15

Башмайстора

преди 7 години

За истинския мъж не е важно с колко жени е бил, а колко жени са искали да ги повтори.

14

Анонимен

преди 7 години

Само един от коментарите е на мъж.

13

Коча

преди 7 години

Paзпopeтини, после реват що се отнасяш с тях като ***.

12

от тъпкач до 10

преди 7 години

до 10Ами имах възможност да клатя мацки от карибския басейн, бях мияч на чинии на круизен кораб. Кубинките най много ме кефеха, не знам защо, но можеха да изстискат от тебе и последните ти сили за секс. Японките са специфични, там си като цар, но това не ме кефи много. Водех си дневник, какво съм изчукал и колко пари ми е струвало.

11

М, да ...

преди 7 години

Това да се интересуваш колко сексуални партньора е имал/а половинката ти е меко казано тъпо! Емоционалните партньорства са по важни! Може ли въобще портньора да създава емоционални дългосрочни връзки с или без секс!

10

Анонимен

преди 7 години

До Младеж на 26 годиниТи партньор ли търсиш или партньорка?В наше време, млади мъже над 26 г. дори да не са излизали с жена? Много странно, освен ако тези хора нямат някакви специални претенции и да търсят много специално момиче. Но поне от любопитство би трябвало досега да са били с жена. Пък и хормонът си казва думата, освен ако не са се пристрастили към самозадоволяването. Но защо?Или си правиш шега с нас?

9

Младеж на 26 години

преди 7 години

А аз какво да кажа като досега не съм бил с нито един партньор, а съм на 26 години. Има и по-големи от мен, които не са излизали още с жена и не са имали връзка, камо ли секс.

8

Анонимен

преди 7 години

До тъпкач1. Как ги запомни всички 112 ? Под номер ли ги записваш, с пояснения коя как се е представила? Не те майтапя, интересно ми стана това, което си написал.2. Не допусна ли, че е възможно кубинката да те е харесала силно и затова да е била зашеметяваща? Има голямо значение дали една жена по някаква причина е решила просто да те изтърпи, дали те е харесала наистина или пък е пламнала от страст по теб. В тези три случая, една и съща жена ще се представи по различен начин.

7

Анонимен

преди 7 години

12 на година ли? Или на месец?А сега сериозно, ако ми намерите жена с под 12, ще се оженя за нея.

6

Анонимен

преди 7 години

"Секса е ЗДРАВЕ!"СeксЪТ!

5

Глупости!

преди 7 години

Секса е ЗДРАВЕ!Хубавия и красив секс , прави живота ти одухотвнорен и смислен!Живот , без секс---Е ЖИВОТ , В СИВА БЕТОННА КИЛИЯ!

4

Анонимен

преди 7 години

Една дванайска ctrl+1 :)

3

:))

преди 7 години

а градинари има ли, освен цветарки де? :))

2

тъпкач

преди 7 години

моята бройка е 112 жени, верно повечето са били п.роститутки, ама просто исках да опитам колумбийка, аржентинка, испанка, японка, китайка, американка, шведка, арубка и кубинка. Най много ме впечатли кубинката, нямат равни на себе си.

1

Минку 48 вдовец

преди 7 години

Малиии аз с моите 333 закъде ли съм ?;)))