92

Анонимен

преди 6 години

Тези , който пишат , че кучетата са миризливи животни и , че ние сме виновни , че сме си пускали кучетата са безчувствени *** , който само се чудят кой да съдят. Вие не се бъркайте в живота на другите хора , а си гледахте своя! Защото вие не сте минали през пътя на Поли Генова и не знаете какво е кучето ви да е на системи!

91

Анонимен

преди 7 години

Вие които говорите много лошо за Поли Генова и нейното куче Лана сте ***,*** и много гадни(противни).

90

Анонимен

преди 7 години

Голямата част от кучкарите са като *** - иска да имат много права, но не и за задължения. Всеки кучкар е длъжен да разхожда кучето с повод и да чисти след него, но сигурно само 5% са тези, които го правят.

89

Анонимен

преди 7 години

А ако друг ден кучето на тая има диария, пак ли ще дава съвети по мрежата?

88

Анонимен

преди 7 години

67,защо само кучета и котки е твоят приоритет?Има още животни на тази планета,не само тези,противните,с миризливите уста.Както написа един човек,това не са и най-умните животни,напротив!Кучетата са доста ***.И много се дразня,когато ги възвеличават.Нищо против,но не ги натрапвайте на хората,има обратен ефект.Мислете малко!От друга страна,едва ли отровата е била за него,явно е била за някое бездомно,което кучелюбите не са си прибрали.Затова ще страдат и домашните.

87

Анонимен

преди 7 години

50 анонимен,не искам кучета до мене.Това,че вие мислите,че мястото на това животнои е до човека,е ваш проблем,но не го натрапвайте на останалите.Не обичам тези гадН.И животни и не ги искам до мен-вонят,а най-вече устите им.Тази е луда,за да го доближи до нея така.

86

Анонимен

преди 7 години

Престанете да спекулирате с децата!Длъжни сте всяка секунда да ги гледате.Както и кучетата си.Светът не е длъжен на никой.Ако не можете да гледате дете,куче или каквото и да е,просто не вземайте и не се размножавайте.Не може да го пуснеш,да смучеш цигарата и да цъкаш на таблета.Едното и другото са отговорност,и както виждам,някои не се справят добре с това.Не всеки обича децата или кучетата.

85

Анонимен

преди 7 години

Не мога да се радвам,ако някой отрови животното на друг.Но това вече на нищо не прилича.Възвеличиха тези,противни животни,сякаш са богоизбрани.А са просто един миризлив ***.Моля,не ни натрапвайте любовта си към тях,ние не сме длъжни.

84

Тман

преди 7 години

отново чета хейтващи коментари, как кучето трябвало да бъде на каишка, със намордник..... само така можело да се сравим със кучкарите... АЙ УТРЕ КАТО СИ РАЗХОЖДАТЕ ДЕЦАТА ВЪВ ПАРКА, И КАТО НАМЕРЯТ МЪРТВИ КАТЕРИЦИ ПТИЦИ И ДРУГИ ЖИВОТНИ, ИМ ОБЯСНЕТЕ, ЧЕ ТАКА СЕ СПРАВЯТЕ СЪС КУЧКАРИТЕ

83

Анонимен

преди 7 години

Стига вече с тия кучета, бе. Кучешка нация

82

Анонимен

преди 7 години

Тази съвсем е изкукала, да се молим за куче !?Ако беше както е редно с намордник, нямаше да се отрови.

81

Пешо

преди 7 години

Съществото, разхвърляло отровата, не заслужава да живее. Директно куршум в главата за такива изверги.

80

factotum

преди 7 години

Как може да се радвате на някъв изверг дето хвърля отрова в паркове. Не е истина!

79

Бау бау

преди 7 години

До 100:Ами като няма друг...

78

Анонимен

преди 7 години

До РеалистЕ това ли е начина ?

77

Шегечка

преди 7 години

До Анонимен 85 Ало , тук става въпрос за кучето на Поли , а не за бомбите на САЩ в Сърбия.Не компютри , а компоти бе.

76

Реалист

преди 7 години

Ааа,значи имало надежден начин в парковете да няма кучета.Парковете са за хората.

75

Правоглед

преди 7 години

Алоооо правопис на снимката любимеца и е в чантата. Махмурлия си още.

74

правопис

преди 7 години

цитирам "отровиха любимеца на Поли " Надпис под снимката "Поли с любимеца си " на самата снимка любимеца на Поли с брада и папионка

73

само ГЕРБ

преди 7 години

Лечението за кучкарите е следното: данъци, такси и глоби. Данък за куче 8000 лв. годишно, такса за разхождане в парка 50 лв на разходка, глоба за лай(шум), липса на намордник и каишка и непочистване на екскременти 250 лв. Даже трябва да се въведе и екотакса и акциз за всяко домашно куче от порядъка на 1500 лв. годишно, а също и да се следи движението на кучето чрез имплантирано GPS устройство и да се заплаща и такса за изминато разстояние. "Бойко 3" ще го направи!