59

Анонимен

преди 7 години

"Имайки предвид, че съм родена жена... да... позна..." Хубаво че си родена жена. А сега какво си? Знаеш ли? Или да позная пак? Точно това имах предвид - Москва не толерира същества родени жени и после станали мъже. Както и обратното.

58

Анонимен

преди 7 години

"Номерът на коментара ти с мъже ли го правиш? От хуманизъм кажи как се мяткаш, как го правиш за фифти цента. Москва не толерира тебеподобни екзепляри."Имайки предвид, че съм родена жена... да... позна... с мъже го правя. С твоите камъни, по твоята глава. :))) Казваш, че Москва не толерира такива като мен, а?

57

Анонимен

преди 7 години

Грантутената от Козяк пасмина само чака да види някаква новина в която фигурира любимият им кенийският фигурант или омразният им кореец или недай си Боже този чието име не бива да се споменава, и мигом надава вой като глутница койоти с глиссти на пълнолуние.

56

Анонимен

преди 7 години

До МОЛБАПиши писмо до Москва. Те ще ти кажат как.

55

МОЛБА

преди 7 години

Абе много ви плащат от Козяк. Кажете как да се закачим и ние на хранилката понеже виждам че сте големи хуманисти, самаряни и силно загрижени за благосъстоянието на ближните си по цял свят.

54

Анонимен

преди 7 години

"Само дето не могат да я отупат, без да избият и половината население на Южна Корея и Япония, които са им съюзници, защото Ким веднага ще пусне ракетите натам."И в момента в който е Дундьо Ким е пуснал ракетите, някак си изведнъж ще се окаже, че са си паднали при него. В Израел например има едни по-известни ПРО... казват се "Железен купол" и "Прашката на Давид". Южна Корея и САЩ си имат достатъчно много подобни на тях системи. Докато Дундьо има едни ръждави гаубици на които единствено разчита.

53

Анонимен

преди 7 години

"Само дето не могат да я отупат, без да избият и половината население на Южна Корея и Япония, които са им съюзници, защото Ким веднага ще пусне ракетите натам."Голям си фантазьор, но от тия, които не мислят. Според теб южнокорейците (една от най-въоръжените и една от най-технологично развитите страни в света), ще седят със скръстени ръце и ще викат "ела вълчо, изяж ме"? Така ли? Чувал ли си за радари за задхоризонтна радиолокация? Дори САЩ могат да засекат ракета още в момент на изстрелване.

52

Анонимен

преди 7 години

"Щото някой все пак трябва да пожали хората. Иначе тая клета Северна Корея могат да я отупат като брашняв чувал в стената, точно за 2 седмици."Само дето не могат да я отупат, без да избият и половината население на Южна Корея и Япония, които са им съюзници, защото Ким веднага ще пусне ракетите натам. Разтоянието между Северна Корея и Сеул е Пловдив-Пазарджик. Другите проблеми се казват Русия и Китай, които държат Северна Корея точно за да плаши САЩ, Южна Корея и Япония.

51

Анонимен

преди 7 години

"Берлинският Свободен университет не е *** структура, е е държавен, строен след вдигането на стената в западен Берлин, защото старият университет на Берлин (Хумболдт) останал в източен. "Институт по корейски изследвания" значи кореистика, както има японистика и китаистика. Има ги и в Софийския."Не хвана дикиш. Опитай пак.

50

Анонимен

преди 7 години

"На всички празни БГ комунистически черепи да им купим еднопосочен билет за Северна Корея."Хубаво, купувай, ама ще ти стигнат ли центовете които ти дават от Козяк? Май не. Чичо ти Сам е по-дзифтнат и от чичо Скрудж.

49

Анонимен

преди 7 години

Никой чужденец не може да остане в Северна Корея, ако не е затворник в лагер. Тя не дава гражданство на чужденци. Има само един луд Алехандро, от Аржентина ли беше, който иска такова от много години. Когато е там, работи като екскурзовод, но не му позволяват да остане през цялата година.

48

Анонимен

преди 7 години

Берлинският Свободен университет не е *** структура, е е държавен, строен след вдигането на стената в западен Берлин, защото старият университет на Берлин (Хумболдт) останал в източен. "Институт по корейски изследвания" значи кореистика, както има японистика и китаистика. Има ги и в Софийския.

47

Анонимен

преди 7 години

"Просто умните хора не искат невинни хора да страдат."Завиждам ти, че в главата ти е хубав свят и още вярваш в такива работи, особено що се отнася до властимащите в САЩ.

46

Анонимен

преди 7 години

"Ама Тръмпи що се моли на Кимчо да си говорят, а? Както казва Йода - като си толкова смел, защо самолетоносача изтегляш ти? А?"Що изтегля? Щото някой все пак трябва да пожали хората. Иначе тая клета Северна Корея могат да я отупат като брашняв чувал в стената, точно за 2 седмици. Просто умните хора не искат невинни хора да страдат.

45

Анонимен

преди 7 години

Ама Тръмпи що се моли на Кимчо да си говорят, а? Както казва Йода - като си толкова смел, защо самолетоносача изтегляш ти? А?

44

смееех

преди 7 години

Шашкавите рашки тук се опитват да ме убедят, че в Пхенян е по- добре от Маями хахахахаа, вижте б, все пак не сме в Карлуково.... Леко, че ще се пръсна от смях! После ще ви съдят за предумишлено убийство... хахахаа Айде , аз заминавам за МАями бийч- най- готиния курорт на света, вие бегайте у Пхенян хахаха смешници!

43

Анонимен

преди 7 години

Ми то тука си е една руска 5а колона... За закриване сте!

42

Анонимен

преди 7 години

Всички сорроссоиди на екскурзия в СК. Директно на оризищата, за да свършат нещо истинско в живота си. Стига само тролене без създаване на някакъв продукт.

41

Анонимен

преди 7 години

Да господин Сорос, искам да ти кажа че ще скоро ще пукнеш и пъклените ти дела барабар с тебе отивате при шефа Сатанаил. Приготви ли си отчетен доклад?

40

haha

преди 7 години

кефя се как днес пуска пасове на тролчетата да си бранят амбразурата продънена, ***! Скоро всички ви ще изпратят към Пхенян, там нали е рай?