8

Анонимен

преди 7 години

Има един стар лаф:"Скъсах с бившата. Тя е козирог, а аз не вярвам в глупости. " Изобщо хората дето пишат тези глупави статии правят ли си сметка че втълпяват глупости в главите на подрастващите, или ги интересува само хонорара?

7

Единият беше глупав,

преди 7 години

грубиян, въпреки че произхождаше от интелигентно семейство с добро обществено положение.Другият Везньо, и той беше с подобен произход, но беше патологичен егоист. Уж беше наистина съобразителен и завършил елитна специалност, но от време навреме в поведението му прозираше глупост. Мисля, че се дължеше на самодоволство и разглезеност.И още един мъж Везни познавам.За съжаление е доста по-възрастен семеен човек. Еталон за добро възпитание, изисканост, рицарско отношение.Гледа жена си като принцеса

6

Неа

преди 7 години

Не съм имала гадже Овен , но и като приятели са ужасни . Везни също ! Без те да имат изгода никога нищо няма да направят. Когато ги помолиш за нещо , забравят . Но виж когато могат да се облагодетелстват е друго .... И са безкрайно завистливи !!!!

5

Анонимна

преди 7 години

Имах едно гадже дева - никога не беше доволен, саамо критикичовек не може да се отпусне пред него се кусур ще намериза ТЕБЕ говоря, да!

4

123

преди 7 години

До НеаЗа Девата си много права.

3

Жена

преди 7 години

Тва за овена са пълни глупусти!

2

Анонимен

преди 7 години

Овена си прави жената повече от принцеса. Факт! Овена има усещане за мъж. Освен това е верен приятел.

1

Неа

преди 7 години

Жоао не съм съгласна ! И на трите егото е голямо . Скорпион и Дева по биват .