6

ЖороПърви

преди 7 години

А компаниите какви данъци плащат, че да искат?

5

С Радка от Рьорих?

преди 7 години

Хубаво събитие, но защо откачената Радка (директорица на някакво измислено школо Рьорих) въобще е поканена за лектор? С тази халтава лелка, която има "видения", събитието се смъква на ниво селска седянка. Хайде организаторите да подходят малко по-сериозно.

4

ИМАМ ВЪПРОС ?

преди 7 години

:-( И КОЛКО СТОТИН ХИЛЯДИ ЛЕВА ЩЕ СТРУВА ТОВА ЖИИИЗНЕНО ВАААААЖНО МЕРОПРИЯТИЕ, С ТЕЖКИТЕ СОФРИ, РЕЧИ, СОЦИАЛОГИЧЕСКИ ПРОУЧВАНИЯ, БАНКЕТИ, КОМАНДИРОВАЧНИ НА НУУУУУУЖНИТЕ ХОРА И ОЩЕ РЕД НЕИЗВЕСТНИ БЮЮЮЮЮРОКРАТИЧНИ МЕРОПРИЯТИЯ ?!?!?!?!?!?!! ВМЕСТО С ТЕЗИ ПАРИ ДА ПОМОГНАТ НА НЯКОИ ОТ НАШИТЕ ДЕЦА БОРЕЩИ СЕ С ТЕЖКИ И ТРУДНОЛЕЧИМИ БОЛЕСТИ ЗА КОИТО ТЕЗИ ПАРИ СА МЕЧТА И СЪЛЗИ ОТ НАТРУПАНА НАДЕЖДА И НАЙ ВЕЧЕ ЗА, БЛАГОПОЛУЧНОТО ЛЕЧЕНИЕ НА ДЕЦАТА. АМИН.

3

Анонимен

преди 7 години

в крайна сметка, училището трябва да научи децата да мислят и напълно съм съгласен с всички, че последното което трябва да излиза от там са работници. Самозабравилият се червен бизнес трябва да умре, колкото по-бързо, толкова по-добре.

2

Гост

преди 7 години

Училището не може да даде по презумпция нищо на компаниите, то дава образование на своите граждани и изпълнява задължението на държавата да осигури правото на образование на децата. В т.ч.- оставете го училището, по тоя въпрос поне, на мира. Виж, университетите са нещо друго. Те наистина трябва да дават. Университетите, не училището. "Компания" се управлява от завършили университет, и държат и служителите им да са завършили...)

1

Анонимен

преди 7 години

Компаниите искат да дават минимални заплати, а кадрите да им дават максимални умения и усилия. Това е проблема.