28

нн

преди 7 години

Да не стане както в Америка. Клинтанкъта водеше с 13, 15% и на края, аут. Този Макарон да не се учуди, ако му дойде на главата същата участ?

27

Анонимен

преди 7 години

най лошият политик в европа меркел управляваше досега потъващия кораб.дано французи и германци се осъзнаят

26

Анонимен

преди 7 години

До *** 25Вижда се колко и "остър" след като пишеш само обиди и несвързани глупости.

25

Анонимен

преди 7 години

Убеден съм че френският народ в крайна сметка ще избере Макрон. В същото време съм обезпокоен че такова опасно недоразумение ката Льо Пен беше допуснато до втория тур.

24

Анонимен

преди 7 години

Макарон ще спечели колкото и Хилъри.

23

Анонимен

преди 7 години

Макрон размаза кака Пенка. Накрая на дебата тя беше жалка и се държеше неадекватно.

22

Анонимен

преди 7 години

Кака Пена е долен интригант. Тя няма политически проект и затова през цялото време се опитваше да очерни Макрон чрез лъжливи клевети, белким спечели някакви диведенти от това. Добре че Макрон беше достатъчно борбен и не позволи да минат калните и номера. От това, в крайна сметка, загуби дебата, но вината за това е в Льо Пен която нямаше интерес да води дебат по същество, защото няма реализуема изборна програма.

21

Циник

преди 7 години

Колко трябва да си т ъ п та да се радваш на геронтофила МакАрон? ЛьоПен в дебата каза голата истина - още един Мурксулски *** мийник...маша на едрия капитал....лицемерен глобалист...и мултикултурист!С всичките и кусури ЛьоПен казва истини - не на търтеите от Африка, ЗА националната единтичност на европейските народи!Ако тя спечелеше - това щеше да е ясен сигнал, че европейците не искат да бъдат лъгани...и "заменяни" от евтина (без)работна ръка! Храним с данъците си - собствените си убийци

20

анонимен

преди 7 години

И защо 90% коментират като нямат хал хабер от темата. Нямат представа кой стои зад Макрон и зад какво стои Макрон. Нямате хабер от това какво се случва във Франция и хората там. И не на последно място, нямате хажер как нашите медийки само преписват големите "свободни медии" които манипулират болното ви съзнание без дори да го осъзнавате. Нямам думи просто. Маса ***. Добре че има и мислещи хора. Сигурен съм че по малко от 1% от коментиралите тук са гледали дебата. Това мнение ваше ли е всъщнос

19

Додо

преди 7 години

Избори с такъв кандидат като Льо Пен трябваше да се състоят преди минимум 10 години. Сега вече вота във Франция не зависи в голям процент от французите, които им припари под нозете и взеха да се пробуждат, а от "французите" по паспорт, с ислямо-арабски имена и котилата им. Макарона е техен избор- политкоректен, послушен, подчинен и гeй. Ние се чудим дали Франция ще бъде втора Германия, или Германия ще в втора Франция. В крайна сметка и двете държави ще станат провинции в Халифата Ал Еврабия.

18

EUSSR

преди 7 години

Поживм , увидим .

17

123

преди 7 години

"Макрон води убедително с около 20 процентни пункта пред Льо Пен според последните социологически проучвания..."Нали се досещате какво е това - FAKE NEWS!То и в САЩ до последната секунда - буквално (!), CNN, CBC, CNBC и др.под. даваха "уверено" предимство на Клинтън, но к'ва стана тя ??? Така че - либерастките медии ВИНАГИ мамят и са мамили!

16

агенция Нудис

преди 7 години

Мнението на французите за дебата.В полза на Макрон - 63%В полза на Льо Пен - 34%Това е положението. Всичко останало е от лукаваго.

15

Анонимен

преди 7 години

Хубаво, мразите мюсюлмани и т.н., разбираемо е, обаче разпадането на ЕС е абсолютна глупост. Подобен сценарии значи едно единствено нещо - срив на европейските ценни книжа и валути, а от там и обедняването на цяла Европа. Британците загубиха 200 милиарда само в първите 12 часа след вота за Брексит, а като задействат клаузата за излизане, ще загубят още пари. Като излязат окончателно от ЕС, в Лондон сити няма да е останала централата и на една кьорава банка.

14

Анонимен

преди 7 години

Да е жива и здраа Льо Пен.Тука можем само да си мечтаем за такива патриоти.

13

Успех

преди 7 години

Брей, тоя *** все едно и също повтаря срещу Льо Пен...Абе поне се напъни малко да промениш стила бе! Много ви е страх вас от хора, които не се съобразяват с мнението ви, не харесват гейовете и мюсюлманите! Ами това е -не ги харесваме, няма и да ги харесваме и никога няма да ги приемем-ясно? Успех на една тази жена, която дръзна да се опълчи срещу всички нежни мъжлета ...

12

Анонимен

преди 7 години

Гейчето Макарон и прабаба муНормално за Еврогейска Европа.

11

slovenia

преди 7 години

До 14.Митоди.Мнохо е по-красива,умна и богата от теб.

10

876

преди 7 години

Като оставим настрани кой какъв е, там поне се води лице в лице дебат. Тука нашите мишки се крият и въртят и се "джафкат" по медиите, а накрая който и да спечели всички делят баницата. Съвсем нормално за нашите балкански ширини.

9

Анонимен

преди 7 години

дайте и на ЛьоПен да управлява, дайте и да и гледаме сеира като на Фараш, ще и стане Франция тясна като ги насътвори едни нескопосани като приказките си, площада на Бастилията ще заприлича на 18ти век