33

Истински янки

преди 7 години

Грантутената от Козяк пасмина само чака да види някаква новина в която фигурира любимият им кенийският фигурант и мигом надава вой като глутница койоти с глиссти на пълнолуние.

32

Анонимен

преди 7 години

Тръмпуняк трябва да подкрепиФрексит както подкрепи и Брексит.Иванка да му напомни че щепропусне момента.

31

благодарим ти

преди 7 години

Благодарим ти, Барак Хюсеин Обама. Благодарение на твоята убийствена политика, Башар Ал-Асад се задържа вече повече от пет години на власт и Русия се разви като най-мощния фактор в Близкия Изток!

30

Опа!

преди 7 години

Ако беше Путин казал така, веднага щеше да се тръби за намеса....

29

и кво ся?

преди 7 години

ОКАЗВА СЕ, ЧЕ РУСКИТЕ *** ТУКА СА 2-3, БАРАБАР А ВТОРА НА СТАТИЯТА И СОБСТВЕНИКА НА САЙТА))))))))))))))))): А КОЛКО ПОМИЯ ИЗЛИВАТ - ОТЛИЧНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ!

28

Анонимен

преди 7 години

ФРАНЦИЯ Е ЦЕНТЪР НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА, РУСИЯ - ГОРНА ВОЛТА С РАКЕТИ...

27

Анонимен

преди 7 години

Ивреичито ,ивреичито !Нема това,нема онова .Ша си играем на демокрация и тем подобни глупости . То беше спечелило още преди да го покажят . Демокрацията е за ,,умните и интилигентните ,,наивници ,За другите парите . Нещо като дерящите се срещу Сидеров или Ореха . Сега с пръст в ..ъзът . Шъ чаааакат 1600 лева заплати и 500 минимални пенсии ,АМА ДРУГ ПЪТ .

26

Анонимен

преди 7 години

ЕС- напред, русия - 100 години след маймуните, където винаги е била! Добре, че ни отърва от себе си през 89а. Но сега заревала пак за нас - що сме я били изоставили? Помним, другари!

25

АНОНИМЕН

преди 7 години

Жалкото е , че отново в Европа се налагат като мода Евролибе-педераските ценности и това да си обратен е прекрасно, това да слугуваш на монополите също, това да си колонизатор в други континенти също. Жалкото е , че страната дала на света Марсилезата и Бастилията се превърна в слуга на САЩ заедно с Германия без да им пука , че тези атентати ще станат ежедневие за цяла Европа. Как Европа чества ден на независимост като страните в ЕС са изцяло поробени?

24

5 а колона,

преди 7 години

как сте? Заработваме в руския сайт, а? Ше ривете вдругиден като спеч1ели геронтофила, а в Москва ще има 3 дневен траур! Айде у лево! Победа на ЕС! И по- яки санкции! Ембарго трябва на наглеца Путин!

23

Анонимен

преди 7 години

Това е намеса на чужда държававъв френските вътрешни работи.

22

Анонимен

преди 7 години

"Той се обръща към надеждите на хората, а не към техните страхове"Това не е вярно! Мене ме е страх да си лягам с бабички. Никога Макрон! Да живеят младите хубави момичета!

21

Анонимен

преди 7 години

Кой беше тоя? Нещо не помня.

20

НИЕ. ВИЕ. ТЕ

преди 7 години

АЗ ИСКАМ ЖЕНАТА ДА СПЕЧЕЛИ В НЕДЕЛЯ. И ФРАНЦИЯ ДА СТАНЕ 2-та ДЪРЖАВА ИЗВЪН ЕС.....И ТАКА МАЛКО ПО МАЛКО ДА СЕ РАЗЦЕПИ ЕС. И БЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ ЕС.

19

Тъжно

преди 7 години

Макрон ще изгуби изборите.Безкрайно е непопулярен. И френските социолози са като нашите.

18

Анонимен

преди 7 години

Обама не прави услуга на Макрон с тази публична подкрепа.

17

Анонимен

преди 7 години

С Обама Кеър какво стана?

16

Ivo

преди 7 години

Еййй,голямо реване срещу застъпниците за национални интереси,суверенитет и защита на Европа от ислямизация,с две думи срещу новия световен ред.

15

Горд Гражданин на ЕС

преди 7 години

Млъкни бе селянин п р о с т, ако не сме ние гордите европеизирани граждани да ти продаваме изгнилите домати по цял ден на сергията кой ще ти слугува ? Ще пукнеш гладен на село и не получаваме по 5 лв. а по 20 така, че не пушим евтини цигари както си мислиш и дори след като си платим сметките в края на месеца можем да идем на бар понякога . Ние ли сме роби бе селянин такъв не виждаш ли че и деца не правим за да не станат роби ние поне правим нещо за разлика от вас селяните.

14

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Дано спечели Макрон, защото иначе оная лудата ще ми отнеме правото да ходя на гей-парад и край със кебапчетата. И също моя нов приятел от Афганистан, със който вече имаме интимна връзка ще го екстрадират и аз оставам пак на двулитрови бутилки с които да затапа разпрания си дирник .