12

Веселин

преди 6 години

Докато не вземат хората правосъдието в собствените си ръце няма да има правосъдие

11

Анонимен

преди 7 години

НА ЧОВЕК В ИЗПИТАТЕЛ СРОК С ВЛЯЗЛА ЕДНА ПРИСЪДА А СЛЕД ТОВА УБИЛ И СКРИЛ ДЕЯНИЕТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДАДЕ 10 ГОДИНИ ЗАТВОР САМО!!!!АМИ ЗА ТОВА ЧЕ Е УКРИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО КЪДЕ Е ПРИСЪДАТА!!!!!!!!!!!!!!!!тук проблема е прокуратурата че не го е заляла в различни обвинения и ще лежи не 10 а 110 години!!!ПРОКУРАТУРАТА СА ПРЕСТЪПНИЦИ ПО-ГОЛЕМИ И ОТ СЪДА!

10

Тото

преди 7 години

В щатите за такова престъпление, доживот или смърт.

9

Анонимен

преди 7 години

Аз не съм омуртагов наследник като теб.

8

Анонимен

преди 7 години

Както и наследниците им от омуртагово време.

7

Анонимен

преди 7 години

"името "му обяснява всичко....Четвъртият ичиргубоил на хан Омуртаг се е казвал Танджер. Хубаво прабългарско име.

6

"Мустафа"

преди 7 години

Такива като този убиец,не трябва да излиза от затвора,а смъртното наказание е за предпочитане в такива случаи.

5

бг парадокси

преди 7 години

Не са ли хората, които са го пуснали "условно", също виновни за това убийство. и те трябва да бъдат съдени наравно с този. Защо като пускат условно съдиите не стават гаранти. Нали ако куче без каишка ухапе някой, собственика е отговорен, кой е отговорен в случай че има убит човек?

4

не правосъдие

преди 7 години

а желязо. Да ви е честита новата министърка. Носете си оръжие.

3

Анонимен

преди 7 години

До ПародияДобри предложения направи, но махни словосъчетанието "Народен съд". То е свързано с представи за други тежки престъпления, извършени от лица, които са си присвоили статут на "народни съдии".

2

Пародия

преди 7 години

на закони и наказателен кодекс. Рецидивист осъден за убийство на 10 години, ако не беше рецидивист 5 години...Сега е на 24 смятай, че на 31-2 са го пуснали и познайте с какво ще се захване пак......Революция и Народен Съд....Ревизия на гнусния "преход" и нови Крумови закони....5 грама олово между очите за такив ***!!!!!!!!

1

Анонимен

преди 7 години

Супер, Темджерата след има няма 10 години ще е на свобода. Ще се натренирал и изучил на занаят. Тежко им на тези, които попаднат на пътя му тогава - иска ми се да е близък на някой пт съдебния състав, защото въпросът не е дали пак а кога и кой ще пострада... дано да съм в грешка