60

Ала_Бала

преди 7 години

Къде ги виждате тези "крайно десни". Това са крайно леви организации.

59

СССР

преди 7 години

Бойко ще изкара най много до 2019 когато ще спрат фондове и няма да има за крадене ама така е *** народ -прости и крадливи управляващи

58

Анонимен

преди 7 години

Какви патриоти каквипет лв? Това са поредните, напьлни празен джоб! Волен, забравихте ли как мина на страната на Турците за няколко сребьрника!? Патриоти в БГ не сьществуват!

57

naco

преди 7 години

ДРУГАРИТЕ Борисов и Нинова са НУЖНИ толкова на България,колкото СУШАТА и МРАКА за всяко живо същество!? НАРОДЕ????

56

до №62

преди 7 години

Крайно десни: Нинова, която използва вдигната дясна ръка за поздрав: Хаел Хитлер!

55

Го4о

преди 7 години

Крайно десни, дори ТЕРОРИСТИ в България са тези от БСП, които са наследници на БКП! Така, че Борисов никога няма да се обвърже с убийците на народа!

54

Българин

преди 7 години

Ако трябва Борисов ще се свърже и с дявола,за да не позволи шайката комунисти да се докопа до власт! Защото комунист вземе ли власт, и майките ни ще плачат.

53

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен65 А убииците на деца и малолетни , на старци и жени какви са ?

52

турчин

преди 7 години

Тони Блеър се връща в политиката. За популистите ще е хубаво и поучително да прочетат неговата статия отпреди години за ,,кой управлява България". Някога ще се изясни ли случая с КТБ. Парите от ЗО. Какво става със санирането. Много въпроси.

51

Кики

преди 7 години

Как се наричат етнически радикални ислямски партии? В Северна Америка патриотите са на пиедестал

50

Анонимен

преди 7 години

Фашизъм никога не е имало в България но Комунизъм - да.Комунизма е най-лошата форма на упрвление, сполетяла нашата Родина.П.С. Постави минус ако си горд, че си Комунист (убиец на лекари, адвокати и др. врагове на пролетриата)

49

ВЪН ВЪН

преди 7 години

Псевдопатриотите-фашистите ВЪН ВЪН ВЪН от управлението на Европейска БЪЛГАРИЯ......Фашизма отдавна е в историята......лидерите на Псевдопатриотите-фашистите на съд и затвор за непрекъснатото насаждане на етническа злоба и омраза в обществото.......СРАМ и ПОЗОР е мекерето Валерия Симеонова който Наду с милиониииии цената на елементарната телена ограда на Българо-Турската граница......БЪЛГАРИОООООО до кога ще се толерират крадци,престъпници,национални предатели,третополови управници

48

Анонимен

преди 7 години

И кои са тези крайно десни?Нямат ли си имена?Защо се крие?

47

Анонимен

преди 7 години

Престанете с писането на глупости!Де факто ВМРО е най-потърпевшата партия от комунистите и насилственото македонизиране.А това,че патриотите се борят срещу битовата *** престъпност и осъждат турските мераци за командването и превземането на чужди територии е нормално за една патриотарска партия.Те ОП дори важни министерства не получиха,в какво ги упреквате преди да са управлявали?

46

ангел

преди 7 години

Правителството е точно такова , каквото е добро за България , а че разни либерални структури не го харесват не е важно , ние сме в ЕС , но това не значи , че не трябва да развиваме отношенията си с Русия и то все по-добри !

45

Анонимен

преди 7 години

Не го избира народът! Избират го парите му!

44

Jo6

преди 7 години

Каква идилия по нашите телевизии, чак се просълзих. В 8,10 - Канал 1 ц.ц. , нова ТВ - ц.ц., Бтв - вездесъщата (малко се плаша като я видя) -новата външна министърка. Как да гледам тези телевизии, особено сутрин. Е НЕ ГИ ГЛЕДАМ. НАПРАВО СИ Е ГНУСНО И ЖАЛКО.

43

Хм

преди 7 години

Патриотите-крайно десни?Леле голям смях!FT си пишат пълни глупости,както винаги.Ама какво ги интересува,то американският стил е такъв-няма обективна информация,просто се обаждат на местния резидент той им дава личното си мнение и почват да лепят етикети безогледно.Иначе Патриотите има много хляб да изядат,докато станат крайно десни,ха-ха.Те по-скоро минават за леви,реално погледнато....

42

БАБА КУНА

преди 7 години

О НЕ СЕ ЧУДЕТЕ, САМОВЛЮБЕНИЯ БОРИСОВ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕ И СЪС САТАНАТА ЗА ДА УПРАВЛЯВА!

41

цитираният

преди 7 години

вестник, няма изобщо представа, че в българия десни и крайно десни няма. всички са комунисти, начело с банкянския.