6

Анонимен

преди 7 години

Ей ги големите румънци. И те като нас в клопка та на комунистите цял живот. Дойдоха на власт червените и почнаха да отменят пръсъди. И излизали 1000 човека на протест от 20 милионна държава. Еми просто народа си е част от схените и не го устройва да има ред. Това е.

5

Стефанов

преди 7 години

До Анонимен 1 -Абсолютно си прав, взе ми думите от устата. И това е така за България в продължение на целия "преход". Бойко също го прави, но по "законен" начен. Изглежда само с тоягата остана надеждата. Жална ни майка.

4

до Йон Браковяну

преди 7 години

Къде ги видя тия пет български политици дето са в затвора?По-точно кои са?Щото аз не знам да има такива!

3

Йон Браковяну

преди 7 години

то Румъния е нормална държава, а България -не.Ние нямаме мутри, строим кораби,България почти не го прави, взехме целия товаропоток от Китай и Азия и пристанището в Констанца здраво работи, а Варна е почти умряло.Имаме Моника Маковей, а българите нямат, имаме политици-над 1800 в затвора, а вие имате не повече от пет, ние здравопреследваме подкупа, а вие не го правите, ние протестираме, а вие не, разлики бол.

2

Бай Шиле

преди 7 години

Само се притеснявам как са овчиците.

1

Анонимен

преди 7 години

Социалистите в цяла Източна Европа имат една-единствена цел - да крадат. Участват в политиката единствено за да подкрепят закони, които им помагат да крадат.