14

Анонимен

преди 7 години

Софиянците се завръщат по родните места, разказват за живота в София и привличат нови софиянци. Затова на връщане са повече

13

Ганю Балкански

преди 7 години

Около 30 автомобила се очакват да напуснат Оряхово в посока Козлодуй, Селановци бяла Слатина.Около 4000 автомобила се очакват на напуснат Плевен в посока Долна Митрополия, Белене, Левски, Никопол и Павликени. Една от напускащите Плевен автомобили, Фиат Марея на газ, се очаква да напусне в посока Смолян и каньона на водопадите.Всички автомобили, ненапускащи София, ги бОли картера за мераците на шОпете!!!

12

Me

преди 7 години

И защо да не напускат София и да пътуват, какво общо има това със селяните? Все едно е много приятно да висиш в София, да бачкаш като луд и да почиваш от дъжд на вятър? Ако можехме всички да сме на село и да си изкарваме парите там, нямаше никой да ви стои в тъпата столица! Виновни са управляващите заради превръщането на град в държава и съсипването на провинцията, а не хората, които работят там, просто, защото няма къде! Айде, почвайте да плюете!

11

борис

преди 7 години

Бягат от глада и мизериятама тя курнеличка като вземе властта ще ги оправи.

10

Анонимен

преди 7 години

Какво да се прави... защото те половината софиянци са селяни..

9

Анонимен

преди 7 години

ЕХ СЕЛО СЕЛО НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИТЕ

8

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До 100 хил. коли напускат пак София, на връщане повечеОчаква се пътният поток по празниците да бъде насочен към различните курортни комплекси и към ГКПП-та, информира Мария Ботева от ГД "Пътна полиция", цитирана от "Фокус".АБЕ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ,ОПЛАКВАТЕ СЕ ОТ ЕС ,ПЪК ОТКЪДЕ ПАРИ ЗА КУРОРТ ,ПОЧИВКИ ,АВТОМОБИЛИ И ДР. ?! ПО ВРЕМЕ НА БОЙ ТОШКО ЕДВА СПЕСТЯВАХТЕ ПАРИ ЗА ЕДНА ЖИГУЛА И С НЕЯ ИЗКАРВАХТЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ТА ДОРИ Я ОСТАВЯХТЕ НА ПОКОЛЕНИЯТА СИ ! А СЕГА ПРЕЗ 5 Г. АВТОМОБИЛ СМЕНЯТЕ !

7

Анонимен

преди 7 години

"Между 50 000 и 100 000 автомобила се очаква да напуснат столицата днес, но на 8 май на вход се предвижда да са повече."Първо поздравления за точната прогноза. И второ.,при колите няма ли демографска криза? Как така ще се върнат повече , отколкото са излезли. Или зад всеки Мерцедес и Шкода, например, ще се влачи и едни малко Трабантче или Засче.

6

Анонимен

преди 7 години

Най хубавото е че нямам село. Ако имах щях да се бутам в навалицата да горя бензин на място да пълзя с 20 км и да дишам пушек. Сега 4 дни ще се изчисти въздуха на София и ще се диша лека. А така беше преди 27 години.

5

т.минал 2

преди 7 години

Да напуснеш *** София с новите небо стърга чи а.к.а надгробни паметници на шоплъка в този регион.

4

Гост

преди 7 години

е до кога ще ни занимавате с трафика в София, бъдете национални, не регионални медии

3

Анонимен

преди 7 години

Ега ти..., ядене, пиене, горива, хотели, спа, *** и кво ли не, и после разни медии ми пускат сърцераздирателни репортажи "да помогнем на Пифчо" трябват му 30 хил. евра. Ега ти кривия свет.

2

ДС

преди 7 години

Добре че преди 3 години ми дойде акъла в главата и се преместих в провинцията. Сега няма да дремя в задръстване а ще пия бира в 7 с приятели.

1

Анонимен

преди 7 години

Прословутият турски тир ще има много работа.