55

Анонимен

преди 7 години

KOGA SHTE BADAT IZGONENI BALGARITE -PREDATELI OT ANGLIA?

54

Анонимен

преди 7 години

Играчка - плачка.Както са се подкарали след брекзита в UK - пеговорите за излизане ще станат застрашаващи страната действия.

53

Анонимен

преди 7 години

До АнонименDo 51 A ruskata kochina prosperira. Ti zashto oshte ne si zaminal za Sibir Tam sa tvoite bratia i te chakat

52

...

преди 7 години

Така се правят сделки. Искаш 60 млрд, казваш 100 та накрая да се спазариш за 60-те, които всъщност искаш, а бабата в момента си прави ПР кампания, за да спечели властта отново. Същата мизерия като тук е какво му се чудите. Разликата, е че там има повече за крадене преди са си проличи, ако някой политик в Англия открадне 1 млрд повечето хора няма да забележат, ако тук някой открадне 1 млрд всички забелязваме.

51

к9

преди 7 години

Щотландиците нямали право на референдум за излизане от кралството.Това е нормално.Но когато англичаните искали да напуснат ЕС и трябвало да си платят задълженията,това било нападение срещу тях.Аз ли не разбирам,или тези англичани се пресмиват на всички.А тук много защитници на англичаните,същите тези дето предпочитат пакистанци и африканци пред българите.И туй не го разбирам.Българина май уважава само този който го обижда и му точи парите чрез странни сделки.

50

Анонимен

преди 7 години

Трябва да платят репарации 100 милиона евро на Германския европейски съюз.

49

пазарлък

преди 7 години

Не. ЕС няма да се разпадне за ужас на Русия и ,,Великобритания"....Ще си платят, макар и по-малко, но ще платят.Това е , другари! А на бас.

48

Анонимен

преди 7 години

Стана като в България преди 1989 година , ако искаш да избягаш те гърмят.

47

Анонимен

преди 7 години

Почнаха цирковете. ЕС *** се разпада.

46

Анонимен

преди 7 години

100млрд. са смешна сума на това което тези са крали векове наред от " колониите" -търговия с роби ,с наркотици /съвсем законна до началото на 20 век/ ...нека се напълнят един ден с техните любимци от Пакистан и Индия да са въвонят на овча лой - и ще почнат пак да плачат за Европа !!!!!

45

Не ви ли писна?

преди 7 години

Не ми е ясно защо под всяка статия за Брекзит- а дежурно следва вой срещу англичаните, осмиване на Тръмп и злобни подигравки. Една и съща кохорта писачи, с едни и същи изрази, с едни и същи опорки.Точно като под команда! Хората направиха своя избор, оставете ги да се оправят! Каквито и да са англичаните те си казаха думата! Право на свободните хора е да избират. Ние с нашата психика и манталитет можем само да мечтаем да имаме тяхната волеизява. За сега можем само да плю ем и злорадстваме!

44

Анонимен

преди 7 години

Планът на Мей е с тези приказки да мобилизира електората си. Планът на ЕС е различен - да вкара ВБ в дебати по стоте милиарда, а след като англичаните гордо откажат да ги платят, да се приложи дебелата тояга: отнемането на статута на Лондон като европейска и световна борсова столица. Това ще струва на британците много пъти по сто милиарда, отделно от това упадъкът им след излизането ще е суров урок за всички, които мечтаят да ги последват. Това е играта, според мен!

43

Анонимен

преди 7 години

ТАЗИ Е НАЕТА ОТ КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО САМО ДА ЛОМОТИ И ПРОТАКА КОЛКОТО МОЖЕ И САМО ТОВА ПРАВИ!! ДАЖЕ ОСТАВКАТА СИ ЩЕШЕ ДА ПОДАВА САМО И САМО ДА СЕ ЗАБАВИ ПРОЦЕДУРАТА ПО ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И ДА НЕ ДАДЕ И НА ШОТЛАНДИЯ ДА СЕ ОТДЕЛИ!!!В ЕС ИМА ДВА ТИПА ДЪРЖАВИ ИМА ДОНОРИ И ПИЯВИЦИ!!!!ДОНОРИ СА ГЕРМАНИЯ ФИНЛАНДИЯ НИДЕРЛАНДИЯ А ПИЯВИЦИ СА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ГЪРЦИЯ НАЙ ГОЛЕМИТЕ ДВЕ ВСМУКАЧКИ НА ПАРИ ОТ ЕС ПЛЮС БЕЗМИТНАТА ЗОНА!!!АЙДЕ МАХАЙТЕ СЕ И ДА ВЗЕМЕТЕ И ГЪРЦИТЕ С ВАС ЕЙ!!!

42

Анонимен

преди 7 години

Поддръжниците на Брекзита се топят като ланшния сняг. От 52% станаха на 42 а до изборите може да станат и 32. Това е болката на Мей, че с малцинство ще трябва да прави нещо в което и самата тя вече не вярва, защото ако вярваше нямаше да поиска избори по средата на мандата. Що се отнася до 100 милиарда това служи за предизвикване на възмущение и нахъсване на брекзитаджиите.

41

реалист

преди 7 години

Реално сумата е малка. Тук става въпрос за договорни отношения, които са подписани и от двете страни. Значи аз ако си прекратя договора с gsm оператор, дължа баснословни неустойки до края на периода. Тоест ако остават 20 месеца - поне едни 600лв. Англичанчетата обаче са велики (Велика Британия не коя да е) и влизат и излизат както и когато си искат. Sorry другари, но колонизаторските ви времена отдавна отминаха. Сега има други големи играчи - НЕ СТЕ ВИЕ

40

Путин

преди 7 години

И как Русия се меси в демокрацията на Англия?

39

Анонимен

преди 7 години

Входа е 10 милиона евро ама изхода е 100 милиарда. Ха-ха-ха.

38

Анонимен

преди 7 години

СТИГА ПРИКАЗКИ И ПРОТАКАНЕ!!!!!!!!!!!!!!!МАХАЙТЕ СЕ ОТ ЕС ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ДА СТЕ ПРИКЛЮЧИЛИ С ПРЕГОВОРИТЕ!!!СТИГА ПРИКАЗКИ!!!!!!!!!!МАХАЙТЕ СЕ ДО КРАЯ НА ГОДИНА ДА СТЕ ПРИКЛЮЧИЛИ С ПРЕГОВОРИТЕ И ОТ 2018-ТА ДА ВИ НЯМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СТИГА ПРИКАЗКИ!!!!!!!!!!!

37

Здрав Разум

преди 7 години

На Тереза Мей й предстои да отнесе много бой за непочтително поведение спрямо ЕС. Най-големия шамар вече идва оттам откъдето се надяваше на основна подкрепа - Тръмп даде ясно да се разбере, че САЩ (по ирония на съдбата - думите са на Сър Уинстън Чърчил) "няма вечни приятели, а има вечни интереси" и си избра логично ЕС, който за разлика от острова има 500 милионен пазар и разбира се, че американският бизнес ще е заинтересован да инвестира в голям континент, а не на малък остров.

36

Наблюдател

преди 7 години

Самовлюбените островни аборигени е време да разберат, че вече не е 18-ти век и че отдавна такова нещо като Британска империя няма, както няма Римска, Византийска или Османска империи. Те са в миналото и ще си останат там. Сега ще *** и ще се тръшкат за милиардните компенсации за излизането от ЕС, за Гибралтар, за тунела под Ла Манш, за преместването на централите на едни от най-големите банки от Лондон в Париж и Франкфурт и т.н. Очаквайте много квичене ... лебедовата песен на прасето.