15

Анонимен

преди 7 години

Човекът, който разби картела на горивата. Радев да му даде орден Стара планина.

14

Анонимен

преди 7 години

Какъв политик е тоя - обикновен дребен селски тарикат.

13

Тато из Правец

преди 7 години

Не че много ми е симпатичен,но когато по този начин се разправяш с политическите си противници ,ми намирисва на фашизъм ...Или комунизъм,изберете си вие...

12

Наблюдателен

преди 7 години

Този Марешки как е жив, след като свали цените на горивата? Така спря далавера за милиарди на руските ни робовладелци и техите чевени слуги, продаващи се за трохи. Минусите горе вдясно са на платените леви тролве.

11

Циник

преди 7 години

По долу някой беше питал - защо комисията иззема функциите на съда.Няма такова нещо - комисията трябва да реши - има ли основания Мутрашки да бъде лишен от имунитет.Той самия - не желае - сигурно от "чиста съвест"

10

Анонимен

преди 7 години

Унизително е да се крие зад депутатския си имунитет. Това, че са го избрали за депутат, не значи че е хванал някого за шлифера. Има ли обвинение от прокуратурата, следва веднага да му се свали имунитета и да се яви в съда.

9

Анонимен

преди 7 години

*** народ.Отново мутри ще те управляват.После се питайте защо сме на дъното на всички класации.

8

Анонимен

преди 7 години

На какво основание се базира искането на Цацаров точно в този момент?Дело от 2015, до сега къде се протака?Или искаме да сме като илюзионистите - да държим скрити козове в ръката и да ги продаваме на най добрата цена, или да ги вадим когато разчистваме собствени сметки? Прокуратура?

7

Анонимен

преди 7 години

А защо депутатите имат имунитет по конституция всички са невинни ама за депутататите не е много сигурно та затуй се подсигуряват и с имунитет. Ама кавате, че Слави е един чалгар. а вие сте умните пък и красиви на туй отгоре. A дали сте кадърни и можещи и честни, каруцата взе да се обръща ще се стигне чак до ЕС ако трябва

6

Анонимен

преди 7 години

А имунитета на Цацаров кога.....?

5

Анонимен

преди 7 години

доАз съм като СлавиЗАЩОТО КАУЗАТА НА СЛАВИ Е НЕГОВА ЛИЧНА КАУЗА И ИМА ЛИЧЕН ИНТЕРЕСНАРОДЪТ УСЕЩА ТОВА И ЗАТОВА НЕ ИЗЛИЗА.

4

Анонимен

преди 7 години

НА КАКВО ОСНОВАНИЕ КОМИСИЯ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ПОДМЕНЯ СЪДА. ТОВА Е НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА, ЗАЩОТО САМО СЪДЪТ МОЖЕ ДА РЕШАВА ДАЛИ МАРЕШКИ Е ВИНОВЕН ИЛИ НЕ?

3

Цирк

преди 7 години

Чист е като бистра водица, то му личи. Няма нужда даже да го съдите и проверявате, само държавна пара ще харчите и ще намирате работа на мързеливите.

2

Циник

преди 7 години

Криминално проявени - в народното събрание!Тоя мутрак си купува всичко - партията включително!И такива решават - какво ще става в България!Други изводи няма да правя!

1

Аз съм като Слави

преди 7 години

Ново доказателство за липсата на единност - защо Слави е сам пред парламента!?Защо не се струпа цяла България? Защо всички го гледаме на фейсбук и пишем отзиви, къде в подкрепа, къде не? Искам плакат като на Слави и да отида пред нашето кметство, на улицата, пред полицията! Скъпи сънародници, А ВИЕ???