18

Анонимен

преди 7 години

Спирайки даден банкомат,банката си намалява печалбата,щото видиш ли, той е само разход за нея и ред други събития, и изгоди свързани с това. Тея са царе на далавери и мушенгии. Нещо като милю рушвета , само че учили, с лачени чипици и риза с връзка.

17

Анонимен

преди 7 години

Опа, ся като видях коментарите преди мен, леко съм повтарял, сори, няма страшно :)Обаче как мазно обърнаха всички пенсии да се вземат през банкомат. Без опашки и проблеми (е, освен в някои села), само срещу такса лев - лев и пеесе. Ми те и банкерите семейства хранят, трябва да сме толерантни.

16

Анонимен

преди 7 години

То па и едни пари... То па и едни празници... Аре бе, на село всеки ден е празник вечер у хоремаго - ше вземат на вересия.

15

шматка

преди 7 години

Абе нямат пари ама ако се обади Ало ало да видиш ка фъргат

14

Handel

преди 7 години

Край нас има три банкомата и всичките работят, но кой знае защо не не пускат пари.

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11В България неможеш да накараш собственик на малък селски магазин да сложи постерминал в магазина.Ако хората в селото свикнат да плащат с картата, то ще излязат, какви са печалбите на собствениците на селски магазини.

12

Анонимен

преди 7 години

... едната, че не си поддържа банкомата, а другата, че не осъществява адекватен контрол. А държавата следва да контролира, защото тя е тази, която преди години реши всички даржавни заплати и пенсии да се изплащат по сметки и карти. И следователно би трябвало да носи отговорност, ако хората по някаква причина нямат достъп до парите си.

11

Анонимен

преди 7 години

Много странно разсъждават някои хора тук. Така де, защо някай възрастен човек от село да не се разходи 10 километра до най близкия евентуално работещ банкомат? Нали и без това си няма какво да прави по цял ден. Или пък защо да не накараме местния магазинер да си сложи POS терминал? А това с договора с банката направо ме изуми - в никой договор с банка на крайни криенти не пише как тя се задължава да поддържа терминалите. Проблемът тук е в банката и в държавата - едната, че

10

Анонимен

преди 7 години

В село Гола вода пък имат банкомат, но нямат пари. Затова пият на вересия в хоримака.

9

Анонимен

преди 7 години

У БГ-то такива неща не са новини,че банкомата не работил няколко дни?!Новина щеше да е,ако работеше!

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4В българските села няма постерминали и така няма, как да се пазарува с карта. Eдинствения вариант ако човек живее на село е банкомата. Или трябва да има банкомат или трябва да има постерминали в селските магазини, защото иначе хората няма, как да пазаруват. Мисля, че ако сложат в селските магазини постерминали хората лесно ще се научат да плащат и повечето плащания ще стават безконтактно, защото с тези ниски пенсии са рядко пенсионерите пазаруващи над 25 лева.

7

Анонимен

преди 7 години

Ами бай Иван като е толкова на зор да завърти колелото до Русе, разстоянието е 10 км и да си изтегли парите. Не е истина какви уникално смешни проблеми измисляте днес.бг!

6

Анонимен

преди 7 години

За пенсионерите не е проблем и без това пенсиите ще се изплащат СЛЕД празниците.

5

Анонимен

преди 7 години

ето това е вече новина :)

4

Анонимен

преди 7 години

За чий са им пари кеш? Нали всека седмица ни ашладисват как нема нужда от пари. Нали имат карти в хоремага нема ли постерминал? А ако научат хватката кеш-бек ще оберат дребните и на бакалина!

3

Анонимен

преди 7 години

Ми заведете дело срещу банката ве ко сте тръгнали да ревете я си вижте договора с банката пфууу селянистан.

2

Анонимен

преди 7 години

Мила родна картинка.

1

Анонимен

преди 7 години

Както казваше т***лпата, мит'ряла се видя с пари и добре че е повреден, че ще изтеглят и профукат всичко!