59

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Интересно тогава кой ще е виновен, кого ще плюете и мачкате!

58

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДа, прав си за делегираните бюджети! Ама хванете този който ги натресе на Българските училища- Даниел Вълчев тариката! Търсете го и го накажете, той даде безгранична свобода на феодалите -директори, точно с тези бюджети. Колят и бесят, който не е с тях е против тях! Това е тяхната максима, също както банкянския мутрафон!

57

Анонимен

преди 7 години

До Питам 73Българският психолог е толкова психолог колкото ябълката таралеж. Толкова са назад в психологията в България че просто са за смях - нашите психиатри/психолози. А колко от тях са с купени дипломи не се знае!

56

Питам

преди 7 години

Психолога имал работа. Интересно какво ли може да работи един психолог?

55

Анонимен

преди 7 години

"Побоищата в училище ще спрат, когато родителите бъдат глобявани по 5000 лева за бой и да носят пълна имуществена отговорност за това"Няма да спрат. Просто гладиаторските битки ще са извън двора на училището, за да не се влиза в разход, че за тия 5 бона бая народ ще трябва да джоби.

54

Анонимен

преди 7 години

Как ще накажат побойника, нали училището ще загуби пари ако го няма. Не стига че от битото дете ще загубят, защото сигурно ще го преместят в друго по-свястно училище ами трябва да гонят и побойника. Една глоба на родителите в полза на училището и те ще го "посъветват" у тях да не прави повече така. С тия делегирани бюджети в училищата нама и грам дисциплина, когато е най-нужна и още дадоха възможност на директорите и приближените им доста да се облажат. Заплати от 2000 лв + празнични

53

Анонимен

преди 7 години

До Том и Джери!Зависи.У нас сина играе Mortal Kombat иThe Witcher, но не може да убие паяк, като го види в банята и не е агресивен.Липсата на пълноценни примери за подражание в семейството, води до фалшива асоциация с филмови герои. Деца, които са системно лишавани от човешка топлина и близост, заместват тези образи с образите от екрана.

52

Том и Джери!

преди 7 години

До голяма степен, поведението на децата ни зависи от филмите и интернет игрите! Останалото е възпитанието от РОДИТЕЛИТЕ!!! Знаете ли, че когато гледам анимационно агресивно филмче направо изтръпвам как ще го възприеме едно дете!!!!!!!!

51

Анонимен

преди 7 години

срамота..

50

Анонимен

преди 7 години

До До 53Не става дума за децата, а за техните родители Защо не можете да го разберете?.."в седми клас са вече големи", "големи" за какво?И в първи и в седми клас това дете има ЕДНИ И СЪЩИ "РОДИТЕЛИ".

49

упс...

преди 7 години

Обществото ни е болно, много болно!!!Въпроса е - кой вкара вируса в организма на българското общество и не само, че не грижи за лечението, но и умишлено подлага пациента (тоест, всички нас) в още по тежка "инфекциозна среда" среда!

48

До 53

преди 7 години

В случая говорим за първокласници! В седми клас са вече голями.

47

Анонимен

преди 7 години

Много гламави коментари,а още по гламави ***..А всъщност малките са ритали футбол,скарали са се,и единият е бутнал другия,при което му е паднал един млечен зъб.Чак след училище детето се е оплакало че го боли коремчето.Таткото каза че в момента е добре и няма никакви претенции към учителите.Ние в първи клас се биехме редовно,но защо пък никой не ни пишеше по вестниците тогава..

46

Том и Джери!

преди 7 години

Явно децата възприемат анимационните филмчета буквално!

45

Анонимен

преди 7 години

На родителска среща на седми клас се провежда следния разговор.На едно момиченце вчера му стана лошо в час по физическо и аз го питам защо, а тя ми казва, че си е счупила смартфона.Таткото става и със зачервено лице реве:-Ще и стане много лошо естествено, тоя телелефон ми струва 800 лв.Това го казва на учителката по физическо.Аз не издържах, защото това беше поредната простотия за има-няма 20 минути, взех си чантата и си излязох. На сина ми му се подиграват, защото бил с допотопен телефон

44

Гробокопач

преди 7 години

Зловредните последствия от "Борисов 3", тепърва ще ги изпитаме на гърба си, това е само началото.

43

пънчо

преди 7 години

а каква истина излязла малкият първи нападнал но после го натупали и журналистите го раздухват да прикрият основните проблеми в държаватаучителя в момента е най големия рекитьор не му ли се отблагодаряваш способен е да побърка детето ти и какъв да него изкара.ако се скараш на детето си са готови да ти образуват нерви за детски тормоз

42

Анонимен

преди 7 години

До AlaskaНе само! Родителите трябва да знаят, че когато отрочето им си продава фасоните в училище, ще понесат и те последствията, иначе нищо няма да се промени! Това не е държава, това е джунгла и съм щастлива, че децата ми са далече от нея!!!

41

Анонимен

преди 7 години

Обедняване и безпътица са причините.

40

гостенка

преди 7 години

И в училищата е като по пътищата, понеже цари пълнно беззаконие и анарахия в държавата, си отиват невинни хора и деца!