12

Гост

преди 6 години

До 9: "Според оценката на нашите американски партньори" - хм..., кои са те, че да ги научим и ние?

11

Гост

преди 6 години

До 11: А какво ще кажеш ако човек е дошъл, живял достатъчно в УСА и в зависимост от това което е видял и преживял си е дооформил възгледите. Пак ли ще е гнида?

10

Анонимен

преди 6 години

Ако научат, че имаш фалшив профил във Фейсбук - виза няма.

9

Анонимен

преди 6 години

Това правили профила у фейсбуката задължителен? Щото ако нямаш профил какво - няма да ти дадат виза ли? *** Наглите американци.Аз за удоволствие не стъпвам в страна дето ми иска виза. Само по работа ако компанията ме прати и ми изкара виза. Що трябва да си харча парите в държава дето явно не ме иска.

8

Анонимен

преди 6 години

Мярката щяла да се прилага само към 65 000 души годишноЗащо само 65000, тази мярка трябва да се прилага върху всички кандидатстващи за визи за САЩ, а те са милиони.

7

Анонимен

преди 6 години

Познавам такива двуличници. Русофили плювачи по САЩ кандидатстват за зелени карти и отиват там а не в Русия. Там продължават да се възхищават от Русия и големите и "достижения" показвани по фейковите руски телевизии, големи суперлативи за Путин в профилите им и плювки по САЩ. Тези *** всъщност провеждат хибридните войни на Путин на Запад, те агитираха за Тръмп по социалните мрежи те се захващат с всяка *** инициатива подета от чекистите в Москва срещу Запада.

6

Анонимен

преди 6 години

Що па точно 65000 човека? Да не би компютрите да са им 16-битови?

5

Анонимен

преди 6 години

Проблемът на България сега е остатъчната русофилска мрежа. Според оценката на нашите американски партньори 20% от българите са русофили, затова на интервюто на всеки пети българин отказват. Ако искаме да паднат визите, трябва да се изчистим от остатъчната русофилска мрежа, иначе визите никога няма да паднат.

4

1234

преди 6 години

А после Ердоган нарушавал демократичните права...

3

Анонимен

преди 6 години

А ако човек е достатъчно умен, та няма Фейсбук? Няма право да посещава САЩ ли? И как се определя на кого да проверяват личната кореспонденция? Понамирисва ми тук нещо...

2

Демократ

преди 6 години

Трябва да се създаде централна агенция за защита на демокрацията която да направи база данни с русофилите, и техните профили, кореспондемция и лични данни да могат да бъдат проверявани дирекно ор органите за защита на демокрацията. Демокрацията трябва да се защитава, демокрацията е най-висшено благо което но дадоха нашите по-старши партньори от САЩ!

1

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се въведат българскивизи за американци и повече да не се занимаваме с америгуански визовицеремонии.