18

Анонимен

преди 7 години

През цялото време си мислих, че за ПОТОПА от "бежанци" са виновни болните амбиции и криминалните деяния на ФАЩ и клетите им пажове, а тя каква била работата, виновни били от Китай, че правят гумени лодки.Сигурно и Китай прави червените килими дето им постилат тук, сигурно те пращат парите, които им дават на тия "бежанци" да си клатят краката, и полицията, която си затваря очите за престъпленията им, и тя сигурно е Китайска. Пусти Китайци...

17

Анонимен

преди 7 години

"На *** му е трудно да разбере какво се иска от Китай, ама няма нищо, това е нормално имайки предвид интелигентността му и руската промивка на мозъка."Така е ***, много си прав. Особено в случая.

16

Анонимен

преди 7 години

На *** му е трудно да разбере какво се иска от Китай, ама няма нищо, това е нормално имайки предвид интелигентността му и руската промивка на мозъка.

15

Анонимен

преди 7 години

До Пълен абсурд 11Да, тази простотия си продължава още с разпада на Римската империя! Оттогава, с изключение на техническата революция продължава бавната деградация и потъване в емоционален, интелектуален и психологически човешки упадък.

14

Го4о

преди 7 години

Казали са ИДВАЙ, но не на Сулъо и Пулъо, а на хора, които бягат от убиеца Асад!

13

Анонимен

преди 7 години

Щях да падна, като прочетох тая глупост! Не може да е истина просто такива бавни да са начело на ЕС.Ти кажи "идвайте" после да молиш китайците да не произвеждат лодки .... неее, не е истина просто какви са бавноразвиващисе.

12

Аналогично

преди 7 години

Ще спрат ли Форд производството на автомобили ако жертвите по пътя са поради сблъсък с такава кола?Или ще спре ли производството на Солинген ако убийствата и нараняванията с тези ножове са най-много?Ще поиска ли ЕС от Тойота да спе производството защото джихад-мобилите са с този джип?А?!

11

Калина

преди 7 години

Хахаха, хубаво е, когато денят ти започне с порция здрав смях!

10

Анонимен

преди 7 години

Предложението е дело на ГДПС извършителя е Византиец от турски произход. Балканска дървена работа, нямаща нищо общо с полиетиленовите глави от Брюксел!

9

Пълен абсурд

преди 7 години

Доживяхме да видим и такава про.сто.тия!Очевидно в Брюксел виреят напълно безумни хора,тотално откъснати от действителността.....

8

Анонимен

преди 7 години

Тогава китайците ще започнат да произвеждат гумени патета за един човек.

7

Китаец

преди 7 години

Ние и яхти и кораби произвеждаме. Моля купете яхти и кораби и легализирайте каналджийството също, отворете още границите си за да пътуват хората и да се глобализират още по-добре.

6

Анонимен

преди 7 години

По тая логика аз искам Германия да спре производството на автомобили, защото 99,7% от престъпленията в България се извършват с немски коли. Също така 100% от мутрите се возят в Мерцедес, БМВ или Ауди. Предлагам да закрием тоя престъпен бизнес, другаре еврофуражкаре. Маллоумието на Брюксел всеки ден бележи нови рекордни висоти. Как да не го закриеш с кеф тоя оллигофренски ЕС?

5

Българина

преди 7 години

Дори при комунизма нямаше забрана за производство ни на ракия ни на лодки. Тия лицемерни ценности скоро ще бъдат приключени

4

Умен

преди 7 години

Е къде останаха евроатлантическите ценности и приказките за демокрацията и невидимата ръка на свободния пазар и насърчаването *** предприемачеството. Значи поради това че пластмасовите брюкселски чиновници са некадърни и не могат да си опазят границите трябва да се спре бизнеса на Китай. Е, падението и малоумщините стават все по-силни всеки ден, и все повече се убеждавам че ЕС не може да съществува повече. Не и в този си вид поне.

3

До 3

преди 7 години

Сакън, аз все си мислех, че е екстра качество :D

2

Анонимен

преди 7 години

Чушките, ЧУШКИТЕ!? Докого ще се мъча с печенето на криви люти чушлета??? Аре свършете нещо полезно, моля!

1

Анонимен

преди 7 години

Китай иска ЕС да спре производството на дървени глави.