14

1948-2016

преди 7 години

ЦСКА умря. Няма вече ЦСКА има ЦИЦЕКС, ЛИСКА, ЦСКА-София или както и да го наричаме това, което е останало от обединението на Етрополе и Литекс. Какво тук значи някаква си петолъчка. Това са тъжните факти за бившите чорбари

13

Цска умря

преди 7 години

По повод новосформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.

12

Цацо ди цуци Цаци

преди 7 години

До Анонимендо 8 : След като не наследява историята,значи не наследява и негативите и наказанията му !!! Следователно; МОЖЕ ДА ИГРАЕ В ЕВРОПА !

11

Анонимен

преди 7 години

Не виждам как ЦСКА ще подаде документи в БФС за участие в европейските турнири!!! Синдикът на ЦСКА не може да е толкова неосведомен, а само синдикът на ЦСКА може да подаде такива документи в БФС.

10

Пипи

преди 7 години

Няма какво да се пита УЕФА-та, направо ЦСКА на финал на шампионската лига.

9

Анонимен

преди 7 години

Интересно е каква част от феновете на чорбата, предадоха ЦСКА и станаха фенове надруг отбор - Чавдар от Етрополе, сега преименуван в ЦСКА-СОФИЯ?!

8

Анонимен

преди 7 години

Темата се коментира, защото очевидно новия отбор без история, наречен ЦСКА-СОФИЯ, не може да наследи историята на фалиралия ЦСКА. Затова са и проблемите на новия отбор с турнирите в Европа.

7

Анонимен

преди 7 години

ЦСКА фалира, няма го.Какви ги пишат тук!?

6

Анонимен

преди 7 години

И защо трябва да дават лиценз на Чавдар (Етрополе) да играе в Европа?!

5

Пената от Мировяне

преди 7 години

До Анонимен 4И ,,Пощенец,, , ,,Динамо,, и ,,Левски сПАТЛАК,, не е ,,Геренбахч,, ама това не го казваш..

4

Анонимен

преди 7 години

ЦСКА или ЦСКА-СОФИЯ? Това са два съвсем различни отбора.Защо се опитват да ни пробутват ЦСКА-СОФИЯ, преименуван Литекс и преименуван Чавдар от Етрополе, като фалиралия ЦСКА?! Фалирал отбор как да играе в Европа - това за номер 3 от Мировяне? Може много да ви се иска Литекс да е ЦСКА, ама реалността е друга.

3

Пената от Мировяне

преди 7 години

Един български отбор само може да играе в Европа !!! И това е ЦСКА !!! Два пъти полуфиналист за купата на шампионите -срещу ,,Интер,, и ,,Байерн,, !!! Това е...

2

Божил

преди 7 години

Такова безчовечно беззаконие като онова,което БФС допусна заради този *** съветски отбор НИКЪДЕ ДРУГАДЕ ПО СВЕТА И НИКОГА НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО- помнете това!!! А сега червената мафия седнала да умува и да се чуди за какво да пита УЕФА,след като на наш терен беззаконията вървят така гладко,че е жалко червените гнусни магарии да бъдат развалени с едно сигнализиране до висшата инстанция!

1

Божил

преди 7 години

Трябва да питате и още как- не се чудете защо и не се правете на ударени с топка по главата! ЦСКА е незаконен отбор- изпадна законно в "А" Окръжна група,неизвестно как се озова във "В". После влезе законно в "Б" група- неизвестно как отиде в "А". Беше уж разформирован- ето го обаче,тук е. Имаше неизплатими кредити,зарад които съществуването му бе невъзможно- оказа се,че е възможно а кредитите така и не са платени! Уж зарад него разформироваха два други отбора но не- и те не са разформировани??!!