5

Месаря

преди 7 години

За здрави стави-копита от крави!Яжте копита от крави и винаги ще имате здрави стави докато сте живи!Рецепти за копита ще видите в Бързо,лесно,вкусно следващата седмица.

4

Анонимен

преди 7 години

Слави подкрепи Кунева, после дебелоглаво забрави. Този циркаджия плюе другите и не вижда с единственото си око провалите си. Мажоритарни избори ще доведат до 2 партии в парламента - ГЕРБ и ДПС.

3

king_for_a_day

преди 7 години

Защото не всички са чалга фенове на нагъл бездарен мутреещ се циркаджия, който предлага вредни популистки мерки и се сърди, че хората не му се връзват, все едно е последна инстанция, разбираща от всичко. Ето затова няма никой. Но за да го проумеете, трябва да си зададете малко по-фундаментални като за вас въпроси, например: "Абе, този, в когото вярвам безрезервно, само защото всяка вечер ме облъчва по ТВ, дали има някаква вероятност да не е прав?"

2

дядо Пенс

преди 7 години

До Аз съм като СлавиЗащото българинът е мазохист ! На него му е хубаво ,когато не му е хубаво ...

1

Аз съм като Слави

преди 7 години

Ново доказателство за липсата на единност - защо Слави е сам пред парламента!?Защо не се струпа цяла България? Защо всички го гледаме на фейсбук и пишем отзиви, къде в подкрепа, къде не? Искам плакат като на Слави и да отида пред нашето кметство, на улицата, пред полицията! Скъпи сънародници, А ВИЕ???