата - християнсвото е в упадък.а я виж китаеца - цепи мрака.

44

кгблхб

преди 7 години

Да не сте копирали статия от булшиттаймс,брадва,будна ера или работническо дело бре?:-)

43

Хипстър Многознайков

преди 7 години

ЕС е обречен.И не,няма да е тази година,сигурно и след 10 няма да е.Но никак няма да е вечен.Е-бюрокрацията не успя да се справи даже с един от сериозните въпроси,зададени им от световната геополитика-Гърция,Крим,Сирия,Либия,бежанците,Ердоган,Путин,а тепърва набират Тръмп и Брексит.Но пък изправиха краставиците и напълниха гушките на няколко избрани балкански мутри с пари от еврофондовете.За България е ясно-на потъващия кораб сме докрай,въпроса е дали въобще ще изплуваме след това.

42

Анонимен

преди 7 години

Мили хора, повечето младежи, предполагам, направо ви съжалявам колко сте необразовани, в по-голямата зи част. Знанията наповечето идват от уикито, книжки не сте чели. Това е разбираемо, упрек нямам, удобно е, ама четете книжки, бе! Педиятя е хубаво нещо, ама си носи и меда и жилото! ИМАЙТЕ ПРЕДВИД И СЛЕДНОТО!!! Всяка съответня национална страница е РАЗЛИЧНА!!! Във френската, например, пише че българската държава датира от 632г., в нашата - от 681?!!! Само пример давам,в сръбската и руската,Обозе

41

Анонимен

преди 7 години

без ЕС ще има само асан или Альоша

40

Анонимен

преди 7 години

Още ли има зомбита които живуркат с надеждата че някога ще заживеят като хора? Помните ли какво казаха триполовите? Ще ви припомня. Европа на две скорости. Това какво ви говори? Говори че вас ви третират като отпа.дък и са ви включили на задна скорост. Огледайте се ослушайте се и вижте докъде ви докараха същите тези есесовци за 27 години. Унищожиха ви държавата обраха ви специалистите оставиха ви само бабите старците наркоманите проститутките и тези дето и за че.п за зеле нестават.