15

дедо Ташунко

преди 6 години

Добра публикация,. но нищо в нея дори не загатва за безбройните забежки на принца с прислужнички, дворни метреси и т.н. закъсня с оттеглянето си с едно десетилетие. Дъртия си поживя отлично, хапвайки си агнешко и лежейки върху гърба на своите поданици. Интересно ми е докога ще стои на престола "ба,би.ер вам.пир номер !" на Обединеното кралство. На 91 г. да си болен за власт не го разбирам.

14

викториас сикрет

преди 6 години

за дечицата които му е провождал джими савил нема ли да ни осведомите нещо или кралицата не дава?

13

Анонимен

преди 6 години

Расистките му изцепки не са неудовлетвореност, възпитан е от нацисти в Германия през Третия райх и винаги си е бил такъв. Ако Тръмп беше казал и една от тях, щяха да го импийчнат, да не говорим за европейски политик. Ама нали гущерчетата са недосегаеми. Беше казал на народа си, че са излишни тунеядци, а робите вместо да кажат "Кой го казва" и да му резнат главата като французите, му се прехласват.

12

Анонимен

преди 6 години

Тия кои бяха?

11

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Защо ни занимавате с тези англосаксонски и.зроди ? Те са част от така наречения "световен елит", който съсипа света.Тези мумии, плод на векове кръвосмешение, са олицетворение на Злото.Нанесли са огромни вреди на БЪЛГАРИЯ не само в миналото, но ги нанасят и днес.

10

Анонимен

преди 6 години

Принц Филип е истински свеж полъх в това семейство. Докато другите от семейството се опитват да показват с всяко действие каква дистанция има между тях и обикновеният човек, принцът показва добро чувство за хумор и че под всички титли и отличия и те са хора. Нещо, което явно никак не се нрави на останалите в семейството. Жалко че се оттегля. Дано е жив и здрав още години, за да връща с пиперливия си език в действителността останалите членове на семейството.

9

пр

преди 6 години

Отмъщението на втората цигулка.

8

Анонимен

преди 6 години

Нека наречем изцепките и авторът им с истинското им име - идиотщините на простака.

7

Патриот

преди 6 години

Тия двамцата няма ли скоро да се присъединят към Давид Рокфелер?Колко още ще ги чакаме?????

6

A be

преди 6 години

Какви преврати говорите бе хора?Баба ви Лизи е пряк наследни на короната.Дедо ви Филю е присаден рошков на слива,.Не ще си трае ами и ще ближе.Ритай го бабе дъртийот.

5

Анонимен

преди 6 години

Старите не могат да се "пенсионират",Младите не могат да "работят".Пред революционно положение.

4

---

преди 6 години

престанете да ни занимавате с тези рептилии.

3

Анонимен

преди 6 години

ТИЯ МУМИФИЦИРАНИТЕ ЗОМБИТА ОЩЕ ЛИ ЩЪКАТ БЕ? В КОЙ ВЕК СМЕ ЧЕ ОЩЕ ХРАНИТЕ ПРИНЦОВЕ КРАЛЕ И КРАЛИЦИ БЕ ЕНГЕЛЕЗИТЕ? ВИЕ ДА НЕ ЖИВУРКАТЕ В СРЕДНОВЕКОВИЕТО БЕ? ЕВАХ ВИ МАКЯТА НЕДЪ.ГАВА.

2

Анонимен

преди 6 години

Трябваше да направи преврат и да стане крал. А тоя мухъл цял живот принц. И сина му още чака, вече се пенсионира.

1

Анонимен

преди 6 години

ЕМИ ЗА ТОВА СУЛТАНИТЕ СА ИМАЛИ ХАРЕМИ