17

Анонимен

преди 7 години

POLIZAITE NEMAT PRAVO DA VLIZAT V GETATA.NIKOI NE OBICA POLIZAITE,ZASHTOTO SA MNOGO KULTURNI I VAZPITANI.TE SA POLIZAI,ZASHTOTO SA HORA NA DALGA I CESTTA.

16

Анонимен

преди 7 години

Разпитът се извършва по метода "Чалаф по шарото" от ст. сержант Палков и следовател Кубинков.

15

мадафака

преди 7 години

Тези, ако са в Щатите щеше да има палки, тейзъри, а сигурно някой щеше да отнесе и куршум. Щяха да ги потрошат от бой. Отделно на участниците в мелето щяха да им лепнат поне по 10 год. пандиз.Само, че там има много малко луди, които да скочат на 120 килограмови полицаи, защото знаят, че изобщо не се церемонят.

14

Любопитен

преди 7 години

Колко нападатели от ромовете са застреляни? Дано да няма умрели. Не че нещо ама питам за един приятел от Галац. Щото ако полицията е нежна, щял да дойде да живее в България, че в Румъния не можело да погледне полицая накриво, камо ли да го удари. А тука ще си ги бие колкото си иска/ полицаите/ и после ще си пуска силно музика.

13

Адо Циииганино

преди 7 години

В какво агрегатно състояние се самоподнесе в МВР ,,РОМЪТ,, ? Циииганин е ,бе, циииганин...

12

Анонимен

преди 7 години

Ром е вид алкохолно питие от захарна тръстика, но журналистите са както винаги необразовани и без обща култура

11

Анонимен

преди 7 години

С танковете да влизат направо, както един беше направил по "комунизма"! Не смееха да гъкнат после!

10

Анонимен

преди 7 години

да са ги отстреляли, кво ги жалите, утре със секирите като тръгнат - на месо пукайте, натръшкайте 10, след месец пак и ше слушат музика със слушалки!

9

Анонимен

преди 7 години

до 10Е, откъде. От нас разбира се ! Дават им пари че са безработни ,безимотни, че са многодетни, чеса тъмнокожи, че са инвалиди - и това всичкото само на всеки един човек на куп се дава.В "семейството" всеки кат донесе по 800 900 лв на месец от тези неща които изброих и ето ти откъде .

8

Анонимен

преди 7 години

Ромът се предаде. Чакат се бирата с картофките. После и на конячето с някое десертче е ред.

7

възмутен

преди 7 години

ако пак ми изтриете коментата да знаете че съм зодия овен и имам цял ден на разположение:)

6

възмутен

преди 7 години

до админите от дпс или някоя сорос организация все тая - и пак да ми изтриете коментата истината не може да промените - българите се топят и изчезват , черните се множат и паразитират а вие си оставате продажници

5

възмутен

преди 7 години

потърсете в youtube Racho Rachev и вижте какви клипове качва този човек за какъв стандарт за какво става дума изобщо от къде тези имат толкова пари си остава загадка на вселената ...

4

кука

преди 7 години

Снощи "нападнах" един РОМ. Главата ми е камбана. Не знам къде се намирам.Намразих всякакви ромове. Вече ще "нападам" само питиета без подсладители !

3

Анонимен

преди 7 години

Егати и агресивната високоалкохолна напитка, произведена от захарна тръстика, е ромът!Сигурно е била употребила 2-3 цига.нина, за да стане агресивна и да напада милицаи...

2

Анонимен

преди 7 години

За да има ред трябва бой, бой и пак - бой до насирене ! След това - още бой !!!

1

zeus

преди 7 години

Единственият сигнал, на който трябва да се отзовава полицията в гeтaта е ако има труп, не заради друго, ами да знаят кого да отпишат от социалната хранилка.