46

Анонимен

преди 7 години

Къде ще сравнявате Микрон с Путин? Първия е местно комплексирано гейче от ранга на Плювналиефт, другия е Господарят на планетата.

45

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 36"Путин винаги побеждава и ги слага в малкия си джоб."-----------Той щото "винаги побеждава" затова руснаците са в това жалко положение.

44

Наблюдател

преди 7 години

ЕС управниците дали си дават сметка всъщност какво значи ситацията във Франция? Макрон ще спечеи вероятно но дали тe ще си напхравят правилните изводи!? Защото следващите избори ако ЕС продължи с тези си политики, просто ще са катастрофа! Дали разбират , тези избори включително холандските са Предупрежвение!

43

Анонимен

преди 7 години

Германия живее от износ. Ако ЕС се разпадне и страните въведат мита за немските стоки за да си защитават собственото производство безработицата в Германия ще удари 40%, по зле от Испания ще станат. Произвеждат много повече отколкото им е необходимо, няма как да го продадат и масово ще почнат да затварят и уволняват.

42

Анонимен

преди 7 години

Ама то и СССР и комунизма с добри като идеи, но реализацията...

41

Анонимен

преди 7 години

Вие се напъвате срещу баба Меркел,обаче не дай си Боже Макарон да я замести,не знам какво може да се очаква и не мисля,че ще е по-добре,напротив.

40

Анонимен

преди 7 години

Обединена Европа е много добра идея,но лоша като реализация,защото де факто се превърна в рай за чиновници,разни корпорации,търтеи и ад за мнозинството от европейците,затриване на европейската идентичност и народи,свеждането на европейските държави до слуги на колене и никаква държавна политика в полза на болшинството от населението.Трябва да се балансират нещата и има нужда от реформи в полза и на населението,а вместо това ни заля бежанска вълна,която допънително усложнява ситуацията и сме на

39

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА ти защо не отидеш в САЩ, там нали в много хубаво? Или нямаш виза? Отмениха ли визите за България, нали САЩ имат договор за безвизов режим с ЕС, а Българрия е пълноправен член на ЕС вече 10 години, или?

38

валери

преди 7 години

А после да няма ах , ох , щото Макрон е срещу германската доминация с претенцийте пък Франция да доминира , а конфликт между двете водещи ще обрече съюза !

37

Анонимен

преди 7 години

Нормално е еврогейовете да си се поддържат. За сега стискат палци, ама после нещо друго ще застискат. Все повече политици си отварят очите и виждат, че Европа се е превърнала в ***. Затова е цялото плюене, критика, заплахи и всякакво омаскаряване.

36

Анонимен

преди 7 години

тук като чета виждам същите неща както и при нашите избори , ако макрон спечели щели да поведат страната напред , ами до сега що не я поведохте бе п/ у / т / ъо в ци ами я тласкахте към унищожение и ислямизация

35

Анонимен

преди 7 години

Е как да не се притесняват? Тънат в разкош и охолство благодарение данъците на всички страни от ЕС. Такива като Меркел и Юнкер ако излязат на реалния пазар, няма да могат да си намерят работа. Същото е и с нашите политици. Всичко е за пари, друго няма в цялата словоблудщина за евро-атлантически ценности.

34

погр ебален агент

преди 7 години

Евросъюзът стиска палци за човека на Сорос, Макрон.

33

Анонимен

преди 7 години

На който русофил не му харесва в ЕС е свободен да се махне. Кеф му в Рашка Говняшка, кеф му в Анадола при приятеля на джуджето бай Реджеб.

32

европейска, ама

преди 7 години

Франция става все по -гейска.

31

Анонимен

преди 7 години

До юбералесТи да не мислиш че Путин ще раздаде та просотлюдието пропито с холивудски филми некви мега суми че да идат в краварника да станат наркомани те и без туй пукат. Hе я мисли Русия гледай ЕС да не се пукне като един сапунун мехур ЕрдогAн вече му допълЗя на четри крака.

30

Русофилски лъжи

преди 7 години

До Анонимен34Ти знаеш ли коко са 200 милиарда евро, колко печели Франция от туризъм и колко е френския БВП. Пишеш глупости, ама то е защото си ***.

29

юбералес

преди 7 години

От 1917г. чакаме западът да изгние, от 60г. чакаме ЕС да се разпадне, знаем че расцветът на Россия е неизбежен, само ако може някой да ми отговори - КОГА/КОГДА.

28

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 33Ами нека победи бе тъпче първото нещо което Макарон ще направи, когато поеме щурвала ще е един референдум за Фрекзит а ти си племпай приказки от 1001 нощ Руските олигарси само тая година във Париж похарчиха 200 млрд евро и още толкова на Ривиерата

27

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 29Бъди спокоен. Калните номера на Путин вече не минават. Хората го разбраха че действа без скруполи и удрят здраво през ръцете. Макрон ще победи и то с много.