60

ГЕРБ forever

преди 7 години

Народа трябва пише Борисфф,с две ф за да се отличи от другите и да се подчертае благородната мисия на народния ни избранник посветил живота си в служба на Родината!

59

Анонимен

преди 7 години

До BatBulgar72 Само при комунизма и диктатурите на Путин, и Доган,всички искат само един лидер.В ЕС има демокрация и е нормално да има "за" и "против" някого.

58

Анонимен

преди 7 години

Анонимен 73 Мъка ги мъчи комунистите от БСП,че не са на власт и че никога не са получавали подобни похвали.

57

BatBulgar

преди 7 години

Ми те Туск собствения му народ не го искаха, ЕС го наложиха в ПОЛША, явно това иска ЕС< а не ПОЛША. Така ,че какво казал ТУСК изобщо не трябва да ни интересува.

56

FAKE NEWS

преди 7 години

От къде е тази Новина пак от Руски online FAKE NEWS

55

Анонимен

преди 7 години

Туск към Борисов''...и да не вземете да пипате заплатите и пенсиите, трябва ни стабилна мизерия в България''

54

OMG_Lucker

преди 7 години

Оставете как точно би следвало да се преведе, оставете настрани и размишленията дали някой не е доукрасил/ попроменил информацията, така че да се възвеличае нашия вечен премиер- слънце. Представете си ги обаче как си говорят, как Туск е "загрижен" (сещате се колко му дреме за нас) и как ако не е "благонадежния" спасител на нацията Борисоф.. ще потъне вече не България, а целия Балкански п-в.Това би трябвало да е прекалено дори за малцината Гербери, които имат среднен коеф. на интелигентност.

53

Анонимен

преди 7 години

ББ 3 се превръща в трибуна на болни националистични мозъци

52

Конграчулейшънс

преди 7 години

Конграчулейшънс, другарю Борисов! Колкото повече те потупват по рамото, Борисов, толкова по-дълбоко те забиват в земята!

51

Анонимен

преди 7 години

Горкичкия Туск се надява ББ да озапти националистите в България.Всуе. Тая нагла *** тепърва ще я опознаваме.

50

Bulgatani

преди 7 години

Искате ли Ердоган ?

49

Анонимен

преди 7 години

Оооо БОЙКО СИ Е ПО СТАБИЛНОСТТА ! БЕДНОСТТА Е СТАБИЛНА ЗА 85 % ОТ НАРОДА ,НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА СЪЩО ,НО И ПРОДЪЛЖАВАЩАТА НИ ЗАВИСИМОСТ ОТ НЯКОЛКО ДЕБЕЛАКА СЪЩО Е СТАБИЛНА, СТАБИЛНО РАСТЯТ И ПЕЧАЛБИТЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА МАФИЯ. А КОЛКОТО ДО ВЛАСТТА НА БОЙКО ТЯ Е НЕОГРАНИЧЕНА -ТАКА СИ НАГЛАСИ ЧОВЕКА НЕЩАТА ЧЕ И НЕЗАВИСИМИЯТ СЪДЕБЕН СЪВЕТ МУ СТАВА НА КРАКА КАТО ВЛЕЗЕ ПРИ ТЯХ ,КАКТО ВЧЕРА ПАРЛАМЕНТА СТАНА НА КРАК НА ПАТРИАРХА......

48

Анонимен

преди 7 години

демек - боко е уверил, че ще слушка и инно ще изпълнява квото му кажат...

47

Анонимен

преди 7 години

Ей, учете езици за да бъдете като Батко диалогични.

46

Анонимен

преди 7 години

Като прочета, че БиБитко разговарял с някой от ЕС се смея с глас. Или с някой премиер. На какъв език бе Баце, ти не можеш на български. Туск разчитал на него и той пуснал жълто на гащите. Той от това живее, да го тупат пи дебелия г-з и да му казват колко е велик.А българи, България, готов е да ги предаде и продаде, само и само да му казват колко е велик.За трети път ще смаже държавата, хората, всичко българско.Отношението му към българина е подигравателно-унизително.Рано или късно ще му се плати

45

:))

преди 7 години

На Балканите Бойко има най-стабилни и близки отношения със Сретен!

44

Анонимен

преди 7 години

Предателят (не е правописна грешка), казал на ключовия фактор, че иска стабилност. М даааа... Ще има стаболност, нали държат ключа за панталона. Е, грешка...ние и *** нямаме. Така,че всичко е стабилно Доналд Дък, може да си взема, налия ще дава и ще ни раздава. Глад се задава, това е! Как не го разпаднахме тоя евросъюз още се чудя. Ама, който се е хванал с нас...губи войни или се разпада. Чакам и този разпад да дойде...А дано! Никакво надали!

43

Анонимен

преди 7 години

Онези в Брюксел са хитри. Ще го купят и продадат като теле, а Бокича е толкова пpocт, че даже и няма да разбере. Гъделичкат му егото и му дърпат конците като на кукла а той не се усеща. Жалка картинка! Само го гледам колко е самонадеян, нагъл, ограничен и в същото време безпомощен и беззащитен.

42

Активист на БКП

преди 7 години

Aбе не разбрахте ли,че тоя е въздух под налягане !!!

41

Разговор?

преди 7 години

Туск да не е научил български?