34

Виолета Димитрова

преди 7 години

Познавам Натанаил от достатъчно години, за да знам, че е човек, който знае какво говори и стои зад думите си със знания, умения и опит, а и житейски ценности и морал. Възрастта не винаги е критерий за това какво може да постигне даден човек. Успех, Нати! Много от нас сме достатъчно разочаровани и обезверени от случващото се в страната ни вече десетилетия наред... вместо да обиждаме и да мразим, не е ли по-добре да насърчим младите, умни, знаещи и можещи хора в страната ни?!

33

Баба Марта през май

преди 7 години

До Дедо МразДедо Мраз,А тия честните дали не са и те от бандюгите?Иначе да, журналистите трябва да заливат с позитивни новини, за предпочитане ИСТИНСКИ!

32

Дедо Мраз

преди 7 години

А дано!Само да не го прецакат, както прецакаха всички честни хора в политиката...(няма да ги цитирам) Наистина има нужда от такива хора в управлението на ТехПарка. Ходете на отворените врати и тогава пробвайте с опорните точки!ЖУРНАЛЯГИТЕ ДА ИДАТ ДА ГЛЕДАТ СЪЩО!

31

Д.В.

преди 7 години

Натанаил е изключителен професионалист с висок морал и ценности. Щастлив съм, че именно той е на тази позиция. Това ми вдъхва надежда.Точно като вас и аз съм един обезверен гражданин, който заради многото игрички и шуробаджинащина, трудно се доверявам. Разликата е че този път познавам човека и знам, че мога напълно да му се доверя. Успех Нато! Вярвам в теб!

30

Стан

преди 7 години

Най ми е любима пейката с usb портовете, а до нея пръскачките за тревата, които да не си помислите, че пръскат точно в портовете...Няма такова нещо. Мисъл ли бе да го опишеш...

29

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Аз не виждам къде са похарчени 200милиона , има само една нова сграда и тя е частна Уотопия , държавата е в сградите на казармата"Имате ли представа какво има в сградите? Празна сграда работа не върши.Момчето се е изказало доста скромно. Бях на посещение и имам идея какво чудо е техпарка.

28

Анонимен

преди 7 години

До Пешо Икономиката не е наука , а религия за грабеж .. Все едно е учил в медресе в Пакистан..

27

Пешо

преди 7 години

Браво на момчето, стискам му палци да развие софия тех парк в това, което трябва да бъде. Да, млад е, но има солидна биография за годините си. Точно такива хора трябва да поемат държавата - времето на комунистите мина и е крайно време да ни освободят от присъствието си. Надеждите ми да се случат хубави неща отново се възраждат. Ревът на путинските *** тук още повече ме убеждава.

26

Анонимен

преди 7 години

Аз не виждам къде са похарчени 200милиона , има само една нова сграда и тя е частна Уотопия , държавата е в сградите на казармата..

25

Питащ

преди 7 години

Поредната Калинка ??

24

Анонимен

преди 7 години

Нали идеята на Дянков и Сорос фондациите бе науката да се прави в университета, А подарете сега технопарка на СУ или ТУ..

23

Анонимен

преди 7 години

Този ми Дава за пример Германците - дадоха или подариха 2 милиарда евро на AMD да направи завод за процесори в Дрезден.. това ако не е корупция ...

22

Ха ха ха

преди 7 години

Този тек парк беше Плевналиев и неговите олигарси да изцоцат едни пари от ЕС...... Това беше причината.......

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Кой си ти консултанта , още малко и Путин се е консултирал с теб..

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Един Българин колега програмист отиде да учи в Иннополис магистратура SE - 600 евро стипендия , после една година ще работи в руска компания за малко пари, спонсор на обучението му.

19

Анонимен

преди 7 години

само не ми е ясно защо този т.нар. тех парк не приюти софтуерната индустрия, а тя се развива извън него, като например software ag, sap, csc ?!?

18

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПълна глупост - това си го прочел от путинската пропаганда, а аз съм ходил там, дори Фуджицу преди да се откажат от Иннополис в Казан се консултираха с мен. ПЪЛНА ПОРНГРАФИЯ и ПРОПАГАНДА ! Както всичко в Русия, само изглежда нормално на външен вид. Не вярвате? Разходете се до там и си купете Лексус, само дето пластмасата вътре е като на детско камионче и изжълтява на първата година, а двигателя е от Лада. Пфу, противни сте ми всички платени ***

17

Анонимен

преди 7 години

Технопарковете са американска мода..

16

androsbg

преди 7 години

" има връзки с центрове в цял свят" да се чете като " има връзки с центрове в Русия" . Това безомуие съществува само там. В България всичко е като копие от Русия, включително и мизерията.

15

ФАЩ АКБАР

преди 7 години

Умно красифи пеерази!