71

Анонимен

преди 7 години

Щом мнозинството иска Борисов аз се съобразявам с волята му.Но и не мисля,че ако кака *** беше спечелила щяхме да цъфнем и вържем!

70

Светлана

преди 7 години

Ако из по-долу (забележете - по-долу) стоящите мрънкащи антиродолюбци и неправещи нищо съществено, са по-млади от столетните заблудени ***, жалко за тях. Не разбрахте ли, че Вашата ездачка, Ви язди здраво, в свой интерес? Не проумявате ли, че и онези, пригласящите й - говорещи езика ни завалено, също като нея и партията й са на доизживяване? Защо народе........? Защо вярваш още на комунисти и другите до тях? Впрочем, какво правят тези две сбирщини в Парламента, освен да се инатят от злоба?

69

антимрънкало

преди 7 години

На добър час на премиера и министрите!За всички мрънкащи:Изчистете си първо собствените дворове и почнете да приемате страната си,като своя,спазвайте и изисквайте правилата в държавата,не плюйте политиците-променяйте ги,те не са от Марс-това са вашите роднини,съседи,съученици,не крадете държавата-тя е ваша,не давайте рушвети-в КАТ са на заплата и т.н..Да живее България!

68

Anonymous

преди 7 години

Всеки се оплаква от него, а накрая пак си го избират...Типично по булгарски...

67

Анонимен

преди 7 години

Боже пази България от Тиквата и такиви като тиквата

66

gradushka

преди 7 години

1 che 2 che 3....:(

65

Анонимен

преди 7 години

Винету 3 потегли,следва Винету4.

64

Хитър Петър

преди 7 години

Преизбирането на Тиквата не е изненада, то се знае, че парите са в него и ще си купи изборите.

63

Анонимен

преди 7 години

Основната част от тук коментиращият матрЯл е доказателство, че Бойко е най - подходящият да ги управлява.

62

Анонимен

преди 7 години

На добър път Г-н Генерал. Истинските Българи са с вас!

61

Анонимен

преди 7 години

Държавата умря на 100%

60

Анонимен

преди 7 години

След любимата "Винету" Бокоолу трябва да чете "Последния мохикан"...Това е последния "отбор" оригинални "демокретени" от 1989г...Другите ги самоубиха,избягаха или изхвърлиха от играта...След тях БГ ще бъде започне да се възражда,а тая политическа па-плач с лопати,кирки,бригадирски колички и на палатки под строй сутрин ще поемат към обектите с "Ний младата сме гвардия на трудовий народ"",а вечер ще четат стиховете на Пеньо Пенев "Когато се наливаха основите" край затворническия лагерен огън!

59

Анонимен

преди 7 години

новият грабеж започва,дупе да ти е яко българино

58

Анонимен

преди 7 години

След 3 години Борисов пак ще направи предсрочни избори, просто така, за да използва вашите гласов, защото знае, че сте тикви като него и лесно ще му се вържете.

57

Ala_Bala

преди 7 години

До предходния: не забравяй има Господ!

56

Анонимен

преди 7 години

от тоя няма отърване...само през терминал 2...

55

истината

преди 7 години

Народе - стана ли ти ясно каква е ролята на -воля - магарешки- до подкрепят при нужда управлението на боко.ВСИЧКИ СМЕ ТОТАЛНО ИЗ ПРОСТЕЛИ И СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ ТЕГЛОТО.СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ПАК ЗА БОКО ДА ГЛАСУВАМЕ. НЕ НАРОД - А ***

54

Щерев

преди 7 години

Познавам лично един от новите министри и това ми е достатъчно да им тегля майната на всичките!

53

Хм

преди 7 години

А защо не пише как са гласували от ВОЛЯ?Не че е сложно да се пресметне,но все пак.

52

Майтапчия

преди 7 години

Един път стомна за вода,втори път стомна за вода и на третия път стомната се счупила.Един път Тиква-премиер,втори път Тиква-премиер и на третия път-?????Да се надяваме,че няма да се счупи държавата,щото натам вървят нещата-гръцки сценарий,ама без предишно благоденствие.