63

анонимен

преди 7 години

До АнонименАМИ ТЕ ЗНАЯТ ЧЕ НЕМА ДА ГИ ВЪРНЕШ НАВРЕМЕ И ЗАТОВА ГИ ДАВАТ ТЕЗИ БЪРЗИ КРЕДИТИ ЗА ДА ИЗНУДВАТ И ПЕЧЕЛЯТ С ЗАКОНООБРАЗНО БЕЗЗАКОНИЕ А БАНКИТЕ---СЪЩАТА РАБОТА ПРЕДИ 1989 ЛИХВАТА БЕШЕ 2 ПРОЦЕНТА А СЕГА---14 ДОРИ 100

62

bluesky1

преди 7 години

Дали има хора, които да се сещат все още, че правомощията на ЧСИ-та и статутът на ЧСИ са дадени на едни определени лица от държавата и те са овластени от нея. ЧСИ не е някакъв наследствен частен бизнес, бащиния!

61

morelini

преди 7 години

Подкрепящите тук и ГЕРБ и БСП и ОП...да видят кой милее за народа...КОЙ.4тири пъти внесено и на всичките депутати им минава около ушите.Да се направи законово уточнение.Никой.Да се спре това беззаконие.Тези 240...изберат ли ги са Богопомазани,те нямат проблеми...проблемите остават както винаги за НАС.Те мислят за нас само преди избори през другото време ненужни.Колко жалко....

60

bluesky1

преди 7 години

Някои хора са се изказали доста неподготвени! Никой не казва взетото да не се връща! Връщането по принудителен ред обаче не бива да става чрез беззаконие! Има съдебни изпълнители, които са си пълни престъпници. Да не говорим, че има начин да те превърнат в длъжник без да дължиш. Тези неща трябва да се променят.

59

Някой

преди 7 години

може ли да обясни как от 2 лв остатъчна сума /1 евро/ след това искат рекет стотици? Това е равносилно на откуп

58

Търговище

преди 7 години

В бедната ни татковина Мая е Надежда. Дали се отнася за две кокошки или за крупно организиран рекет тя взема решение и е Боец Това аз го разбрах, а какво си мислите вие няма значение. Важното е че има поне един Българин, дори той да е последният. Успех Мая.

57

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 64ЗНАЧИ ЕДНИ МОЖЕМ ДА СМЕ КОРЕКТНИ А ДРУГИТЕ ИСКАТЕ ОПРОЩЕНИЕ!.щом още плащаш - значи можеш и значи има какво още да доят.щом не плащаш , значи - "туто финито" - кой еб*ал, еб*ал - всяко безумие и измама, имат някакви рзумни граници, извън които се израждат и просто губят смисъл!

56

Анонимен

преди 7 години

До Ивановтех това им е работата, а някой че не може да смята си е негов личен проблем,;.и аз така казвам - това е техен проблем, когто съзнателно отпускат неизплащаеми заеми.не може да вземеш нещо, коего го няма - да са мислили като дават, чрез лъжа и измама!

55

Анонимен

преди 7 години

До АнонименABE KAKWO СЕ ОПРАВДАВАТЕ СЕГА ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ГИ ВВРЪЩАТЕ А ЗАЩО ГИ ВЗИМАТЕ?.а ти как така даваш и раздаваш уж "чуждите пари", без да си сигурен, че този, който е имал наивитета да кандидатства и на когото отпускаш пикселите, дефакто ще може да връща ?

54

Анонимен

преди 7 години

До АнонименABE KAKWO СЕ ОПРАВДАВАТЕ СЕГА ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ГИ ВВРЪЩАТЕ А ЗАЩО ГИ ВЗИМАТЕ? ЗНАЧИ ЕДНИ МОЖЕМ ДА СМЕ КОРЕКТНИ А ДРУГИТЕ ИСКАТЕ ОПРОЩЕНИЕ! ЕЕЕЕЕ АЙДЕ Ф...АКА

53

Иванов

преди 7 години

До Анониментех това им е работата, а някой че не може да смята си е негов личен проблем, не на коректните платци. Незнанието и неграмотността не те прави нито по-малко виновен, нито по-малко дължащ ! Това като стане ясно на всички, нещата ще се оправят.

52

123

преди 7 години

браво, Мая

51

Болниците

преди 7 години

Трябва да си набавят списъци с ЧСИ и банкери, за тях плащането трябва да е такова, че самите болници да си покрият загубите за нула време

50

Анонимен

преди 7 години

Зада се занимаваш с бизнес / да даваш продукт,услуга/ да си намериш клиенти/и да те търсят/ се иска среда изградена с време. Създаваш си ИМЕ.ТУК В БЪРГАРИЯ НЕ СЪЗДАДЕНА ТАКАВА СИСТЕМА И РИСКА Е ГОЛЯМ ЗА КРЕДИТОРА И ДВА ПЪТИ ПО ГОЛЯМ ЗА ПОЛУЧАТЕЛА НА КРЕДИТА.Получатела не е РАВНО ЗАЩИТЕН , КАКТО КРЕДИТОРА.В ТОВА Е СМИСЪЛА НА ОМБУТСМАНА.Пример. НЕ МОЖЕ ЕДИН КОЛЕКТИВЕН ДОГОВОР ДА ТИ РЕШАВА ИНДИВИДУАЛЕН ПРОБЛЕМ В ТОПЛОФИКАЦИЯ.

49

Трандафор Босев

преди 7 години

Съда изпраща съобщение, че те съдят на адреса ти по лична карта, а не по фейсбук. Това, че всеки си прави каквото си иска и където си иска, като си мисли че няма никакви отговорности и последствия, е наш национален спорт. Взимаш пари назаем, забравяш да ги върнеш, после се пошматкаш из странат , поработиш на морето, после на Банско, тук-там из Европа и като се върнеш след една година, установяваш, че съда в Мезда, те е осъдил, по адрес в лична карта! И дължиш пари и за служебен адвокат, даже!

48

Иванов

преди 7 години

До АнонименТова да си мислиш че с 1200 лв заплата ще връщаш 800 лева кредит 5 години, не е облъчване, а олигофрения !

47

Анонимен

преди 7 години

В тази "държава" място за нормални хора няма! Терминал 2!

46

Право

преди 7 години

След като съществуват ЧСИ, ще съществуват и Частни съдилища! Те ще съдят също без да уведомяват грабещите.

45

Търговище

преди 7 години

Имах възможност да се запозная с нейният начин на работа и бяхме възхитени от енергичната и решимост да помогне на всеки. Да тя наистина е различна, подкрепям изцяло това държавата да поеме функциите си и да се сложи ред.

44

Гиньо Кологов

преди 7 години

До ТърговищеЧаровна -дръжки ! Разведе кмета на Кюстендил,разведе бай Ангел Найденов ...Айде да не казвам каква е...