10

Анонимен

преди 6 години

Няколко пъти чета подбни неща и сърцето ме заболява, когато се сетя, че ползвах бебешка пудра на Джонсън когато дъщеря ми беше бебе. Рекламираха я като най-добрата тогава заедно с Пенатен. 90-те година.

9

Анонимен

преди 6 години

Хахаах и дуамта С.ВИНЯ и нея я цензурирате. Ами ако е аграрна темата, как да наречем една с.виня майка, че да не подлежи на цензура, как може да сте толкова прости не ми е ясно.

8

Някой си

преди 6 години

Това в България никога няма да го видим... Тук права нямаме, защото законите са писани от престъпници и са в тяхна полза!

7

asd

преди 6 години

До 123Щото то талкът едно време ехеее какъв талк беше само

6

Анонимен

преди 6 години

Кефи ме какви *** съдебни искове минават там... Друга жена там, беше осъдила фирма която произвежда микровълнови печки, затова, че не пише в ръководството да не суши домашния си любимец вътре след баня...

5

123

преди 6 години

Капитализмът убива.

4

Анонимен

преди 6 години

тазе жен как ще докаже, че е ползвала продукта дълги години-да не би да си пази всички касови бележки

3

Кочо

преди 6 години

Стига глупости ве, това са *** хора, ако някой продукт причинява рак, няма да го причини след 40 години постоянна употреба. Замислете се какво още е правила, пила е вода 40 години, пила е мляко 40 години... Абсолютни глупости са това, че някакви продукти били супер вредни, не смятате ли, че ако цигарите наистина причиняват рак, поне половината пушачи щяха да са болни. Статистиката не е реално обоснована наука. 2 от 10 пушачи имат рак и 2 от 10 непушачи също, направете си сами изводите.

2

глупости

преди 6 години

Поредната далавера за източване на компанията!На мадамата ще дадат един милион,а другите-за директорите и съдиите!Така на времето източиха "Филип Морис"!Между другото,талкът е безопасен!

1

Анонимен

преди 6 години

Как така? Защо още са на пазара?